#7 Garry Rodrigues

@Adem Çakar
Tolga'ya yaptığı "asist"in istatistiği var mı? :asd2:

Yok, genelde bir forvet hamlesi, bunu basarili yapan forvetler genel olarak bu özelliklerinin bir rakama yansimasindan mahrum kaliyorlar... :(

Kosmanin, sadece mesafeden hesaplanmayacagini gösteren bir pozisyon. Pasi atan Mariano ama rakibi bozan, pasi yediren, rod.

Feghouli geldikten sonra sola geçecek zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolga orta sahayı 4'lüyor sürekli adam hem solu hem ortayı tutuyor 2 maçtır. Valla bence Tolga'yı hayatta kesmez Tudor. Kimin başı yanacak Feghouli gelince bilmiyorum.

Tolga orta sahayı 4'lüyor sürekli adam hem solu hem ortayı tutuyor 2 maçtır. Valla bence Tolga'yı hayatta kesmez Tudor. Kimin başı yanacak Feghouli gelince bilmiyorum.
Tolgayı bende kesmezdim valla uzun pasları falanda iyi atıyor arada kazmalıgı tutuyor ama

Yine cok iyiydi

Feghouli form tutana kadar oynar ardindan alternatif olur ki bu takima alternatif oyuncular sart,Yasin girdi neler yapti hersey ortada yani

Iyı bir takımda katkı sağladığını yine gösterdi. Taraftar olarak sabırlı olmamız lazım hemen linç etmemek lazım. Garry'e şans verildi ve böyle bir performans ortaya koydu. Helal olsun

Feghouli sağa Garry sola daha iyi olacak Tolgada 2.yarı dinamizm katacaktır

Beğenmiyorum hala genel olarak ama bugün elinden geleni yaptı. Becerisi düşük olduğu için topu yeterince verimli kullanamıyor ama mücadelesi çok iyiydi. Asisti de yazdı hanesine.

Sol tarafa geçerse aynı oyunu oynar mı emin değilim çünkü Mariano ve N'Diaye sayesinde çok alan buluyor. Sol tarafta bu konforu sağlayamayız Garry'e. Oraya bireysel becerisi yüksek bir kanat alsak daha verimli oynarız kanaatindeyim.

İkinci yarı biraz düştü ama topsuz oyunda çok iyi defansif açıdan. Boşa koşmuyor, alan daraltıyor rakibi bozuyor. 2 maç 2 asist ikisi de sıfıra inerek.

Yine çalıştı, takımın gollerinde eli havada sevindi.
Konsantrasyonu yüksek iyi bi yedek olacak.
Asamoah solbeke gelirse ki öyle görünüyor epey çalışkan bi kanat ikilisi olur
Tabi solda oynayabilirse

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Brumayı aratmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gecen sezona göre iyi patlama yapti

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Cape Verde'li degilde Brezilyali olsaydi su an ne bizim takimda oynardi ne de bonservisi 10 milyondan asagi olurdu.

Daha akıllı oynaması lazım keza saha görüşünü geliştirmeli, bunu yapabilecek potansiyel var.

golde verdiği pası hissederek mi attı, rasgele mi attı nasil çıktı o pas bilmiyorum. Hiç beklemezdim o topun Gomis'e gidecegini. Gerçi açılan ortalar falan gomise değil gomis o ortalara gidiyor :)

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer sol kanatta oynayabilirse Asamoah ile birlikte güzel bir iki olur. Enerjisi takıma anlam katıyor. Bu tarz adamlara da ihtiyacımız var.

Geri
Üst Alt