#7 Garry Rodrigues

Adam geldiginde hemen linç ediliyordu

Ama simdi begeniliyor ve hakli olarak begeniliyor

Sabirli olmak önemlidir

Son düzenleme:
Tolganin ukrayna macindaki kötü oyunu takımın yaninda iyi gözüktüğünü gösterdi.

Garryde bu leş milli takimdada dün iyi işler yaptığına göre sanırım önemli bir oyuncu olacaj bizim icin

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sunu bir türlü ögrenemedik, tek basina bir oyuncu hic bisey yapamaz.
Isterse oyuncu süperstar olsun, yanindaki oyuncular belirli bir kalite ve formda degiller ise süperstar olan oyuncu bile bisey yapamaz.
Futbol artik pasa dayali, yanindaki oyuncular ile pas alisverisi yapabilmen gerek, golcü oyuncu isen pozisyon hazirlayan, sana bos alan yaratan oyuncular olmasi gerek, kanat oyuncusu isen arkadan oynayan bek destege gelmesi gerek, hata yaptiginda takim arkadaslarin yardima gelmesi gerek. Rakip atak yaparken tek basina alan kapatman bir ise yaramaz, yanindaki oyuncular ile takim halinde bunu yapman gerek, yoksa bir ise yaramaz.
Süperstar oyuncu bile takim olmadan bir halt yiyemez, tek etkisi olur zora giren maclarda yetenegi ile maci alabilir ama o bile takimin bir yere kadar destegi ile.
Bak ben iddia ediyorum, dün Tolga Ardanin yerinde oynasaydi hem Ukrayna macinda oynadigindan daha iyi oynardi hemde Ardadan on gömlek daha faydali olurdu.

Adam geldiginde hemen linç ediliyordu

Ama simdi begeniliyor ve hakli olarak begeniliyor

Sabirli olmak önemlidir
Mücadelesine lafim yok, su attigi gollerede lafim yok ama ben hala daha bir kanat oyuncusu olarak yeterli görmüyorum.
En iyi örnek Osmanli ve Kayseri macinda orta ile yaptigi asistler.
O iki pozisyonda Bruma olsaydi rakibini ekarte ederdi, Rodriquez hizini kullanarak, zorlayarak yapti ortalari.
Ama iste bu herzaman islemez, herzaman o ortalar gecmez.

İdeal bi rotasyon oyuncusu.Biraz oyun bilgisi olsa ilk 11 oyuncusu da olabilirdi ama maliyetine göre gayet verimli oynuyo

Frikik golünde kaleci hatası var büyük oranda ama diğer gol muhteşem

Mücadelesine lafim yok, su attigi gollerede lafim yok ama ben hala daha bir kanat oyuncusu olarak yeterli görmüyorum.
En iyi örnek Osmanli ve Kayseri macinda orta ile yaptigi asistler.
O iki pozisyonda Bruma olsaydi rakibini ekarte ederdi, Rodriquez hizini kullanarak, zorlayarak yapti ortalari.
Ama iste bu herzaman islemez, herzaman o ortalar gecmez.

illa yeterli olmasina gerek yok

takim oyununa verdigi katki bana göre yeterli

mesela ilk 2 haftada gomise verdigi assistler

büyük maçlarda durum farkli olabilir

illa yeterli olmasina gerek yok

takim oyununa verdigi katki bana göre yeterli

mesela ilk 2 haftada gomise verdigi assistler

büyük maçlarda durum farkli olabilir
Sadece büyük maclar degil, bence sadece o maclara odanlanmayalim.
Kolay görünüp zora girecek maclarda olacak, iste o zaman iki kanatda lazim olacak.
Öyle maclarda en önemli faktör rakibin dengesini bozmak, bunun icinde adam eksiltebilmek cok önemli hemde iki kanatta.
Ligde besiktas ve basaksehir ile yarisacagiz gibi duruyor ve bence puan farklari fazla olmayacak.
Iste bu yüzden hem önemli maclar, hemde kolay görünüp zora giren maclar belirleyici olacak.

Rodrigues asla bruma ayarında bir adam olamaz çünkü o yetenek yok..Ama çok hızlı çalışkan ayağına daha hakim.. Oyun zekası düşük bunu kabul etmek lazım ama iyi niyetli bir oyuncu.. Sağlam bir takıma girince kendini gösterdi .. Hemen Rodriguze 50 milyon€ len gibi bjkli triplerine girmeye gerek yok faydalı bir oyuncu olacak inşallah..

güney afrikaya karşı 2 güzel gol atmış
bu sene bizde de böyle goller atar inş

milli takiminda mukemmel 2 gol atmış olarak dönecek. Takımda ki rekabet ortami yarayacak buna. Her ne kadar oyun zekasi,tekniği olmasada

het tirik

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana kalirsa etkinligi sagda oynayinca azaliyor. Top tutma konusunda sikinti yasiyor, zor calim atiyor. Sut cekecek pozisyon bulmasi da zor, ve ayni zamanda topu cok iyi iceri ceviren bir adam da degil. Paslari da cok iyi degil.
En etkili oldugu yer sol, ama sistem geregi daha kötü bireysel randiman gösterecegi sagda oynamak zorunda. Bunu da göz önünde bulundurmak lazim.
Hazirlik maclarinda gördügümüz bazi görüntülerde, solda Belhanda ile birlikte iyi ikili oyunlar yapiyorlardi. Feg´in gelmesi ile sistem belki degisebilir, Tolga yedege gidebilir zaman zaman, Rod oynar solda...

Bence Tudor´un en vahim hatasi Östersunds macinda solda Rod yerine Yasin´i/ ölü gibi oynayan sinani kullanmasi.

Garry'nin bu sezon etinden sütünden faydalanıp gelecek sezon satmak lazım

Biraz dengesiz, büyük takım oyuncusu değil ancak yüksek tempoda oynuyor ve faydalı işler de yapabiliyor.

Geri
Üst Alt