#7 Garry Rodrigues

Tam bir anadolu topçusu o kadar savruk ve dengesiz ki iki tane kesin gollük pozisyonun içine etti.
Sene sonu 10 ve ustu verirlerse satsınlar bize daha kaliteli birisi lazım sol tarafa böyle avellerle olmaz

Istatistikleri iyiyken yazin okutmak lazim.Kalirsa seneye pisman olabiliriz.

Toparlanması lazım Gençlerbirliği maçı güzel bir geri dönüş maçı olabilir...

Bu akşam iyi oynasa 5 atardık ama bize Arena'da lazım degil. Deplasmanlarda iyi oynasa yeter. Arena'da zaten taraftarla falan saplayacagız dşkşehir ve bejekeye

Onurla karşı karşıya kaldığı posisyonda tamda temel sorununu gösterdi açık şekilde.

Temposunu zekası ile birleştiremiyor maalesef. Topla Tempo aldığı vakit beyni error resmen bunun. Kaleciye bak sonra dışarıya değil yapa bildiğin içere doğru yönelse boş kaleye atacak topu

Satılması gerek sene sonu Burak da yaptığımız hatayı yapmayalım

kafayi yedirdi bugün maalesef.

Satip Sistoya sulanmak gerek

Satalım edelim dediniz ,yalandan transfer haberleri çıktı ,başkan teklif var dedi var mı yok mu belli değil garry rodri geri geri gitmeye başladı yapmayın etmeyin ya satalım edelim laflarına ara verelim bir süre.

Ben bu adamın anlık iyi performans gösterdiğine inanıyorum.

Aynı Yasin'in 2015 şampiyonluğunda gösterdiği performansın bir benzeri olarak "anlık" birşey bana kalırsa.

10 Milyon ve üzeri her teklife kesinlikle anında satılmalı. Müzik sektöründe olur ya one hit wonder diye tanımlanan şarkılar işte onun gibi birşey benim gözümde Garry.

Taliplisi varsa kesinlikle hemen satılmalı bir saniye bile düşünülmeden.

sent via GSC

Kendisi kesinlikle hakkindaki haberlerden etkileniyor

Sampiyonluk yarisina konsantre olmali derhal

Ayrica her seye ragmen en tehlikeli topcularimizdan

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

bence beşiktaş'ın içinden geçecek aslan parçası

Her hafta kafaya takacak birini buluyorsunuz, bütün oyuncular her zaman form da olacak diye bir kural yok. Bu hafta sağ kanat iyiydi Gençlerbirliği maçında sol tarafımız iyi olur.

Son haftalarda inanılmaz kötü oynuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt