#7 Garry Rodrigues

Allah benim belamı versin , sn haftalar buna brumadan iyi dedim gözüm çıksın. Brumanın oynadığı topun 100/1'ni dahi oynamıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu da dengesiz, ayarsız bir adam. 15-20 gibi rakamlar konuşuluyor. Doğruysa eğer gönderin gitsin. Düşünmeye gerek yok.

Balon patladı beyler. Şu adama 25M € değer biçenler vardı bu forumda benimle tartışan. 1 kişi eksik bursaspor'a iki çalım attı diye adamı messi ilan ettiniz takke düştü sene sonu eğer iyi bir fiyata okutabilirsek okutalım. Eğer satamazsak en fazla rotasyon oyuncusu olabilir. Yerine beyne sahip olan top sürmek haricinde farklı meziyetlere sahip bir oyuncu lazım o bölgeye.
25 milyon yen o cin yenidir..

Balon malon patlamadı yahu. Adamın normal hali bu, bundan ötesi yok, seneye de kalsa yine 3-5 gol ve asist ekti eder, sonra tekrar sezon ortasında Yiğit Gökoğlan'a bağlar.

moralsiz bu arkadaş ve lakayıt.artık ciddi olur umarım.

bu beyinsize 1 milyon euro bile verseler derhal şutlanmalı.

Skor katkısı yapsa diyoduk yaptı bu seferde asist yapmayı unuttu,paso çizgiye inip kesen adam çekip vurup hiç ediyo atakları.

Formda olmakla potansiyeli karıştırıyoruz Garry'nin max. sınırı bu zaten. Hız, driplingi yüksek oyun zekası düşük ligdeki diğer oyuncular gibi.

Beklediğim gibi anlık dönemlik bir yükselişti bununkisi. Hâlâ almak isteyen varsa kesinlikle teklifler değerlendirilmeli.

sent via GSC

2 milyon euro veren varsa sırtımızda taşıyıp yerine koyalım. Beyin zaten hiç yoktu, fiziksel olarakta çöküşe geçince haftalardır sıvamaya devam ediyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hadi feghouli ve belhanda falan neyse de sen simdiye kadar paok'tan öteye gidemeyen bir futbolcuydun. artist artist yürümelerine bayiliyoruz sanki. fener deplasmaninda bile agir abi, reis gibi yürüyordu. bi de oyundan cikacagina inanamadi 50 defa tabelaya bakti. yasin öztekin alemci diyorduk da sen ne oynuyorsun iki haftadir?

totosu kalkmıs belli,bu maçta oyundan alınması iyi gelir belki.kendine gel lan.basaksehir macında hücum pres yap,gol gelecek ve kazanacagız

10 milyon üstüne direk paketlesinler. Ne kanat oyuncuları var bu arkadaşın zekası yok diye sölüyoruz en başından beri. Bi tutamadım bu herifi

Geri
Üst Alt