#7 Henry Onyekuru

Arap ulkeleri dışında iş yapabilecegi tek durak yarı arap turkiye.

Hizmetleri icin tesekkur ederiz.

Bence % 50'sine 4.5 vermek riskliydi. Ha kendisini toparlayamazsa bize patlayan 4.5 olurdu ama diğer takımın bu kadar büyük hakka sahip olması 4.5 gibi bir bedel için sıkıntılı.

Üstüne Onyekuru kalsa Kerem bu patlamayı yapabilir miydi o da muamma, sene başında da Onyekuru'nun alınmaması için tek mantıklı yol onun yerine Kerem'in oynatılması olur demiştim zira Onyekuru değerini dibe indirirken Kerem de 5 katına çıkardı.

Şimdi Kerem'i çift haneye satıp 2-3 kağıda Onyekuru alınabilir eğer sınır problem oluşturmayacaksa.
güncel potansiyel olarak kim önde admirim sence

kanat rotasyonunda olması hoş olur

bazı sınırlılıklarından ötürü direkt 11 oyuncusu olması takımı kısıtlıyor.

Kesinlikle denenebilir bir kumar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

torentle calisaydi acaba nasil olurdu ,terim yedi cocugu resmen

Ardayla sözleşme uzattirdi şampiyon yapacaktı bizi arda efendiyle. Tercihini arda dan yana kullandı. Kulüple kimyası uyuşmuş her derbide gol atan çocuğu aldırmayıp futbolu 5 sene önce bırakmış bir herife kadroda yer açabilmek için aldırmadi.

Yahu pas atma ve orta açma özürlüsü biri için fazla hayıflanıyoruz

Bu saatten sonra da düzeleceğine inanmıyorum

Büyük maçlarda üst düzey oynuyordu. Ne fener ne bjk ne bassaksehir onyekuru varken geride boşluk bırakmamasi gerektiğini biliyordu. O yüzden Kadıköyde 2-3 senedir sürekli bocaladi fener mesela. Kıçını kaldıramayan feghouli danasi yüzünden değil.

İBB sever böyle herifleri kaçırmazlar bu fırsatı.

Ardayla sözleşme uzattirdi şampiyon yapacaktı bizi arda efendiyle. Tercihini arda dan yana kullandı. Kulüple kimyası uyuşmuş her derbide gol atan çocuğu aldırmayıp futbolu 5 sene önce bırakmış bir herife kadroda yer açabilmek için aldırmadi.
Güzel fantezi 👍🏻👍🏻👍🏻 Yabancı kontenjanı için olmasın, zira o bölgede Kerem oynuyor, yedeği Onye olması mantıksız olurdu.

Onyekuru'nun bonservisinin %50'sine 4,5m Euro vermektense Kerem'i kazandık.Hem Arda ile nasıl bağlantısı olabilir biri yerli biri yabancı, kontenjandan yese anlayacağım.Arda bütün transferlerden bağımsız bir rezalet de Onyekuru ile bağlantısını kuramadım.

Kerem'le yolları ayırmamız halinde kendisini transfer edelim. Savunma arkasına yaptığı koşuları özledim vallaha. Onyekuru, Mostafa ve Yunus üçlüsünden oluşan genç ve dinamik bir hücum hattı, iyi bir orta sahayla desteklenmesi halinde çok iş yapabilir.

Geri
Üst Alt