- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Hakaret etmedim ki..hakaret yakışmadı renktaş
Ekli dosyayı görüntüle 162874
"incelikten yoksun" dedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakaret etmedim ki..hakaret yakışmadı renktaş
Ekli dosyayı görüntüle 162874
Bizim taraftar sterling, mahrez falan alacağımızı düşünüyor her zaman.Ne acayip bir kulubüz gerçekten şaşırıyorum bazen, bu adam geldiği her sezon kulübe şampiyonluğa katkı sağlamış derbilerde ekstra iyi oynamış ona rağmen tr ligi sanki avrupada ilk 15'de de haberimiz yok Gs taraftarı adamın oyun stilini becerisini düşük bulup beğenmiyor.
Sonra gedson bruma rodrigez gibi rakiplere gidince kızıyorlar oyuncuya, bu adam daha ne yapsın 2 senedir teklif yapıyorlar kabul etmiyor, gs'nin bir telefonunu bekliyor hala almıyoruz 3m-4m€ bonservisi var, şamar oğlanı gibi kiralıyıp kiralıyıp bıraktık ortada, eğer bonservisi alınıp sürekli oynarsa üstüne koyarak performansını artıracağını düşünüyorum, yazık gerçekten keita'dan sonra kanatta en çok beğendiğim oyuncu.
Yok be abi, bildiğin kim iyiyse o oynar. Hatta O'kuru'yu ikinci forvet gibi de oynatirsin. Yunus ya da Kerem formsuz olur, o gün iyi gününde olmaz, Allah korusun sakatlık vs olur...Solda Kerem, sağda Yunus. Gelirse yedek kalacaktır.
Gelsin zaten öyle bir imkan varsa. Ama mevcut şartlarda yedek olur yani onu kastettim. Yoksa ilerleyen zamanlarda eğer ilk sezonu kadar formda olursa, kimse onu kulübede oturtamaz zaten.Yok be abi, bildiğin kim iyiyse o oynar. Hatta O'kuru'yu ikinci forvet gibi de oynatirsin. Yunus ya da Kerem formsuz olur, o gün iyi gününde olmaz, Allah korusun sakatlık vs olur...
Şampiyonluğa oynayan bir büyük takımın alternatifleri olmalı.
Ayrıca bu adamın en büyük artısı bence kulübe aidiyet duyması ve daha önce ligimizde başarılı olmasıdır.
Henry Onyekuru, Etebo'nun kızının doğum gününde para saçtı.
Yerlere saçılan paraların TL olması dikkat çekti.
(Türkiye Gzt.)
Ekli dosyayı görüntüle 163469
kendileri 4,5 milyona almis. 4-5'e babayi alirlar. maksimum teklif 2.5 bonuslarla 3.25 olurDevre arası 4 milyon euro istiyolardı bonuslarla 4,5 milyon euro Başakşehir'den.Onyekuru ile anlaşamadılar![]()
Devre arası Başakşehir alıyodu o fiyatlara Lig'de piyasası olan bi oyuncu bence normal bi bonservis Onyekuru için reis..kendileri 4,5 milyona almis. 4-5'e babayi alirlar. maksimum teklif 2.5 bonuslarla 3.25 olur