#7 Henry Onyekuru

Kesinlikle oynanması gereken bir kumar idi.

Ama tenezzül edilmedi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adami Galatasaray´da siddetli bir bicimde görmek istemeyen herkesin taraftarligi süphelidir...

Adam ligin bugi, ayni zamanda fenerbahce karsisinda tam bir piskolojik üstünlük unsuru...

Bu adam full oynadigi her sezon her favori takimin, özellik ile de bizim ile kimyasi ile, güce güc katar.

Satin alma opsiyonu kac ? 1 milyon kiranin üstüne kac para istemislerdir acaba

Ne diyelim ki şimdi, şu adamı almayan Gs'leri yöneticilere, istemeyen üstün futbol zekalı taraftara, 30 milyon hakkını helal etmiyor size. Ndiaye'yle beraber Gs'de olsalar ölü olan takım canlanırdı, bu ikisi adana'yı sırtlıyor şuan.

Çok dedim alalım diye ama elimizdeki oyuncularla aynı tarzdaymış. Linç yedik neredeyse. O arkadaşları piste alalım lütfen

MS opsiyonunu cekemez diyorsunuz ama Bu Murat sancak kurnaz. Ne yaptigini da çok iyi biliyor. O opsiyon + 50%si bize girecek cünkü zamaninda almadik

Kesinlikle oynanması gereken bir kumar idi.

Ama tenezzül edilmedi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz genel en populer zamaninda opsiyon 10m ve ustundeyken aliyoruz onyekuru gedson emre mor halil vb. Ucuza dusunce almiyoruz boyle oyunculari :)

Kuş musun olm sen

Onyeyi çok seviyorsan git ads taraftarı ol

Oyuncumuza bok atma
Valla benim kuş olmadığım bellidir de. Senin beyni kuşa taksak ters takla atar reis.

Benim orada ifade ettiğim konu başka. Takımın yaşı yine yukarılara gidiyor emekli veteran takımı olma yolundayız. Onyekuru gibi adamı bedavaya almıyoruz. Mertense dünyaları veriyoruz bu paraların geri dönüşü yok.

Geri
Üst Alt