#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezonu bu futbolcular ile tamamlayacağız. itin bi tarafına sokuyoruz hafta 1 den beri
Hoca 2 hafta kenara çekmeli ki yerinin garanti olmadığını anlamalı ve kendisine çeki düzen vermeli , gerekirse emre tasdemir kazimcan sol bek oynasim veya barış sol açık oynasin yerim rahat diye dusunmemesi lazım bu hem kendisi için hem Galatasaray icin en iyisi olacaktır

Hoca 2 hafta kenara çekmeli ki yerinin garanti olmadığını anlamalı ve kendisine çeki düzen vermeli , gerekirse emre tasdemir kazimcan sol bek oynasim veya barış sol açık oynasin yerim rahat diye dusunmemesi lazım bu hem kendisi için hem Galatasaray icin en iyisi olacaktır
En rahat böyle düşündüğü sene geçen sene olur bu kafada olsa Kerem. Çok saçma geliyor bizim taraftarın kendi kafasında uydurduğu '' yerim garanti'' bahanesi. Yunus da Kerem de avrupa isteyen insanlar, bu kafa ile gidemeyeceklerini herkesten iyi biliyorlar.

En rahat böyle düşündüğü sene geçen sene olur bu kafada olsa Kerem. Çok saçma geliyor bizim taraftarın kendi kafasında uydurduğu '' yerim garanti'' bahanesi. Yunus da Kerem de avrupa isteyen insanlar, bu kafa ile gidemeyeceklerini herkesten iyi biliyorlar.
bu kafa ile gidemeyeceklerini bildigi gibi bu oyunlada gidemeyeceklerini biliyorlardir herhalde

@Melih Peker hazirda 3 konu tutuyodur

ben ovdugum kadar elestirmisimdir ayni zamanda keremi daha bu kadar katkisi yokken top kontrolu uzerine baslik acmistim kendisini gelistirmesi gereken alanlara dikkat ceken.

keremi verimli kullanmaliyiz gelecek mac yedege cekilebilir bu hususta okan hocanin oyunculari kusturmeden formda tutmak konusunda zorlandigini tahmin ediyorum bu hocanin disiplininden ziyade oyuncularin profesyonel olmayisindan kaynakli bence

Hoca yapmıyorsa iş taraftara düşecek. Kimse babamızın oğlu değil. Oynamıyorlarsa, kendilerini geliştirmek istemiyorlarsa isliklarsin olur biter.

İlerde boş boş dolanıyo kesilmezse şampiyonluk hayal 2 maç kurtarsa 22 maç yakacak

Neyseki taraftar zaten homurdanıyo arenadaki maçta 2 top kaybettimi yuhalanacak ve kurtulacaz
taraftarın profili gün geçtikçe fb taraftarına dönüyor, dediğinde haklısın yaparlar.

taraftarın profili gün geçtikçe fb taraftarına dönüyor, dediğinde haklısın yaparlar.
Evet sende haklısın

Sırf fb taraftarına benzememek için her maçın içine etmesine ses edilmemeli

Geçen sene ömer maçta yuhalanınca çok üzülmüş,tüm takım ft falan destek vermiş ve tribünler evet destek olunmalı diyip maç sonu staddaki antrenmanda ömere moral aşılanmıştı

Noldu ömere sonra düzeldimi bari destek verilince

Luyi golü yedirince ıslıklandı,akabinde hemen alkışlandı moral verildi

Noldu düzeldimi luyi

Evet sende haklısın

Sırf fb taraftarına benzememek için her maçın içine etmesine ses edilmemeli

Geçen sene ömer maçta yuhalanınca çok üzülmüş,tüm takım ft falan destek vermiş ve tribünler evet destek olunmalı diyip maç sonu staddaki antrenmanda ömere moral aşılanmıştı

Noldu ömere sonra düzeldimi bari destek verilince

Luyi golü yedirince ıslıklandı,akabinde hemen alkışlandı moral verildi

Noldu düzeldimi luyi
Islıkladıkların zaten bugün PL de oynuyor. Bahsettiğin çocukların bir potansiyeli var Kerem olsun, Yunus olsun. Ömer ile alakaları yok.

Bu oyunuyla gol veya asist yapmadığı müddet her zaman eleştirilir.

Çok merak ediyorum Okan hiç görmüyor mu. Tamam 3 tane yerli oyuncuya mahkumuz evet ama haftalardır kötü bir performans sergiliyor. Ya yedeğe çekilmeli ya da Okan Kerem için başka bir çözüm bulmalı oyun içinde. Aynı şeyi deneye deneye farklı bir sonuç elde etmeyi düşünmek aptallıktır.

bana 1 tane örnek göster statta ıslıklanıp performansı yükselen.
Kötü oynayana tepkiyi koyacaksın ki o da kendini düzeltmek için uğraşsın. Şu an nasıl olsa bana muhtaçlar düşüncesinde olduğu için beyefendi istediği gibi at koşturuyor.

Sen ne öneriyorsun merak ettim şimdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt