#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne fb taraftari Allah aşkına. Şu takımın şampiyon olması lazım. Kerem'in çalışması lazım. Top kontrolünü çalışması lazım. Son pasları çalışması lazım.
Kerem'in performansı çok kötü olabilir ama sürekli çalışan bir futbolcu. Yatıyor mu sence?

Kötü oynayana tepkiyi koyacaksın ki o da kendini düzeltmek için uğraşsın. Şu an nasıl olsa bana muhtaçlar düşüncesinde olduğu için beyefendi istediği gibi at koşturuyor.

Sen ne öneriyorsun merak ettim şimdi?
Destek olmayı. Bu takımın ihtiyacı olan bu. Hayır ligde sanki puan üstüne puan kaybediyoruz gibi bir havaya girdi herkes.

Destek olmayı. Bu takımın ihtiyacı olan bu. Hayır ligde sanki puan üstüne puan kaybediyoruz gibi bir havaya girdi herkes.

Destegi bırakan yok. Bak yemin ederim geçen sene buradaki renktaşlara kızıyorum niye bu çocuğa bu kadar bağırıyorsunuz eleştiriyorsunuz diye.

Bu sene antep ve konya maçlarına gitmek nasip oldu arkadaşlara hak verdim.

Çocukta sıkıntı var. Hatalı paslar veriyor, top kontrolü zayıf, seçimleri yanlış. Birde sürekli göbeğe giriyor. Abi sen kanat oyuncususun oyunu açman gerekirken göbeğe girerek pas alma şansını kaybediyorsun.

Yatıyor demiyorum asla, ama kendini geliştirmek içinde birşey yaptığını zannetmiyorum.

Sorun hocadan bitiyor korumak istiyorsa yedeğe cekecek
Yedeğe çekince korunmaz.
Diyelim Kerem/Yunus'tan birini yedeğe çektin yerine Kazımcan/Emre T. ya da Okan ı koydun. Bu düşük profiller yüzünden de üstüste puan kaybettin. Çok mu korumuş olacaksın?

Yedeğe çekince korunmaz.
Diyelim Kerem/Yunus'tan birini yedeğe çektin yerine Kazımcan/Emre T. ya da Okan ı koydun. Bu düşük profiller yüzünden de üstüste puan kaybettin. Çok mu korumuş olacaksın?
Denemeden nereden bileceğiz. Sen denersin olmaz. Herifler l
Istikrarlı şekilde kötü oynuyor. Baskı sahada artiyor. Onu geçtim akillanmiyirlarda. Hadlerini bilmiyorlar. Uretemiyorlar sorun bu. Ezberi bozmak gerekiyor

Destegi bırakan yok. Bak yemin ederim geçen sene buradaki renktaşlara kızıyorum niye bu çocuğa bu kadar bağırıyorsunuz eleştiriyorsunuz diye.

Bu sene antep ve konya maçlarına gitmek nasip oldu arkadaşlara hak verdim.

Çocukta sıkıntı var. Hatalı paslar veriyor, top kontrolü zayıf, seçimleri yanlış. Birde sürekli göbeğe giriyor. Abi sen kanat oyuncususun oyunu açman gerekirken göbeğe girerek pas alma şansını kaybediyorsun.

Yatıyor demiyorum asla, ama kendini geliştirmek içinde birşey yaptığını zannetmiyorum.
Kerem ilk geldiği zaman ile şu an sahip olduğu meziyetleri kıyasla. Bizim oyun planında sorun var bu konuda hücum tarafında futbolcudan bağımsız. Bugün Yusuf ya da Raşit girse onlar da aynı sorunları yaşayacaklar.

Denemeden nereden bileceğiz. Sen denetim olmaz. Herifler l
Istikrarlı şekilde kötü oynuyor. Baskı sahada artiyor. Onu geçtim akillanmiyirlarda. Hadlerini bilmiyorlar. Uretemiyorlar sorun bu. Ezberi bozmak gerekiyor
Ezberi bozmak için ezbere çözümler üretilmez.

İkisininde en büyük sorunu kafayi kaldırıp etraflarına bakmıyorlar. 3 4 oyuncunun içinden geçip gol atabileceklerini sanıyorlar. Bu düzelir ama bunu onlara öğretecek adam var mı ekipte?

Mata'nin yunus ve Kerem'e pas vermemesine ne diyorsunuz? Bir tek ben bunu görmüş olamam herhalde. Adam anladı bu ikiliden birşey olmayacağını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt