Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.347
- 101.548
- 5.238
sana ne lan hain@Emrah Duvar ne anlatıyon?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana ne lan hain@Emrah Duvar ne anlatıyon?
Hucumu besleyecek bunlar. Geçen bir istatistik gördüm. Adanademir maçında 85 te giren barış ceza sahası içine 3 isabetli pas atmış yunus ve kerem 1kılıç mı yutsunlar, ateş mi püskürtsünler. Takımda kimse skora etki etmiyor ama bütün günah bu çocuklara yükleniyor.
barış o maç ne oynadı ben hala anlamadım ama yaptı bişilerHucumu besleyecek bunlar. Geçen bir istatistik gördüm. Adanafrmir maçında 85 te giren barış ceza sahası içine 3 isabetli pas atmış yunus ve kerem 1
Hain mi?
Ne gibi hea?hakkında çok kötü rivayetler duydum
çok atıp tutuyormuşsunNe gibi hea?
Doğrudur kolpayı severim.çok atıp tutuyormuşsun
Trollüyo başka açıklaması yok ama trollenecek zaman değil@Emrah Duvar ne anlatıyon?
Kerem+3m euroya irfanı versinler.Peşimizi bırak yakamızdan düş be. Abisi Fenerli değil miydi bunun Marcao'yu yemeye çalışmıştı. Bu da kesin Fenerlidir. Takaslayalım Fener'le.
bi daha olmasıntop kaptirinca da sanki son dk minibusu kacirmis gibi iki eli birakip ulan yaa moduna girmese bi tik daha hos olurdu takip eder belki ama canin sagolsun ozur dilerim bunu yazdigim icin