#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kılıç mı yutsunlar, ateş mi püskürtsünler. Takımda kimse skora etki etmiyor ama bütün günah bu çocuklara yükleniyor.
Hucumu besleyecek bunlar. Geçen bir istatistik gördüm. Adanademir maçında 85 te giren barış ceza sahası içine 3 isabetli pas atmış yunus ve kerem 1

Peşimizi bırak yakamızdan düş be. Abisi Fenerli değil miydi bunun Marcao'yu yemeye çalışmıştı. Bu da kesin Fenerlidir. Takaslayalım Fener'le.

Daha ne destek olacak bu taraftar bu herife. Adam sahanın ortasına her maç sıçıp bıraktıktan sonra yine çok kötü oynadığı bir maçta sırf gol attı diye trip falan attı taraftara. Ona rağmen alkışlandı tezahürat yapıldı maç sonu sevgi seline boğuldu.

Bunu adam edecek birkaç şey var. Ya pis bücürün buna Medipol altyapısındayken yaptığı gibi mobbing yapacaksın. Ya Marcao gibi eşek sudan gelinceye kadar döveceksin. Ya da koyacaksın kulübeye hiçbir şart altında antrenmanlarda kafasını önüne koyup işine bakmayı öğrenene kadar oynatmayacaksın.

Aslinda ikiside matayla beraber oynarsa is düzelir. Ikisine de böyle oyuncu lazimdi. Az sabir, matayla da oyuna giremeseler sorun kendilerinde ama bence ana neden bu saatte kadar oyunu yönlendiren olmamasi.

Her seferinde konuya sövmeye giriyorum sonra formamizi giyidigini hatirlayip vazgeciyorum

Adana maçında 20 top kaybı yaptı. Çoğunuz zaten yazdı. Bu kaybedilen toplari kazanmak için extra çaba harcamak lazım. Fizik olarakta oyuncular yıpranıyor.

İlk yarı çok top kaybı yaptı. 7 tanesi aynı ya. Arkası dönük top alıyor. Dönerken hepsini kaybetti. Bir insan 7 defa aynı şeyi dener mı ? Kaptırdığı toplar yüzünden kontra yedik. Hatta bazi pozisyonlarda Boey ve Dubois ileri çıkmışken (hücum için rakip sahaya yerleşmeye giderken) kaybetti.

7 defa aynı şeyi denedi hepsini kaptırdı. Bir insanın akli mekanizmaları çalışsa sunu düşünür. Ben bunu yapamıyorum hatta zararlı da oluyorum. Bunu değiştirmeliyim.

Top kayıpları yüzünden ileriye yerlesemiyoruz. Top ile rakip sahada kalma süremiz azalıyor. Bu da atak sayimiza da olumsuz yansır.

Kerem gol atamadigi sürece sahada kalması eksidir.

her zamanki gibi çok abartılı yorumlar yazılıyor. kötü oynuyor evet. kötü oyuncu mu? kesinlikle değil. gayet yetenekli topçu.

ilk 11den çıkartıp yerini kazanması için mücadele ettirmek gerekiyor. ancak o zaman kendisini düzeltir yoksa nasıl olsa ilk 11deyim her şeyi yaparım modunda devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt