#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens-Kerem ikilisinin attıkları goller muhteşem + çalışılmış goller.. Kerem bu maçların adamı ama zorluk derecesi yüksek maçlarda şüpheli bence..İnşallah yanılırım
Gol atmadığı derbi yok nerdeyse. Ha Bayern maçlarını falan kastediyorsan renktas takım şu an komple şüpheli zamanla oturur inşallah.

Olm sen bu kadar şahane oynadığın bir maçta 25 top kaybı yapmayı nasıl başardın?

kendisine sövülünce 3-4 hafta Prime Messi ye dönüsüyor sonra 3-4 hafta saliyor

Bu maçta iyiydi. Nekadar az top kaptırirsa okadar iyi gözümde golleri güzeldi. 2. Golü begendim tek vurus

Çok iyi bir bitirici. Bunu geliştirmedi geldiğinden beridir ayni golcülüğü gerçekten üst seviye doğuştan gelen yeteneği var.

bir beşiktaşlı olarak bu çocuğu çok takdir ediyorum.başakşehirde kariyerini bitirmişler yılmamış 3.lige gitmiş ordan gs ye gelmiş tutunmuş takımın as oyuncusu olmuş yetinmemiş şu an en iyi oyuncusu.üstüne her hatasında hiçbir oyuncuya yapılmayan homurdanma sesi çıkıyor stadta.bugün 2gol 1asist yaptı bir hatalı pas yaptı yine homurdanma sesi.abicim ayıptır ya ne istyosunuz?

adam bu kadar iyiyken gittiniz adamın yerine zaha tete falan aldınız hemde adamın 5 katı maaşa adam hiç sorun yapmadan hala aynı ciddiyet ve özveri ile oynuyor.tete ayağında top tutamıyor zaha daha formayı giyebilmiş değil.şu an ekşi de sol frame de 30dk oynayan ve sadece 1 şut atan ziyeche daha fazla entry girilmiş durumda alayı yok ligin içinden geçer falan.ligin gs adına içinden geçen adam kerem kimse kusura bakmasın.

gerçekten bu adama büyük haksızlık hatta ahlaksızlık yapılıyor.

EKŞİ DEN ALINTI

Bu salaklığı bizim taraftar sürekli yapıyor aptalca bi şekilde. Mertens bin tane top kaybediyor bazen gık yok. Türk oyunculara karşı her zaman bir önyargı var. Berkan yunus falan top oynayamadilar bu homurdanmalar yüzünden. Miyadi dolmuş eski yabancı yıldızlara bayılıyor bizim taraftar. Kardeşim zaha kim ne yapmış henüz ne numarasını gördünüz. Yarın öbür gün oyuncu değişikliği sırasında zaha oyuna girerken hayvan gibi böğürüp kerem i ıslıklarlar. Ne oldum delisi olmayalım lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt