Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FB'den ve IBB'den nefret ediyor aslanım.Ivmeye bakarsak başak macinda 3gol 1asist yapacak
Ulan sergen.Rezil oynadı ama son vuruşu iyiydi
2 gol bi asist yaparak maci alan adam nasil rezil oynamis oluyor?
Kaç tane top kaptırdı,kaç tane ataği hic etti.direkten dönen pozisyon,keremin ilerde saçmaladığı toptan oldu mesela.ben skora gore yorum yapmamUlan sergen.2 gol bi asist yaparak maci alan adam nasil rezil oynamis oluyor?
Deniyor ki top kaptiriyor. Messi bile her zaman olumlumu kullaniyor toplari? Veya savunmaya yardim mi ediyor? Arkasini orta saha ve bek topluyor, aynisi bizim oyun icin gecerli olmali. Hem önde isi bitir hem 90 dk. Savunma yap, dünyanin neresinde var bu? Hep kötü yaptiklarina odaklaniyorsunuz. Kerem olmasa maci alamican, birde o yönden bak. Adam kornerlerden bile gol attiriyor, oliveira atinca kornerler bosa gidiyordu hep. Bu macta bile rezil performans diyorsaniz, nebilim artik.Kaç tane top kaptırdı,kaç tane ataği hic etti.direkten dönen pozisyon,keremin ilerde saçmaladığı toptan oldu mesela.ben skora gore yorum yapmam
Özelikle kerem düsmanligi ama olsun o yine performansini veriyor.Son 8 maç 11 gol katkısı. Birebir aynı oyunu Tete oynasa neler yazılırdı burada merak ediyorum. Gerçekten yerli düşmanlığı var
Gecen sezon bütün ataklar bu ikilinin üzerinden yürüdügü icin aliskanlik haline gelmis. Ziyech zaha oynamaya baslayinca da cesitli hale gelir oyun.Hücumdaki pas tercihlerinde Icardi dışındakileri de görmeyi öğrenmeli. Özellikle de Zaha ve Ziyech de girince.
Hücumdaki pas tercihlerinde Icardi dışındakileri de görmeyi öğrenmeli. Özellikle de Zaha ve Ziyech de girince.