#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldığı her top da Mertens’i görürse top kaybı işini çözer diye düşünüyorum, sıkışık bölgelerde en iyi opsiyon Mertens olmalı.

Zaha gelince taraftar isliklamaya yer arar. Messi tarzi serbest gizli forvet oynamali. Mertensin yerine. Şu an kendisini kesmek çok zor.

artık sahayı geniş görmeyi öğrenmesi lazım. her topu aldığında icardiyi aramaktan vazgeçip diğer seçenekleri de görmeye başlarsa tamamdır, nur topu gibi a class bi hücumcu kazandık demektir

20 milyona gönderirsek müthiş olur. CL de iki maç parlamasına bakar.

Messi bile topla her buluşmasında ille hücuma yönelik etkili bir aksiyon yapmak niyeti gütmüyor...Santra çizgisi civarında arkasında iki rakip oyuncu varken ve Demirbay da tam görüş açısında 5 m ötede tamamen demarke beklerken, o iki kişinin arasından topla yüzünü kaleye dönmeye çalışmasına hiç gerek yok mesela; o topu Demirbay' a oynasa, topla oradan çıkmasından çok daha etkili bir atağın zahmetsizce gelişmesi ihtimali daha yüksek. Bu tür gereksiz zorlamaları fazlaca yaparak hem oyun akışkanlığını sekteye uğratıp takımı oyundan düşürüyor, hem de enerjisini boş yere tüketmiş oluyor...Önceki sezon Nelsson ve Marcao ile birlikte takımı ligde tutan, geçen sezon şampiyonlukta aslan payına sahip oyunculardan biri olmuş adamın bir şey ispat etmesine gerek de yok...

Hele merkeze yakın oynadıkça o yönünü de geliştireceğinden eminim; takım iyice rayına oturursa, bu sezonu artık tamamen usta-olgun futbolcu statüsüne geçmiş olarak tamamlayacağını umuyorum...

bu yıla da kötü başladı hemen kesip onu bunu koydular yerine

toparlayacağını adım kadar iyi biliyordum.

inanılmaz bir mental güce sahip, yürüyedur arslanım

Bu sene 10 maçta 4 gol 5 asist. Çok verimli bir sezon başlangıcı yaptı, nazar değmesin

basit kısa pas - havadan olmayan asist pası ve icardiye oynamak yerine farklı koşudaki adam ya şut becerdiğinde Barcelona ile masaya oturacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt