#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla golü atması lazımdı diyonuz da o kadar kolay açı değildi. Çok daha kolay açılardan onyekuru kaç gol kaçırdı.

Her oynadığı maçta ufacık sürelerde de olsa pozisyona giriyor girdiriyor. Sorumluluk alıyor topla arası iyi. Güzel verkaça giriyor. Defans arkasına kaçıyor.

Ama hoca öyle bir dakikada aldı ki oyuna kimseden pas alamadı çocuk. Topu tutup geriye dönüp süreyi eritmeye başlanan zamanda oyuna girdi. Akan oyunda gol ihtiyacımız olduğunda oynamalı bu çocuk.

Hocanın bu çocuğa net taktiğini ve haksızlık yaptığıni düşünüyorum. Her maç 11 başlasın diye bir beklentim yok savunmasını beğenmez kondisyonunu beğenmez anlarım..
Antep maçında süper bir asist yaptı maçı kopardi sonraki hafta 2-0 önde olduğumuz başak macinda sadece 5 dk oynadi.. Kasımpaşa maçında o leş zeminde kötü muydu ? Bence gayet iyiydi üstüne golünü de attı morallendi.. sonrasına bakıyorsun Alanya'da 3 dk Erzurum maçında 7 dk bu mu kardeşim mükâfatı.. Kerem daha fazla şans bulacak deyip 2 maçta 10 dk şans vermek nasil bir tezattir..
Artık ben şunu istiyorum dk 60 olunca kenara ilk gelenlerden biri kerem olacak ister ardayi ister onyekuruyu çıkarırsın ister gedsoni ama bu çocuk girmeli oyuna ta ki yeterli şansı bulup kullanamayana kadar..

Niye taksın yahu asıl siz takıyorsunuz.

Paşa maçının ikinci yarısında çok kötüydü.

90 dakikaya yayamıyor oyununu bu bariz.

Daha fazla süre alması konuşulabilir de Kerem'i silme niyeti olsa bir ton adam var hiç oynatmazdı.

Paşa maçından sonra daha çok sans vereceğim diyen ben değildim hocaydi son 2 maç toplam 10 dk oynattı mantıklı geliyorsa söyle üstad ..Ben hocanın söylemlerine göre beklentiye giriyorum..
İkinci olarak yukarıda da belirttim 11 başlatsın diye bir beklentim yok ama tutup da kufreder gibi son 5 dk oynatması da sinir bozucu..Ben de keremin 90 dk kaldırabileceği o düşünmüyorum fizik olarak zor ama bu çocuğun 5-10 dklarla ritm bulamayacağı da aşikar ..

Paşa maçından sonra daha çok sans vereceğim diyen ben değildim hocaydi son 2 maç toplam 10 dk oynattı mantıklı geliyorsa söyle üstad ..Ben hocanın söylemlerine göre beklentiye giriyorum..
İkinci olarak yukarıda da belirttim 11 başlatsın diye bir beklentim yok ama tutup da kufreder gibi son 5 dk oynatması da sinir bozucu..Ben de keremin 90 dk kaldırabileceği o düşünmüyorum fizik olarak zor ama bu çocuğun 5-10 dklarla ritm bulamayacağı da aşikar ..

ona bakarsan sabirli olacak da dedi K.Pasa maci sonrasi

Çocuk zaten sabrediyor 3. Ligden gelmiş hayal edemeyeceği bir ortamda şu an.. bence keremin oynayıp gelişme ihtiyacından ziyade bizim de kereme ihtiyacımız var feghouli Oğulcan yok haftalardır en azından belli sürelerde iş yapabilecegini kanıtladı defalarca..

Babel için mi sabredecek. Babel eski Babel değil, hatta Babel değil artık Babel, futbol açısından bakarsak. Kerem ise 22 yaşında 16-17 yaşında değil, gelişmesi için zamana ihtiyaç var demek için. Şimdi şans bulmazsa nasıl gelişecek? Oynatmıyorsan gönder başka kulübe çocuk yok olup gitmesin. Kazanan 11 bozulmaz denir ama Kasımpaşa 11inde kesilen tek topçu. Yazıktır ayıptır günahtır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben Ardayi severin ama Hoca Ardaya bildigin Torpil yapiyor Keremin hakkini yiyor abi oynat ilk 11 de Keremi skoru alirsak sok Ardayi top tutsun top dagitsin Illa Arda ilk 11 baslayacak diye bisey yok.Yazik ediyor cocuga okadar Az oynamis birine gore cok iyi istatigi var 2 gol 1 asist daha oynamak icin ne yapmasi lazim

Yahu bu çocuk her maç oynadığı 3 5 dakikada oyuna hareket getirmiyor mu? İlk 11 başladığı ilk maçta gol atmadı mı? Arda'yı kesmesi için ne yapması gerekiyor daha? Arda iyi oynuyor falan demeyin bana. 1 tane iyi hareket yapacak diye 80 dakika sabrediyor hoca Arda'ya. Bakın Arda bu sene toplam 1429 dakika oynayıp 3 gol 2 asist yapmış. Kerem ise sadece 292 dakika oynayıp 2 gol 2 asist yapmış. Yani Arda'nın oynadığı sürenin %20'si kadar oynayıp neredeyse aynı istatistiği yapmış. Bunun yanında da takım oyununu iyi yönde değiştirmiş. Ve bunu her maç ortalama 18 dakika sahada kalarak yapmış. Bu istatistikler ışığında diyorum ki hoca bu çocuğun hakkını çok fena yiyor.
Ben 1 asist biliyorum 1 asisti Onyekuruya 2. hangi mac reis?

Uzatmarlarla 30 dk civarı oynatmış 2 maçta. Alanya maçında zaten girdi bir şey yapamadı.

Bu 2 maçta Keremden fazla oynayan da yok yedekten girip?

Kazanmaya devam ettiğimiz sürece kadro değişmeyecek 85’den önce oyuncu değişikliği de yok. Birinin sakatlanması gerekiyor Kerem’in oynaması için

kanatlarda arda babel feghouli göre göre taraftarda kafayı yemiş.

azıcık topla koşabilen topçu görünce messi sanıyorlar. müsterih olun, hoca her koşulda oynayabileceğini görse direk 11 yazar zaten.

Uzatmarlarla 30 dk civarı oynatmış 2 maçta. Alanya maçında zaten girdi bir şey yapamadı.

Bu 2 maçta Keremden fazla oynayan da yok yedekten girip?

Evet transfermarkt'ta hatalı yazılmış oradan bakmıştım..Taylan fazla süre almış bir tek 2 maçta ona da takılıyorum neticede as oyuncu normalde mesele keremin çok kısıtlı süre alması. .
Hocanın geç oyuncu değişikliği yapması da ayrıca konusulmasi gereken bir konu dk 70-75 gibi sahada zor yürüyen adamlara tahammül ediyor ilginç bir şekilde

11 oynamak istiyorsa oyun içinde devamlılığı olmalı ve en önemlisi defansif yönünü geliştirmeli.
Yoksa büyük takım oyuncusu olamaz. Kendisinden beklentimiz büyük.

Bence Kerem her oyuna girdiğinde fark yaratırken 90 dakika boyunca etkisiz kalan Onyekuru'yu oynatmaya devam edersek kimseyi forma adaletine çalışanın formayı aldığına inandıramayız takımda

Hani düşünsenize Kerem zaten ne olsa sol kanatta Babel ve Onyekuru sağ kanatta Arda ve Feghouli ile oynuyor hoca ben ne yapsam ilk 11 olamıyorum diye bıraksa

Onyekuru çok önemli bir adam sahada varlığı bı tehlike oluşturan bir oyuncu eyvallah da Fenerbahçe maçından beri olumlu hareketi çok az hani vasatı bile aşamadı çoğu maçta köşeye çekelim 1-2 maç dinlensin belki de maç ritminden uzak olduğu içindir bilemeyiz. Emre Kılınç Luyindama filan kesik yiyebiliyorsa Onyekuru da kesik yiyebilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt