#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence arda kesilsin fikri yanlış. sene başından beri 6 maç kaybetmişiz, 4'ünde arda 11'de yok, kaybettiğimiz diğer 2 maçın 1'i de beşiktaş deplasmanı. ki diagne atılmasa onda da en kötü yenilmeyecektik. arda sadece önde top tutma ve kolay top kaybetmeme becerisiyle bile nerede oynarsa oynasın, özellikle feghouli'nin yokluğunda bu takım için elzem bir eleman. onyekuru kesilebilir ancak kerem yerine ki bence olması gereken de o. kerem skor tamamen koptuktan sonra giriyor ama hala ortadaki maça hamle için onye pek tabii çok daha iyi bir eleman. en azından son vuruşlarda eski form ve titizliğe kavuşana kadar kerem'in arkasında bekleyebilir 1-2 düşük profilli maçta. ama kerem oynasın diye arda'nın kesilmesi fikrini doğru bulmuyorum.

ben kiralanmalı diyordum ama kendini hiç kimsenin beklenmediği kadar geliştirdi. Bir anda rotasyonun parçası oldu

3.ligden direkt gelip ilk senende ülkenin en büyük takımında süre alabilmek bile kolay değilken bunu yapabilmek büyük iş

206 dkk süre almış yanılmıyorsam ve 2 gol 2 asist yapmış.yani iki maç artı 26-30 dkk da 4 gol katkısı yapmış bi oyuncu.bence çok çok iyi bi veri.

Atttığı gollerde güzel yaptığı özellikle kuruya asistide muazzam.bu çocuk 11 oynamayı hakediyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizde önce hisirlar son kullanim tarihine kadar gider ondan sonra sira gelir.

olur mu acaba bundan dostlar

Baska oyuncularimiz gibi hocaya yaglama yikama yaparsa daha fazla süre bulabilir belki.

Onyekuru rakipler icin her an tehlikle yaratan bir adam olmasina ragmen hic iyi degil son maclarda. Acaba diyorum bir mac artik yedek birakip sonradan yorulmus rakibin üstüne mi salsak ha hocam?

Baska oyuncularimiz gibi hocaya yaglama yikama yaparsa daha fazla süre bulabilir belki.

Onyekuru rakipler icin her an tehlikle yaratan bir adam olmasina ragmen hic iyi degil son maclarda. Acaba diyorum bir mac artik yedek birakip sonradan yorulmus rakibin üstüne mi salsak ha hocam?

Onyekuru da çok ilginç adam çok kötü diyorsun araya girip golü atiyor veya ummadık bir penaltı kapıyor... Kasımpaşa maçında çok kötüydü biraz da zeminden dolayı ama o kadar kısa mesafeden topu kovalayıp da penaltıyı aldıracak tek bir oyuncu yok..bence sırf bu sebeple oynatıyor hoca

Yeni giysi alirim giymeye kiyamam eskiyi iyice eskitirim, biraz daha gider düsüncesiyle. Günü geldimi giyerim hevesiyle. sonra bi bakmisim o giyside eskimis yipranmis dolapta.
Yanarim ama is isten gecmis olur.
Keremin iside buna benzer. Ins. daha fazla süre almaya baslar ki bizde keyifle izleriz.

Onyekuru da çok ilginç adam çok kötü diyorsun araya girip golü atiyor veya ummadık bir penaltı kapıyor... Kasımpaşa maçında çok kötüydü biraz da zeminden dolayı ama o kadar kısa mesafeden topu kovalayıp da penaltıyı aldıracak tek bir oyuncu yok..bence sırf bu sebeple oynatıyor hoca

Bilmiyorum sirf bana mi öyle geldi ama Erzurum'a karsi Onyekuru'yu yorgun gördüm biraz.

Onyekuru sag tarafta gercek bi kanat oynasa daha çok göze batacak cünkü acik alan bulacak. Böyle oyun tikaniyor iste. Sampiyon oldugumuz seneyi hatirlayin bi tarafta soso öbür tarafta onye acik alan.

Son düzenleme:
Sakin olalım , Ardanın emekli olmasına ne kaldı şurada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt