Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
30dk dan düşmemeli aldığı süreler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30dk dan düşmemeli aldığı süreler
Reis fb hangi cocuguna deger veriyorzerre gelecek vaad etmeyen akbabayi sürekli oynatip bu cocuga forma sansi vermeyen ft net art niyetlidir
elin fblisi bile cocugun degerinin farkinda ama bizimkiler inatla oynatmak istemiyorlar
midem bulandi ya
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Fbliler Keremi beğeniyor demek istemiş bence.Reis fb hangi cocuguna deger veriyor
Reis fb hangi cocuguna deger veriyor
yani yok olacak diyorsunsemih kaya, ozan kabak, emre çolak, taylan antalyalı gibi zamanı geldiğinde yerini alacaktır.
müsterih olun.
diyorum ki semih kaya şampiyonlar ligi çeyrek final + şampiyon, emre çolak şampiyon, ozan liverpool, taylan milli takım... aynen yok olacak.yani yok olacak diyorsun
vay be ne büyük başarıdiyorum ki semih kaya şampiyonlar ligi çeyrek final + şampiyon, emre çolak şampiyon, ozan liverpool, taylan milli takım... aynen yok olacak.
vay be ne büyük başarı
semih şimdi nerede? emre nerede?
taylanın da heralde orada olmasını istiyorsun
maddi olarak hiçbir şey kazandırmadılargalatasaraya kazandırdıkları maddi başarılar hariç şuan nerede oldukları beni ne yazık ki zerre ilgilendirmiyor.