#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ tarafta oynatmasından dolayı kendini desteklemek için bakın sağdan attı diyo haklı çıkmak için

taylanın vs birkaç topçuda mevkisiyle oynadı ve tuttu diye aynı şeyi başka topçulardada yapmaya çalışıyo

ömer sol iç,arda sağ kanat,gedson stoper,babel forvet,kılınç sol iç,ujfalusi sağbek,eboue sol açık gibi

Kerem sag kanatta da iyi oynadi. Hocadan Kerem´in Onyekuru ile birlikte oynadigi ilk 11 bekliyorum...

------------Mostafa------------
Onyekuru----------------Kerem
-----Emre------Gedson--------
----------Taylan-----------------

Özellik ile bu orta saha bozulmamasi lazim...

Kerem sag kanatta da iyi oynadi. Hocadan Kerem´in Onyekuru ile birlikte oynadigi ilk 11 bekliyorum...

Sen unut bunu

Kesinlikle katiliyorum.

Ama. Emre ve Taylan yan yana oynamali. Taylan tek birakilmamali.
Emre ve Taylan'a hep beraber oynamalari gerektigi ve asla digerini bos birakmamasi gerektigi soylenmeli.

Mostafa

Onyekuru Gedson Kerem

Emre Taylan

Saracchi Marcao Luyindama Yedlin

Muslera

Ideal 11'imiz budur.

Ayni anda kerem onyeyi oynatmaz, o kadroyu aylar önce yazdik, bikere sahaya sürmedi.

Kesinlikle katiliyorum.

Ama. Emre ve Taylan yan yana oynamali. Taylan tek birakilmamali.
Emre ve Taylan'a hep beraber oynamalari gerektigi ve asla digerini bos birakmamasi gerektigi soylenmeli.

Mostafa

Onyekuru Gedson Kerem

Emre Taylan

Saracchi Marcao Luyindama Yedlin

Muslera

Ideal 11'imiz budur.
36 hafta sonra ideali bulduk sanırım. Falcao geri dönünce yine bir çılgınlık yapılmaz umarım

Etkisiz kalıp ikinci yarının başlarında oyundan alınacağı bir maç olacaktır maalesef

Feg gibi bir pasörde yok arkasında üstelik işi çok daha zor

evet rezil yoruma cevap verilmiş hoca :)
acınız acınızdır

solda oynaması gerekirken ilk yarıda ortada, ikinci yarıda sağda kayboldu gitti.

hoca tutturduğu işi yine kendisi bozdu.

Yine hakkı yendi

oyunla değil bireysel oynayan bi takımız biz

ve eldeki tek sürpriz yapacak adamı kenara aldı,sanki takımı o aksatıyomuş gibi

akbaba'ya ceza sahasına çıkardığı top çok güzeldi. ham bir oyuncu ama büyük potansiyel. yüksek tansiyon maçta sahada sırıtmaması bile iyidir ki kalitesi tartışmasız ekuban'dan filan çok daha iyi oynadı. babel'den önce çıkması da hocanın hatasıydı. böyle devam aslan.

Kerem 'den beklenti ne bilmiyorum ama transfer edilmesiyle aldığı maaş ile fiyat/performans katkısı bambaşka bir seviyede. Feghouli/Falcao/Babel gibi milyon € kazanan oyuncularımız sahada götünü kaldırmaktan acizken 3. ligden gelen Kerem tek başına sahada çabalıyor

34-35 yaşında yarın ne olacağı belli olmayan Arda / Babel / Donk gibi adamlar bu sene ligde 1500/1300/1900 dakika forma şansı bulmuş. Sene sonunda kiralık sözleşmesi bitip takımlarına geri dönecek Saracchi / Etebo gibi adamlar 1900/1100 dakika forma şansı bulmuş

Şubat ayının başında transfer edilmiş 6 maç sonra Benfica'ya geri dönecek Gedson bile 900 dakika forma şansı bulmuş bu takımda ama bonservisli oyuncumuz 22 yaşında potansiyelli yerli bir oyuncu 600 dakikadan daha az forma şansı bulmuş bu sene ligde ki bu sürede bir-çok kritik işe imza atıp 6 gol 2 asist üretmeyi başarmış

Bu çocuğun bizimle 2024 yılına kadar sözleşmesi var belki önünde senelerce Galatasaray forması giyeceği/belki yüksek bir bonservis geliri ile Avrupa'ya transfer yapacağı yıllar var biz Kerem'e 2000 dakika forma şansı tanıyacağımız yerde 35 yaşında emekli futbolculara, kiralık 6 maç sonra hiçbir getirisi olmadan kendi takımına dönecek oyunculara tanıyoruz o forma şansını

Kerem bu yıl yaklaşık 80 bin € maaş ile oynuyor Feghouli 4 mil.€ Falcao 5 mil.€ Babel 2.5 mil.€ maaş ile oynuyor. Yani Feghouli bu sene sezonun yarısını kaçırıp, Denizli/Hatay(ilk yarıdaki) gibi sene boyunca 2-3 maçta adam akıllı futbol oynayabildiği için 50x Kerem ücreti alıyor bu takımda ve 2 senedir neleri yapabildiği neleri yapamadığı ortada sözleşmesi seneye de devam ediyor seneye de böyle yedek klübesinde veya sahada oturduğu yerden 4 mil.€ daha ücret alacak

Benim zoruma giden Fatih Terim görevde kalırsa bu Arda / Babel ve Feghouli 'nin arkasında forma bekleyecek Kerem yine önümüzdeki sezon o forma giydiği kısa dönemde 6 gol 2 asist değil 15 gol 10 asist yapsa da o formanın sahibi olamayacak

Geç keşfedilmiş, 6 ay sonra 23 olucak. 2 yıl içinde ya kalburüstü bir oyuncu olur ya da Volkan Şen olur.

Kendisini biraz daha gelistirirse takimin vazgecilmezi olur

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt