#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suç tamamen marcao'da. kendisinden 2 yaş çocuğun hareketini sokuk egosuna yediremedi.

maç içinde sus da dersin, bağırırsın da uyarırsın da bunlar olağan şeyler. milyonların önünde üstelik kendi oyuncuna kafa atıp, yumruk atıyorsan kusura bakma sen ayısın, hayvansın, magandasın demektir bu.

Olan yuzde 99% su;

Marcao mac icinde bir cok kere pas atacak adam bulamadigi icin topu tepti gelisiguzel. Bazilarinda arkadaslarinada veryansin etti neden bosa cikmiyorsunuz diye. Muhtemelen Kerem`e de mac icinde 2-3 defa bu sekilde uyarida bulundu. Kerem sus artik yeter seklinde bir isaret yapinca oda sen kimsin bana sus yapiyorsun dunku bok diye cellalendi. Hayvanin bir ust modeli oldugu icinde insanca davranamadi ve cocuga saldirdi.

Marcaonun yaptığı kesinlikle yanlış, kadro dışı kalmalı. Ama keremde daha 3-4 maçta oynayıp takımda herseyini veren adama bağırıp sus işareti yapmamalı.erken havaya girdi. Yanlış. Marcao durup dururken koşmuş olamaz. O kadar da manyak değil. Dünkü eleman halisahada bile artistlik yapsa tepki görür. Marcaonun tepkisinin açıklaması yok kesinlikle ama kereminkide son derece yanlış
Kart görmesin diye bence arkadaşına sus işareti yapabilirsin

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

872eff6.webp

Valla bu hareketi Feghouli'ye yapılsa Marcao aynı şeyleri yazacaktım. Kerem'e sırf pasaporttan dolayı kıyak geçmemek lazım.

Olayı tam bilmiyoruz ama Marcao Fegholi'yi 2 kere uyardığında Feghouli Marcao'ya sus işareti yapsa bugün tepkiler bu boyutta olur muydu ?

Benim derdim kişiler korumak değil. Galatasaray'ın çıkarını korumak.

Kerem eğer Marcao'yu sinirlendirmişse onda da hata payı %2 de olsa vardır. Ha %98 MArcao hatalı ama şu olay Feghouli veya Cicaldao'ya yapılsa mesela diyecektik ki sen takımın 3. kaptanına saygısızlık yapamazsın.

Kerem kıymetlimiz. Ama takımda hiyerarşik bir sıra var. Kafana göre sus işareti yapamazsın.

Ha Marcao denilen herif iyi teklif varsa satılmalı. Bugün takıma ihanet etti. Kerem'in davranışından memnun değilsen maç sonu soyunma odasına çeker konuşursun.

Bugün 2-0'dan maç 2-2'ye gelseydi görürdük o zaman. Skandal iyice büyürdü.

Hemen Ben oldum havasına girdi kulübeye çekilmeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem’in bu seneki maçlarda itici hareketlerini gören tek ben değilim herhalde, takımın belki de en çaylağı iken herkesi azarlayıp el kol hareketleri yapıyor. Marcao ise yanılmıyorsam olay anında sahadaki en kıdemli idi, zaten agresif bi herif öfke patlaması yaşadı sus işaretiyle. Para cezası verilir özür diler tatlıya bağlanır. Hemen idama göndermiş bizim duygusallar adamı

dimi dimi zeminimiz çok kötü sakatlanabiliriz diyen topçuyu takımdan kovup takım arkadaşını döven topçuya 'bi daha yapma taaam mı bak üzülüo arkadaşın' deyip konunun kapatılacağını sanmak da ne bilim...
Nolcak yahu Arda gibi biri kaptanlık yapıyor bu takıma.

Bakin bu herif hicbir sey yapmadi aslinda

Tek yaptigi karakterini koymak cunku ilk geldiginde de soyledim lider ozellikli bir futbol karakteri var

Ama bizim taraftar sevmez boyle seyleri, dayak yese de suclu bulabilir

Bu devran doner kerem bir de taraftardan dayak yer

Bitirmek icin elinizden geleni yaparsiniz eminim

Bakin bu herif hicbir sey yapmadi aslinda

Tek yaptigi karakterini koymak cunku ilk geldiginde de soyledim lider ozellikli bir futbol karakteri var

Ama bizim taraftar sevmez boyle seyleri, dayak yese de suclu bulabilir

Bu devran doner kerem bir de taraftardan dayak yer

Bitirmek icin elinizden geleni yaparsiniz eminim
Giresun taraftari bile kereme sahip cikti.

Maç içinde sürekli lök lök laf atan adamlara ayar oluyorum bende. Halısahada da var böyle Marcao gibi tipler. İnsanın moralini alta çekerler. İyi ki kerem karşılık vermedi. Umarım çiftliğe dönmez bu olaydan sonra Klüp

Maç içinde sürekli lök lök laf atan adamlara ayar oluyorum bende. Halısahada da var böyle Marcao gibi tipler. İnsanın moralini alta çekerler. İyi ki kerem karşılık vermedi. Umarım çiftliğe dönmez bu olaydan sonra Klüp
Halisahada olur böyle seyler aninda barisip devam oynarlar yada herkes isine bakar yine devam eder Mac. Ama Burda milyonlari kazanan milyonlarin önünde oynuyorsun.
Profesyonel olmak zorundasin.

Hatay maçında sürekli desteklemeliyiz taraftara büyük iş düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt