#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olursa olsun çıkmamalıydı bu arada marcao’nun aldığı ceza bu herife çok fena patlicak gibi böyle oynamaya devam ederse çok fena takılır

ilk kontrolü rezalet olan oyuncudur kendisi.

ayrıca rakibi karşısına alıp bir kez adam geçtiğini görmedim.

bu adam ilk 11 oyuncusu olacak kapasitede değil henüz. yabancı sınırı olmasa alternatif oyuncu olarak sonradan girmesi uygun olurdu.

Buyuk takimlari goremez, bir defa top kontrolu cok kotu. Gelismez gibi bu saatten sonra o konuda. Arda'ya soveriz falan ama Arda'nin 22 yasindaki hali cok daha ust seviyedeydi. Top kontrolu ve saklamasi da cok iyidi. Kiyaslama acisindan ornek vermek istedim.
Arda ile kıyaslanabilecek topçu yok gençlik döneminde, Cengiz de dahil buna.

Arda ile kıyaslanabilecek topçu yok gençlik döneminde, Cengiz de dahil buna.
Herife suan sovuyoruz ama bazen nostaljik maclari izliyorum 22 yasinda baya bir ust duzey futbolcuymus Turkiye standartlarina gore. Suan Kerem'e wonderkid muamelesi yapanlari gorunce sasiriyorum acikcasi.

ilk kontrolü rezalet olan oyuncudur kendisi.

ayrıca rakibi karşısına alıp bir kez adam geçtiğini görmedim.

bu adam ilk 11 oyuncusu olacak kapasitede değil henüz. yabancı sınırı olmasa alternatif oyuncu olarak sonradan girmesi uygun olurdu.
Abartmayalım bu maçta egosuna yenik düştü maalesef yoksa 3 defans oyuncusunu sırtına alıp golü atan oydu tabi bencede çok iyi değildi lakin bu kadar yüklenilmesi doğru değil

golü de şansa attı

kötü bir maç oynadı

giresun'da da kötüydü

bence iyi oynayabileceği tek bölge sağ kanat

solda içe girmeye çalışıp batırıyor sürekli

Herife suan sovuyoruz ama bazen nostaljik maclari izliyorum 22 yasinda baya bir ust duzey futbolcuymus Turkiye standartlarina gore. Suan Kerem'e wonderkid muamelesi yapanlari gorunce sasiriyorum acikcasi.
19 yaşında Liverpool'u dağıtıyordu yav daha ne olsun. Rakibin beki kim olsa farketmez diyorduk.

herifi tüm eksikliklerine rağmen sağda kazanmaya başlarken bi anda sola tekrar kanalize etmek ilginç bi taktiksel deneme olsa gerek. golü de o kanada yaklaştığında atmıştı halbuki, enteresan.

Kim ne derse desin ben Kerem’i beğenmiyorum. Oyun tarzı, şut stili, çalım yeteneği, oyun görüşü vs bana kalırsa hepsi yetersiz. En fazla yedek olacak adama hücum hattının kilit oyuncusu rolünü vereceğiz. Kerem ve diğer tarafta hiç olmayan kanat oyuncuları ile bu sezon nasıl geçer bilmiyorum. Büyük hata yapıyoruz.

7 numarayı alan g.tü başı dağıtıyor.

Yine ellerini iki yana açıp saçma sapan yerlerde bekleyip imkansız paslar istiyordu.

Birinin kendisine destek olup basit oynaması gerektiğini söylemesi lazım. Topsuz oyunu sıfır. Onu geliştirmesi lazım ama bu kafayla zor.

O ilk gelen topu sokacaksın kaleye. Aynısını Mohamed kaçırsa hoca basın toplantısında car car konuşurdu.

Neyse kendisinden bir beklentim hiç bir zaman pek olmadı umarım Barış hızlıca formayı kapar.

Olan Marcao'ya oldu 8 maç herifi kitledik.

Son düzenleme:
Takımda yaratıcı oyuncu eksikliği var. Kerem bunu kapatabilecek çapta değil.

Bugün luyindamayida çıldırttı. Savunmadan top çıkartırken rakip bekin arkasına geçiyor, sol stoperi bitiriyor. Pas atamadı luyindama ve en az 3 kez uyardı bunu. Sonuncusunda Terim kenara aldı. Gol attiginda bile artist artist seviniyor. Mental olarak 3. ligte kalmış hala daha

Marcao da kaç kez uyardı sus işareti yaparak adamı tahrik etti . Biran önce ayağını denk almali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt