- 1 Haziran 2015
- 27.547
- 19.115
- 2.148
çalım deneyen adamı severim ama kerem'in muvaffak olduğu bir çalım henüz olmadı herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda ile kıyaslanabilecek topçu yok gençlik döneminde, Cengiz de dahil buna.Buyuk takimlari goremez, bir defa top kontrolu cok kotu. Gelismez gibi bu saatten sonra o konuda. Arda'ya soveriz falan ama Arda'nin 22 yasindaki hali cok daha ust seviyedeydi. Top kontrolu ve saklamasi da cok iyidi. Kiyaslama acisindan ornek vermek istedim.
Herife suan sovuyoruz ama bazen nostaljik maclari izliyorum 22 yasinda baya bir ust duzey futbolcuymus Turkiye standartlarina gore. Suan Kerem'e wonderkid muamelesi yapanlari gorunce sasiriyorum acikcasi.Arda ile kıyaslanabilecek topçu yok gençlik döneminde, Cengiz de dahil buna.
Abartmayalım bu maçta egosuna yenik düştü maalesef yoksa 3 defans oyuncusunu sırtına alıp golü atan oydu tabi bencede çok iyi değildi lakin bu kadar yüklenilmesi doğru değililk kontrolü rezalet olan oyuncudur kendisi.
ayrıca rakibi karşısına alıp bir kez adam geçtiğini görmedim.
bu adam ilk 11 oyuncusu olacak kapasitede değil henüz. yabancı sınırı olmasa alternatif oyuncu olarak sonradan girmesi uygun olurdu.
19 yaşında Liverpool'u dağıtıyordu yav daha ne olsun. Rakibin beki kim olsa farketmez diyorduk.Herife suan sovuyoruz ama bazen nostaljik maclari izliyorum 22 yasinda baya bir ust duzey futbolcuymus Turkiye standartlarina gore. Suan Kerem'e wonderkid muamelesi yapanlari gorunce sasiriyorum acikcasi.