Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.339
- 5.333
- 2.308
Bu kafayla devam ederse 1-2 aya yok olur giderAvrupa'da son iki maçımızdaki 5 golün 4'ünde katkısı var
Ama bu çocuktan bir şey olmaz
Aynen aynen devam edin siz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kafayla devam ederse 1-2 aya yok olur giderAvrupa'da son iki maçımızdaki 5 golün 4'ünde katkısı var
Ama bu çocuktan bir şey olmaz
Aynen aynen devam edin siz
Aynen öyle,bizde mağdur olanin hatasını görmeme gibi sacma sapan bir durum var,simdi ne desek marcao dovdu olacak,tamam dovdu,cezasınıda aldı,hatta satılsında duruma göre ama cocugun hareketleri normal degil bunu gormemek icin kör olmak lazım..Valla hocam maç içinde takım olarak uyarı yapacağım, sonra dünkü gelen herif bana maç içinde sus işareti yapacak. Kusura bakma ama soyunma odasında, "ne oluyoruz" birader derdim.
Marcao saha içerisinde yaptığı hata ile kesinlikle bence suçsuz iken suçlu duruma düştü. Atalarımız boşuna dememiş, öfke ile kalkan zararl ile oturur.
Sonradan gelince birsey söyleme hakkı yok mu arkadaşlar? Marcao kimbilir çocuğa ne dedi ki o da dayanamadı sus işareti yaptı. Ayni dili konuşmayınca o da eliyle anlatmak istemiştir. Vallahi biri sana sus işareti yapıyor diye sen o kişiye saldıracaksan sende problem vardır. Genel anlamda diyorum bunu.Valla hocam maç içinde takım olarak uyarı yapacağım, sonra dünkü gelen herif bana maç içinde sus işareti yapacak. Kusura bakma ama soyunma odasında, "ne oluyoruz" birader derdim.
Marcao saha içerisinde yaptığı hata ile kesinlikle bence suçsuz iken suçlu duruma düştü. Atalarımız boşuna dememiş, öfke ile kalkan zarar ile oturur.
Şöyle bişey var eğer Jadon Sancho veya Wilfried Zaha değilsen her topu ayağına aldığında dribling'e gitmemen lazım, Kerem topla birlikte rakibin içinden geçmeye çalışıyor her defasında daha doğrusu Kerem 'in yaptığı dribling bile değil önü kapalı yan taraftan çizgiye doğru sıkıştırıyor rakip Adama Traore gibi sprint ata ata içlerinden geçmeye çalışıyorOynamaya devam etsin de geçen yıl dediğim fundamental eksiklikler daha da gözükecek.
Hücum seti kurarken çizgide top almadığın sürece çalıma kaçamazsın, 5 kere öyle top kaptırdı.
Golde dönüşü iyi olsa da sağ bomboştu iyi ki gol oldu.
Sonradan gelince birsey söyleme hakkı yok mu arkadaşlar? Marcao kimbilir çocuğa ne dedi ki o da dayanamadı sus işareti yaptı. Ayni dili konuşmayınca o da eliyle anlatmak istemiştir. Vallahi biri sana sus işareti yapıyor diye sen o kişiye saldıracaksan sende problem vardır. Genel anlamda diyorum bunu.
Bugün luyindama kaç kere uyardı Keremi onun kanadından çok geldiler Messi falan sanıyor kendini herhalde topu düzgün ayağına oturtup çalım yaptığını gören yok yedek olur ancak
Yav adam kanadına hiç yardım etmiyor. Bu bi gün bi bekten dayak yer. Bu yaşta messi havasındaDikkat etmedim, gerçekten Luyindama da sürekli uyarmak zorunda kaldı mı maç içerisinde? Eğer öyleyse bu işin sonu iyi olmaz, takımda gruplaşmalar başlar, keremciler ve anti-keremciler diye.
Kerem kadar PvA 'da suçlu ikisinin de işin defans tarafında sorumluluk almaması zoruma gidiyor, Nagatomo 'su Saracchi 'si senelerdir bir şekilde defansif olarak en azından rakiple bire bir kaldığında işimize yarıyordu Nagatomo defansif becerisiyle Saracchi yıldırıcılığıyla orada hiç kafamızı ağrıtmadı ama Kerem & PvA veya onların yerine oynatacağımız Babel & Ömer hangi ikili oynarsa oynasın bu sene orada çok başımız ağrıyacak belliBugün luyindama kaç kere uyardı Keremi onun kanadından çok geldiler Messi falan sanıyor kendini herhalde topu düzgün ayağına oturtup çalım yaptığını gören yok yedek olur ancak
Sezon baslamadan bitirmisiz haberimiz yok renktas.Sürü psikolojisiyle çocuğa karşı alerji geliştirmeyin. Hasta mısınız yahu lazım bu adam bize. Bugün kötüydü o ayrı olarak tartışılır ancak bu linç kültürüyle bu sezon bitmez. Şu kafa yüzünden kaostan çıkmıyor kulüp.
Sent by MarcaoYeni fark ettim o imalı bakışlar ne öyle ulan daha dünkü çocuksun haddini bil seni savunduk her daim kendine gel