#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top kaybı yapması normal bu tarz oyuncular için Arda da 8-9 top kaybıyla oynardı ki top saklama, dar alan özelliği falan çok üst düzeydi. Önemli olan riski nerede aldığı, bizim sahamızda ya da hücuma çıkarken o işlere girmemesi lazım. Bir de her aldığı topta bir şeyler deniyor bundan da vazgeçmesi gerekiyor. Yine de rakip takımlar için en büyük tehdidimiz an itibariyle. Avrupa ligi elemeleri 3 maç 2 gol 3 asist. Bir de kaçırdığı basit pozisyonlar var ki onları da atacağı dönemler gelecektir.

Sonradan gelince birsey söyleme hakkı yok mu arkadaşlar? Marcao kimbilir çocuğa ne dedi ki o da dayanamadı sus işareti yaptı. Ayni dili konuşmayınca o da eliyle anlatmak istemiştir. Vallahi biri sana sus işareti yapıyor diye sen o kişiye saldıracaksan sende problem vardır. Genel anlamda diyorum bunu.
Ee belki kerem marcao'ya küfür etti de marcao dellendi sonra gitti.
Kendisini 3 kere uyaran adama ve dibine kadar gelen adama hala sus işareti yapıp tahrik edemezsin.
Keçi gibi kafa kafaya geldiler mi geldiler buraya kadr ikisine de %50 yazar. O saatten sonra da oluşan her üste katmalarda suçun değeri artar.
%100 üzerinden de değerlendirip ama marcao vurdu %90 hata %10 keremde hadi tamam sonuçlandı diyemezsin.
Bu olayda kerem en az %50 hatalıdır.

Marcao angutun teki kereme koşmak yerine gidip terime koşsa bugün şu sorun olmazdı.

Bugün bir haber gördüm dünkü maçta Luyindama da Kerem'e tepki göstermiş. Terim Luyi'ye kızmış durumu engellemiş. Eğer doğruysa bir önceki mesajımdaki tespitim doğruymuş. Kerem bu kadar top kaptırmaya devam ederse bu adama defans dayanmayacak. Marcao bir an önce affedilip idmanlara alınıp, bu Kerem arkadaşımız da uyarılmalı. Bu şekilde defansı sıkıntıya sokup sokup birde sus işareti yaparsa bunu bende döverdim.

Bugün bir haber gördüm dünkü maçta Luyindama da Kerem'e tepki göstermiş. Terim Luyi'ye kızmış durumu engellemiş. Eğer doğruysa bir önceki mesajımdaki tespitim doğruymuş. Kerem bu kadar top kaptırmaya devam ederse bu adama defans dayanmayacak. Marcao bir an önce affedilip idmanlara alınıp, bu Kerem arkadaşımız da uyarılmalı. Bu şekilde defansı sıkıntıya sokup sokup birde sus işareti yaparsa bunu bende döverdim.
Renktaş takım boşuna mı ölü toprağı var gibi koşmuyor mücadele etmiyor oynamıyor.Donk gibi bitiği evlat diye diğer oyuncuların önüne koydu takımı dinamitledi.Şimdi de Arda Kerem Emre akbaba üçlüsünü diğerlerinden ayırıyor.Futbolcular salak değil görüyor bunu.En basit son yaptığı açıklama ''Kerem bizim değerimiz kıymetlimiz'' Marcao neci? başka takımda mı oynuyor? o kadar yanlış açıklamalar ki bi de buz dağının görünen kısmı.

Burasi bi sürelik kilitlense iyi olur uzun zamandir bukadar aptalca post olmamistir. :crushed:

Golü attiktan sonra bir an icin bu gol sana girsin Marcao diye kameralara bagiracak sandim.

Takimin en cok para kazanan adamlari yata yata koca götlerini daha da büyütüyorlar ama bize AL elemelerinde 3 macta 2 gol 3 asist yapmis gencecik cocuga niye bu kadar kin besliyorsunuz gercekten cok garip bir yer olmaya basladi burasi.

Bu cocuk daha 6 aydir bu seviyelerde oynuyor, bence de cok eksigi var ama bu kadar gaddarca elestirilmesi de cok yersiz. Bu begenmediginiz cocuk olmasa Konferans Ligi elemesi oynayacaktik. Bir kac hafta önce de söylemistim, bu sezon iyi paraya teklifler alacagimizi düsünüyorum Kerem icin.

Londra'da kenar mahallelerinde bunun gibi bir günde 4-5 topçu bulurum dediğimde kızanlar oldu.

Çok gelişmesi gerek, yetenek var yalan yok ama milletin içinden geçmeyi bırakması gerek.

Karakter meselesi var, Emre Belozoglu havası alıyorum bundan.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

her top kaptırana ana bacı kenardan giren terim mi engellemiş dıurumu. enerjimiz olsa biraz da gülerdik

marcao kendi yedirdiği gollere baksın önce. her hata yapanı döveceksek marcao da az tokat manyağı olmazdı yani.

Top kaybı yapması normal bu tarz oyuncular için Arda da 8-9 top kaybıyla oynardı ki top saklama, dar alan özelliği falan çok üst düzeydi. Önemli olan riski nerede aldığı, bizim sahamızda ya da hücuma çıkarken o işlere girmemesi lazım. Bir de her aldığı topta bir şeyler deniyor bundan da vazgeçmesi gerekiyor. Yine de rakip takımlar için en büyük tehdidimiz an itibariyle. Avrupa ligi elemeleri 3 maç 2 gol 3 asist. Bir de kaçırdığı basit pozisyonlar var ki onları da atacağı dönemler gelecektir.
Mesele takımın hücumda Kerem 'in ayağına bakıyor olması, tamam Kerem çok potansiyelli bir oyuncu bahsettiğin gibi çok ciddi skor üretti Avrupa maçlarında ki kaçırdıklarıyla birlikte daha da fazlasını da çıkarabilirdi

Olması gereken bir Ghezzal / Feghouli bulup oyunu o adamın üzerinden kurmak Kerem 'in üzerinden o yükü almak lazım, bu kadar çok sorumluluk alıp bu kadar top kaybı yapmaya devam ederse yakın zamanda Belhanda 'ya gösterilen tepki Kerem 'e de gösterilir. Oyuncuyu korumak lazım

22 yaşında,yerli ve rakip savunmaları en çok tehdit eden oyuncumuz Kerem şu anda,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt