#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok desteklesem de top kayiplari cekilir gibi degil. Biraz dikkatli olsa daha az top kaybi yapar.

Geçtiğimiz sezon bu kadar hata yapmıyordu. Biraz romantizm yaşıyor şu an. Mental olarak güçlü bir oyuncu değil. Bunu geliştirmek zorunda.

Bence full 11 başlamalı gereken destek, güven ve süre sonuna kadar verilmeli. Şimdi olmazsa bir daha asla olmayacak bu açık. Sonuna kadar zorlanmalı, bu çocukta yetenek var iyi para edebilir.

Bu sezon avrupa’da attigimiz 8 gole 2 gol ve 3 assist ile katkisi oldu.

Son düzenleme:
Barış Alper Yılmaz ortalıkta hiç yok. Sakat mı yoksa hocanın gazabına mı uğradı.

Kerem'in bence de bu takımda yeri yok. Eline yüzüne bakılır futbol oynayan tek topçu kendisi zira.

Yorumlarin cogu oyunuyla alakali degil

Demek ki iyi oynuyor, kotu oynasa kufur kiyamet havada ucusurdu

Mesela mustafa muhammed icin tam tersi durum var, cok kotu oynasa da dunyanin sayili forvetlerinden biriymis gibi davraniyor millet

Tamamen algi

Yorumlarin cogu oyunuyla alakali degil

Demek ki iyi oynuyor, kotu oynasa kufur kiyamet havada ucusurdu

Mesela mustafa muhammed icin tam tersi durum var, cok kotu oynasa da dunyanin sayili forvetlerinden biriymis gibi davraniyor millet

Tamamen algi
14694.jpg

Hücum oyuncusu alınmazsa her maç küfür yer maalesef. Tüm takımı çocuğun sırtına verdik gidiyoruz. Geldiği erzincanspor bile vermemiştir yüksek ihtimal

first touch kötü olan topçulara bi türlü ısınamıyorum.

bu arkadaşın sanki ayağında tuğla var gibi top kontrol ediyor.

ts ve bjkde max. iyi bir yedek olacak futbolcu bizde kurtarıcı görevi görüyor.
varın siz düşünün halimizi.

Dün ki BJK'de Kerem olsaydı maç ilk yarı kopardı.

Kurtarıcı görevi görmüyo,kurtarıyo direkt,geçen senede bu senede

Bu çocuk olmasa kaleye gidemiyoruz,1-2 hücumcu lazım yükü bölüşecek

Umutun dediği gibi erzincan bile tüm yükü buna vermiyodur,biz tamamen keremin ayağına bakar vaziyetteyiz

Arda,akbaba,babel,feg,barış,jese

Alternatifleride bunlar

Dün ki BJK'de Kerem olsaydı maç ilk yarı kopardı.
dün oynanan maçı izlemedim, doğrudur. bjkde olsa takım sadece keremin ayağına bakmaz diyelim. trabzonsporda zaten 11 çıkamaz. bizde üstlendiği rol çok büyük.

Kurtarıcı görevi görmüyo,kurtarıyo direkt,geçen senede bu senede

Bu çocuk olmasa kaleye gidemiyoruz,1-2 hücumcu lazım yükü bölüşecek

Umutun dediği gibi erzincan bile tüm yükü buna vermiyodur,biz tamamen keremin ayağına bakar vaziyetteyiz

Arda,akbaba,babel,feg,barış,jese

Alternatifleride bunlar

ben de onu diyorum. hücumda tamamen bu arkadaşın ayağına kalmış bir takım ne kadar iyi olabilir ki? kurtarıcı olarak takılıyor sahada. 20 mil € harcayıp geçen sezondan kötü hücum opsiyonlarıyla lige başlamak gerçekten meziyet ister.

dün oynanan maçı izlemedim, doğrudur. bjkde olsa takım sadece keremin ayağına bakmaz diyelim. trabzonsporda zaten 11 çıkamaz. bizde üstlendiği rol çok büyük.

ben de onu diyorum. hücumda tamamen bu arkadaşın ayağına kalmış bir takım ne kadar iyi olabilir ki? kurtarıcı olarak takılıyor sahada. 20 mil € harcayıp geçen sezondan kötü hücum opsiyonlarıyla lige başlamak gerçekten meziyet ister.
Bjkyi amma övüyorsunuz ya maç izlemiyorsunuz gelmişsiniz burada bjk şöyle böyle diyorsunuz bjk dün kaleye gidemedi be karşı takım karşı karşıya kaç gol kaçırdı gelmişler burada bjk övüyorlar.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bjkyi amma övüyorsunuz ya maç izlemiyorsunuz gelmişsiniz burada bjk şöyle böyle diyorsunuz bjk dün kaleye gidemedi be karşı takım karşı karşıya kaç gol kaçırdı gelmişler burada bjk övüyorlar.

sizi acilen psikolojik destek almaya davet ediyorum.

yazdığım şeylerden bjkyi övdüğümü nasıl çıkarabildiniz? dün oynanan maçı izlemediğimi söyledim zaten. ondan önceki hafta 4 takımın da maçlarını izledim.

He hocanın gazabına uğradı aynısını kerem içinde diyordunuz ozan içinde zamanı gelince oynayacaktır tüm gençleri oynatmak zorunda diye birşey mi var hocayı kötüleyim de nereden kötüleyim diye bakıyorsunuz

En çok o kısmı takip ediyorum. Hoca gelecek vaadeden takım yaratıyor. Babel, Falcao, Arda, Feghouli filan oynatarak. Hocanın demeçleri ile yaptığı tutmuyor. Arda’yı oynatacağına şu adama şans versin.

marcaoyu sevmemden dolayımıdır yoksa onyekurudan bile daha az defansif katkı yaptığından mıdır yada ezdiği onlarca toptan dolayımıdır nedir bilmiyorum sevemedim bu çocuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt