Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.544
- 20.853
- 2.233
Cok desteklesem de top kayiplari cekilir gibi degil. Biraz dikkatli olsa daha az top kaybi yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorumlarin cogu oyunuyla alakali degil
Demek ki iyi oynuyor, kotu oynasa kufur kiyamet havada ucusurdu
Mesela mustafa muhammed icin tam tersi durum var, cok kotu oynasa da dunyanin sayili forvetlerinden biriymis gibi davraniyor millet
Tamamen algi
Dün ki BJK'de Kerem olsaydı maç ilk yarı kopardı.first touch kötü olan topçulara bi türlü ısınamıyorum.
bu arkadaşın sanki ayağında tuğla var gibi top kontrol ediyor.
ts ve bjkde max. iyi bir yedek olacak futbolcu bizde kurtarıcı görevi görüyor.
varın siz düşünün halimizi.
Kurtarıcı görevi görmüyo,kurtarıyo direkt,geçen senede bu senedefirst touch kötü olan topçulara bi türlü ısınamıyorum.
bu arkadaşın sanki ayağında tuğla var gibi top kontrol ediyor.
ts ve bjkde max. iyi bir yedek olacak futbolcu bizde kurtarıcı görevi görüyor.
varın siz düşünün halimizi.
dün oynanan maçı izlemedim, doğrudur. bjkde olsa takım sadece keremin ayağına bakmaz diyelim. trabzonsporda zaten 11 çıkamaz. bizde üstlendiği rol çok büyük.Dün ki BJK'de Kerem olsaydı maç ilk yarı kopardı.
Kurtarıcı görevi görmüyo,kurtarıyo direkt,geçen senede bu senede
Bu çocuk olmasa kaleye gidemiyoruz,1-2 hücumcu lazım yükü bölüşecek
Umutun dediği gibi erzincan bile tüm yükü buna vermiyodur,biz tamamen keremin ayağına bakar vaziyetteyiz
Arda,akbaba,babel,feg,barış,jese
Alternatifleride bunlar
Bjkyi amma övüyorsunuz ya maç izlemiyorsunuz gelmişsiniz burada bjk şöyle böyle diyorsunuz bjk dün kaleye gidemedi be karşı takım karşı karşıya kaç gol kaçırdı gelmişler burada bjk övüyorlar.dün oynanan maçı izlemedim, doğrudur. bjkde olsa takım sadece keremin ayağına bakmaz diyelim. trabzonsporda zaten 11 çıkamaz. bizde üstlendiği rol çok büyük.
ben de onu diyorum. hücumda tamamen bu arkadaşın ayağına kalmış bir takım ne kadar iyi olabilir ki? kurtarıcı olarak takılıyor sahada. 20 mil € harcayıp geçen sezondan kötü hücum opsiyonlarıyla lige başlamak gerçekten meziyet ister.
He hocanın gazabına uğradı aynısını kerem içinde diyordunuz ozan içinde zamanı gelince oynayacaktır tüm gençleri oynatmak zorunda diye birşey mi var hocayı kötüleyim de nereden kötüleyim diye bakıyorsunuzBarış Alper Yılmaz ortalıkta hiç yok. Sakat mı yoksa hocanın gazabına mı uğradı.
sizi acilen psikolojik destek almaya davet ediyorum.Bjkyi amma övüyorsunuz ya maç izlemiyorsunuz gelmişsiniz burada bjk şöyle böyle diyorsunuz bjk dün kaleye gidemedi be karşı takım karşı karşıya kaç gol kaçırdı gelmişler burada bjk övüyorlar.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En çok o kısmı takip ediyorum. Hoca gelecek vaadeden takım yaratıyor. Babel, Falcao, Arda, Feghouli filan oynatarak. Hocanın demeçleri ile yaptığı tutmuyor. Arda’yı oynatacağına şu adama şans versin.He hocanın gazabına uğradı aynısını kerem içinde diyordunuz ozan içinde zamanı gelince oynayacaktır tüm gençleri oynatmak zorunda diye birşey mi var hocayı kötüleyim de nereden kötüleyim diye bakıyorsunuz
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi