#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok o kısmı takip ediyorum. Hoca gelecek vaadeden takım yaratıyor. Babel, Falcao, Arda, Feghouli filan oynatarak. Hocanın demeçleri ile yaptığı tutmuyor. Arda’yı oynatacağına şu adama şans versin.
Zamanı var dostum bekle öyle 2 ligten 3.ligten gelip tak olmayabilir bilmiyoruz ne eksikleri var isteyen hoca neden gazabına uğratsın oda biliyor taraftar profilini iki kötü oynasa direk çöp diyeceğinizi.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Attırdığı dışında zorlayıp çizgiye indiği iki pozisyon vardı ki iyi yere çıkardı aslında onları da. Sadece kenarlarda değil ortada da delici hareketleri ve pasları var.

Sanırım Kerem gerekli mesajı almış, tertemiz sahada ne yapması gerekiyorsa o işlerin peşinde oldu Kerem hep, gol pozisyonu haricinde hazırladığı pozisyonlar da vardı daha ilk yarıdan

golu buldugumuz atakta olmasi gereken yerde idi. halbuki ilk yari boyunca o bolge ve civarinda olmali idi...
ilk mactaki ice kaymalari fegle beraber yine yaptilar, bu da daha ortadaki oyuncularimiza sekte vurmasina sebebiyet oldu, hoca bir ara kenara cagirdi , tahminim bu yone vurgu yapmis olmasi. sonrasinda kerem sola daha yakin oynadi,,, akabinde gol pozisyonunda olmasi gereken yerde topu kontrol edip bekletmeden basit oyunla cica'ya servis etti.
*bu pozisyon atak ozelinde buyuk alkisi aldi tarafim adina...

2.yari da bu tur aksiyonlarda olmasi icin dogru yerde olmaya gayret etmeli.

En iyisi bu, bunda laf atanlar var.
Gedson halil birde iyi mosi Ile düsünün.

Ha birde öbür tarafa iyi bi kanat yüküde alir üzerinden.

İkinci yere oyundan düştü ama kabahati yok yaratıcı paslar Ara paslar alamıyor net bir şekilde cezaya etrafında pas istasyonu oluşturamıyoruz

•quod erat demonstrandum•

Özellikle bir kanat oyuncusu için 22 yaşına kadar keşfedilmeyip 2.ligden galatasaraya gelmek de enteresan. Baya beğendim ben 3 asistle falan bitirebilirdi bugün maçı.

Oyunu rakip alana yığdığımız anda, oyun görüşünü daha da olgunlaştırmalı. Kaptırdığı toplar rakibe çok net tehlike yaratacak cinsten oluyor. Garanti oynamayı tercih etmeli. Bu konuda biraz acemi davranıyor. Çalım yeteneği güzel ama, zaman/an önemli. Dinamizm her zamanki gibi çok iyi.

bugün en azından hücum tarafında çok daha iyiydi önceki 2-3 maçına oranla. zaten bunun sağ, barış'ın sol başlaması gerek. ama feg 50 dakika yürüyüp bi arapası atsın diye duacısı olmuşuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt