#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napmalıyız mesela

Serbestlik vermemek için ne yapmalıyız

Dün ilk 11 oynamamalı mıydı ki yerine oynayacak adam da yok

Oyuncuya laf atılsa hoca niye oyuncıya laf atıyor, kıymetlimiz dese niye övüyor

Ne istiyorsunuz bir anlasam.
tek tek futbolcuları mı suçlayalım?

takımda her maç birileri bireysel olarak sıçıyor. takımda kronik sorunlar sürekli devam ediyor. kim bunun sorumlusu? sadece oyuncular mı?

kerem çok top kaybediyor geriye gelmiyor demek en kolayı. ısrarla geri gelmiyorsa kim getirecek geriye? ya keseceksin ya öğreteceksin. hoca hangisini yapıyor acaba? kesmek çare değil öğretmek önemli olan.

kerem benim bu takımda en sevdiğim topçulardan ama birileri kendisine iyi mentorluk yapmazsa erir gider.

tek tek futbolcuları mı suçlayalım?

takımda her maç birileri bireysel olarak sıçıyor. takımda kronik sorunlar sürekli devam ediyor. kim bunun sorumlusu? sadece oyuncular mı?

kerem çok top kaybediyor geriye gelmiyor demek en kolayı. ısrarla geri gelmiyorsa kim getirecek geriye? ya keseceksin ya öğreteceksin. hoca hangisini yapıyor acaba? kesmek çare değil öğretmek önemli olan.

kerem benim bu takımda en sevdiğim topçulardan ama birileri kendisine iyi mentorluk yapmazsa erir gider.

Kerem oynamazken niye oynamıyor diye hocaya sövüp oynayınca da böyle oynaması hocaya yazarın mantıklı bir açıklaması yok, hoca yeterince suçlanıyor, oyuncular da sütten çıkmış ak kaşık değil.

Kerem'e sahada koş dersin, adamını takip et dersin o yine de etmezse yerine girecek oyuncu da Babel ve Oğulcan'dır, sonra onlar girince de bunlar niye girdi deniyor, bu işin çıkışı yok yani.

Hoca gidince neye sarılacaksınız onu da merak ediyorum, nasıl olsa şimdi her şeyin suçlusu tek bir kişi olabiliyor.

Kerem oynamazken niye oynamıyor diye hocaya sövüp oynayınca da böyle oynaması hocaya yazarın mantıklı bir açıklaması yok, hoca yeterince suçlanıyor, oyuncular da sütten çıkmış ak kaşık değil.

Kerem'e sahada koş dersin, adamını takip et dersin o yine de etmezse yerine girecek oyuncu da Babel ve Oğulcan'dır, sonra onlar girince de bunlar niye girdi deniyor, bu işin çıkışı yok yani.

Hoca gidince neye sarılacaksınız onu da merak ediyorum, nasıl olsa şimdi her şeyin suçlusu tek bir kişi olabiliyor.
Keremin üstüne gidilmesi nedenlerde farkli zaten. Oyununla hic alakasi yok.

oyuncuları yıllardır suçluyoruz. eleştiriyoruz. şu topyekun kötü oyunda herkesin bireysel hatalar yaptığı oyunda en kolayı oyuncuları suçlamak diyorum.

ayrıca dün misal keremin çıkmasına şahsım dahil laf eden pek görmedim. babeli ardayı akbabayı ısrarla oyuna almasına hele ki iyi oynayan bir oyuncuyu çıkarıp almasını tabi ki eleştirdik.

hoca gidince gelen hoca da aynı şeylerde ısrar ederse ona da aynı tepkileri gösteririm. hoca her şeyin suçlusu olmayabilir ama 2 3 yıldır sahada olan birçok şeyin suçlusu. ne istediyse oldu ama karşılığında bir gün olumlu futbol izletmedi.

oyuncuları yıllardır suçluyoruz. eleştiriyoruz. şu topyekun kötü oyunda herkesin bireysel hatalar yaptığı oyunda en kolayı oyuncuları suçlamak diyorum.

ayrıca dün misal keremin çıkmasına şahsım dahil laf eden pek görmedim. babeli ardayı akbabayı ısrarla oyuna almasına hele ki iyi oynayan bir oyuncuyu çıkarıp almasını tabi ki eleştirdik.

hoca gidince gelen hoca da aynı şeylerde ısrar ederse ona da aynı tepkileri gösteririm. hoca her şeyin suçlusu olmayabilir ama 2 3 yıldır sahada olan birçok şeyin suçlusu. ne istediyse oldu ama karşılığında bir gün olumlu futbol izletmedi.

Aynen ne istediyse oldu, geçen sene orta sahasız, ondan önce forvetsiz falan oynamak önemli isteklerdi.

Neyse ya hata bende, pas artık akıl mantık ft düşmanlığının arkasında kalmış, umarım FT gider de Kereminizle falan mutlu mesut takılırsınız.

Her maç kaç kere top kaybediyor istatiği varmı? Her maç çift hanelere olabilir.

Bir ara hatalı geri pas verdi ve neredeyse yiyorduk ben orda çıldırdım.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bu cocuk adam eksilten nadir oyunculardan boyle pozisyona giriyoruz tabi ki kaybedecek ne bekliyoruz messi mi

Bu cocuk adam eksilten nadir oyunculardan boyle pozisyona giriyoruz tabi ki kaybedecek ne bekliyoruz messi mi
Messi beklemiyor kimse ama ayakta durmasını öğrensin, defans oyuncuların içinden hayalet gibi geçmeye çalışmasını bıraksın, kafayı kaldırıp etrafına baksın.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Aynen ne istediyse oldu, geçen sene orta sahasız, ondan önce forvetsiz falan oynamak önemli isteklerdi.

Neyse ya hata bende, pas artık akıl mantık ft düşmanlığının arkasında kalmış, umarım FT gider de Kereminizle falan mutlu mesut takılırsınız.
Ft düşmanı değilim kötü futbol düşmanıyım. 3 4 yıldır oynanan futbol sizi mutlu ediyorsa hiç lafım yok.

Ben dünyanın en gamsız sakin insanlarından biriyimdir. Ama 3 4 yıldır maç izlerken gerim gerim gerilmekten futbol konusunda gergin bir insan haline geldim. Yılda 40 maçın 30unu gergin izledim.

Fatih terim düsmanligin keremle ne alaka?
Daha cok inatla babeli oynatmasi birde üzerine keske arda olsa onuda oynatirdim demesi ortaligi karistiriyor. Bu arada ben ft düsmani degilim yanlis anlasilmasin.

Daha öncede söyledim yine söylüyorum biz keremin oynadığı her maçta rakip gozetmeksizin gol yeriz ve daha kötüsü fatih terim emre akbabadan boşalan evlat kontenjanına bu vitaminsizi almış belliki.Cunku dün 15 top kaybı ile oynayan defansa 0 katkı veren prens kerem yerine sahanın bence Halil ile birlikte en iyisi morutanı DEFANSİF! yönü zayıf diye çıkarmış .Hocanın bu tespiti şunu da gösteriyor, yanındaki ne selçuk ne de necati hiç bir şekilde istatislik tutmuyor

bu nedir gerçekten ya. maç anında dikkat edememiştim şurada hamsiki kovalasa golü yemeyeceğiz. gencecik adamsın o topu parçalaman lazım be kardeş

bu nedir gerçekten ya. maç anında dikkat edememiştim şurada hamsiki kovalasa golü yemeyeceğiz. gencecik adamsın o topu parçalaman lazım be kardeş
Bunun gibi pek çok pozisyon var Keremin saldığı. Arkadan izliyor bazen sen ben gibi. Malesef top ayağında değilken pek futbolcu görüntüsü yok bu herifte. Gelişir mi bilmiyorum. Herkesten önce kendi istemesi lazım.

Bunun gibi pek çok pozisyon var Keremin saldığı. Arkadan izliyor bazen sen ben gibi. Malesef top ayağında değilken pek futbolcu görüntüsü yok bu herifte. Gelişir mi bilmiyorum. Herkesten önce kendi istemesi lazım.
bu özellik gelişmez gibi, direk alt yapıyla alakalı bişey bu. bu yaştan sonra alışabileceğini sanmıyorum. hadi über yetenekleri olur 1 kişi ileride serbest takılsın dersin ama öyle bi durum da yok.

bu özellik gelişmez gibi, direk alt yapıyla alakalı bişey bu. bu yaştan sonra alışabileceğini sanmıyorum. hadi über yetenekleri olur 1 kişi ileride serbest takılsın dersin ama öyle bi durum da yok.
Atla deve değil yav adam kovalasın bekinin önünde dursun topun arkasına geçmeyi bilsin en azından defansif anlamda bu kadar göze batmaz.

Takim oyuncusu değil, her top aldığında kafayı yere koyup sürmeye çalışıyor. Rekor top kaybı yapıyor her mac. Hiç pas vermeyi denemiyor. Bu şekil devam ederse zor oynar. Futbol oynamayı öğrenmeli.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şampiyonluk hedefleyen takımın 11 oyuncusu olamaz

yokluktan oynuyor

herkes savunmaya yardım etmemesine takılmış ama ilk yarıda bir pozisyonda hücumda topsuz koşu yapmaya da tenezzül etmedi.

çok eksiği var, kapatabilir mi bilmiyorum

bence kendisi için en doğrusu, terim'in 2011-13 döneminde sabri'de yaptığı gibi oyuna sonradan girip enerji getiren oyuncu olarak kullanılması

11 oynayınca çok kopuyor oyundan. Tr'de bir yere kadar idare ediliyor ama lazio affetmez. O maçta mutlaka yedek olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt