#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçin kardeşim bunu geçmiş mesajlara bakabilirsin burada keremi en çok savunanlardan biri benim ama yanlış yolda.. Hala kendi yeteneğinin sınırlarinin bilincinde değil kendini Adama Traore hizinda Sterling cevikliginde Messi tekniğinde sanıyor.. Ben zamanla kendini bilir ona göre oynamaya başlar dedikçe bu iyice gaza geldi ..Kerem bu sezon birçok 90 dk çıkardı ve maalesef gitgide geriye gidiyor..Acilen kendi toplaması lazım bu kadar top ezilmez herşeyin bir sınırı vardır benzer eleştirim morutan için de geçerlidir o da çok top ezdi..
Toparlayacaktir, morutanda iyi oynayacak bundan sonra. Nedeni gol atmazsa. Hersey özgüven meselesi.

Parasina takan var, aldigi paraya göre yine digerlerine göre fazla katki verdigini degistirmez.

Toparlayacaktir, morutanda iyi oynayacak bundan sonra. Nedeni gol atmazsa. Hersey özgüven meselesi.

Morutanin alt yapı eğitimine güveniyorum ama keremde öyle birşey de yok bu adamı hep 23 değil de 19-20 gibi değerlendirmeye çalıştım çünkü prof kariyeri 7-8 ay adamın..
Birinin kulağından tutup bak oğlum sen düşündüğün kadar hızlı ve teknik değilsin akıllı oyna demesi lazım..Kerem skora etki ettikçe adam olacak olsa sene başından bugüne hep ileri giderdi Uefa'da ve ligde sezon başı gollerimizde hep keremin katkısı vardı ama bakıyorsun daha geriye gitmis..
Ben keremden çok umutluydum ama bu şekilde ancak rotasyon oyuncusuna dönüşür yakında toparlanmasi şart..

Morutanin alt yapı eğitimine güveniyorum ama keremde öyle birşey de yok bu adamı hep 23 değil de 19-20 gibi değerlendirmeye çalıştım çünkü prof kariyeri 7-8 ay adamın..
Birinin kulağından tutup bak oğlum sen düşündüğün kadar hızlı ve teknik değilsin akıllı oyna demesi lazım..Kerem skora etki ettikçe adam olacak olsa sene başından bugüne hep ileri giderdi Uefa'da ve ligde sezon başı gollerimizde hep keremin katkısı vardı ama bakıyorsun daha geriye gitmis..
Ben keremden çok umutluydum ama bu şekilde ancak rotasyon oyuncusuna dönüşür yakında toparlanmasi şart..
Hersey bi gol atmasina veya pozitif aksyonuna bakar. Acilacaktir ins. Birazda bosa kacmak isteyen oyuncu ama defansin arkasina hic top atmiyoruz.

Kerem oynamaya devam eder mi emin değilim ama oynayacaksa hücumdaki görevlerini yarı-yarıya azaltmak lazım, geçen seneki gibi sürpriz bir oyuncu olması lazım yoksa takımın hücumda ayağına baktığı adam değil henüz Kerem

Kerem oynamaya devam eder mi emin değilim ama oynayacaksa hücumdaki görevlerini yarı-yarıya azaltmak lazım, geçen seneki gibi sürpriz bir oyuncu olması lazım yoksa takımın hücumda ayağına baktığı adam değil henüz Kerem

Kerem mümkün olduğunca topa az dokunmali. Ben ilk izledigim zamn becerili sanıyordum ama yetenekli degil bu çocuk. Biraz hizi var o kadar.

Bazen yaptiklarina bakıyorum amatörde yapılmaz.Son karar yetisi hiç yok bu çocukta.Ust levele atlayamazsa sıradan topçu olarak kalacak malesef.

Sadece atiklik var başka hiçbirşey yok. Pırpır topu önüne alıp hızıyla giderse gidiyor onun dışında remen 10 kişi oynuyoruz.

Ihtiyacı olan şey biraz oynamamak. Gereksiz yere çok yük bindi buna hem mental hem fiziksel açıdan. Üstüne bir de Marcao olayı tam tüy dikti.

Hamle oyuncusu ve ilk 11'i zorlayacak oyuncu rolünde sezona başlaması gerekirken sezon başından beri ilk 11'in değişilmezi oldu. Yani bir kaç basamak birden atladı. Hem de hâlâ çok eksiği varken.

Herşeyin bir anda olması her zaman iyi değildir. O yüzden biraz dinlenmesi lazım. Bazı şeyleri çok forse etmemek lazım. Hoca bunu nasıl görmüyor anlamıyorum gerçekten. Zaten hocayı anlamak mümkün değil uzun zamandır.

Set oyununda kocaman bir sıfır. Marcao ile bu yüzden kavga ettiler çünkü blok arasında top alamıyor alsa bile kaybediyor, oyunu bilmiyor. Normalde sonradan oyuna girip ortalığı karıştırması gerekir ama yabancı sınırı elimiz kolumuzu bağlıyor.

Kerem mümkün olduğunca topa az dokunmali. Ben ilk izledigim zamn becerili sanıyordum ama yetenekli degil bu çocuk. Biraz hizi var o kadar.
Bir de ilk çıktığı zaman çok çok istekliydi hep defansın dengesini bozardı koşularıyla şimdi CR7 gibi çaprazdan topu alayım dribling yapayım şut çekeyim havalarında dolaşıyor sahanın içinde asla yapamayacağı işlere kalkışıyor

11 topçusu değil. 60-70ten sonra kontra kovalamak için iyi seçenek ama fazlası değil, devre arası bi salak keşke 3-5 m teklif etse de direk satsak tabi hocamız izin verirse

kendine cok fazla sorumluluk yüklüyor gibi geldi eger hocadan kaynakli degilse. bu oyuncunun belli bir yetenegi var ama takim oyununda pek yok. belli bir misyonla sahada olmadigi sürece top kaybetmeye devam eder. baris'i cok izleyemedik ama ayaklari yere daha saglam basiyor gibi geldi. o düzelince biraz yedek beklemeli.

Çok ümitliydim ama her maç geriye gidiyor.

7 numara etkisi maalesef devam ediyor. Yeni bir Yasin Öztekin olma yolunda.

Kendisini farklı kılan tüm özellikleri (dar alanda çalım , sürat) şuan kaybolmuş durumda.

Basit oynamayı öğrenmeli iki adamın üzerine doğru koşup içlerinden geçmeyi hayal ediyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt