Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.148
- 4.169
- 2.418
Yok asgari ücret ve yol parasına oynuyomuşsana ve bana, normal insanlara gore bi ton para.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok asgari ücret ve yol parasına oynuyomuşsana ve bana, normal insanlara gore bi ton para.
Toparlayacaktir, morutanda iyi oynayacak bundan sonra. Nedeni gol atmazsa. Hersey özgüven meselesi.Geçin kardeşim bunu geçmiş mesajlara bakabilirsin burada keremi en çok savunanlardan biri benim ama yanlış yolda.. Hala kendi yeteneğinin sınırlarinin bilincinde değil kendini Adama Traore hizinda Sterling cevikliginde Messi tekniğinde sanıyor.. Ben zamanla kendini bilir ona göre oynamaya başlar dedikçe bu iyice gaza geldi ..Kerem bu sezon birçok 90 dk çıkardı ve maalesef gitgide geriye gidiyor..Acilen kendi toplaması lazım bu kadar top ezilmez herşeyin bir sınırı vardır benzer eleştirim morutan için de geçerlidir o da çok top ezdi..
Toparlayacaktir, morutanda iyi oynayacak bundan sonra. Nedeni gol atmazsa. Hersey özgüven meselesi.
Hersey bi gol atmasina veya pozitif aksyonuna bakar. Acilacaktir ins. Birazda bosa kacmak isteyen oyuncu ama defansin arkasina hic top atmiyoruz.Morutanin alt yapı eğitimine güveniyorum ama keremde öyle birşey de yok bu adamı hep 23 değil de 19-20 gibi değerlendirmeye çalıştım çünkü prof kariyeri 7-8 ay adamın..
Birinin kulağından tutup bak oğlum sen düşündüğün kadar hızlı ve teknik değilsin akıllı oyna demesi lazım..Kerem skora etki ettikçe adam olacak olsa sene başından bugüne hep ileri giderdi Uefa'da ve ligde sezon başı gollerimizde hep keremin katkısı vardı ama bakıyorsun daha geriye gitmis..
Ben keremden çok umutluydum ama bu şekilde ancak rotasyon oyuncusuna dönüşür yakında toparlanmasi şart..
Kerem oynamaya devam eder mi emin değilim ama oynayacaksa hücumdaki görevlerini yarı-yarıya azaltmak lazım, geçen seneki gibi sürpriz bir oyuncu olması lazım yoksa takımın hücumda ayağına baktığı adam değil henüz Kerem
Bir de ilk çıktığı zaman çok çok istekliydi hep defansın dengesini bozardı koşularıyla şimdi CR7 gibi çaprazdan topu alayım dribling yapayım şut çekeyim havalarında dolaşıyor sahanın içinde asla yapamayacağı işlere kalkışıyorKerem mümkün olduğunca topa az dokunmali. Ben ilk izledigim zamn becerili sanıyordum ama yetenekli degil bu çocuk. Biraz hizi var o kadar.
Kerem mümkün olduğunca topa az dokunmali. Ben ilk izledigim zamn becerili sanıyordum ama yetenekli degil bu çocuk. Biraz hizi var o kadar.