#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psikolojinin futboldaki öneminin özeti gibi bi adam ders olarak okutulmalı. Sezona yaptığı girişten sonra taraftarın beklentisinin artması, kazandığı ün, Marcaoyla yaşadığı olay derken altında ezildi bu olayların.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keremi beğeniyorum top kaybetse de ama barış döndüğüne gore yedekte olmali artik

Hala ayni noktadayim, kendisi futbolcu dahi degil. Bunu yurtdisindaki enayi kulupler anlamadan 3-4 ne veriyorlarsa itelemeliyiz.

Kendisini casper saniyor arkadas. Bu kadar bos top kaybeden adam gormedim gs formasi altinda

dün gercekten çok kötüydü geliştirdiği tek yönü savunma yardımı oldu şu ana kadar eskisi gibi vurdumduymaz değil..Kerem bize büyük katkı sağlayabilir ama kendini bilerek oynadığı zaman bu şekilde yakında yedeğe düşer..

Halil gibi bencil bir futbolcu.Takım oyunundan uzak hep ben atayım havasında. Ayrıca defansif yönüde zayıf.Onyekurunun ikinci yedeği olurdu anca.Fatih Terim sağolsun bunları bize geleceğin yıldızı diye kakaladı..

Suan çok formsuz ama bizim taraftar da garip adamı oynatmazlar ne zaman oynayacak denir oynatilir yine suçlama devam eder Kerem in devamlılık sorunu var gördüğüm kadarıyla tek başına o bölgeyi kaldıracak gibi durmuyor barış Alper yılmaz i da aynı seviyelerde görüyorum devre arası babel gonderilirse iyi bir kanat la daha çok verim alırız o bölgeden kerem ve barış Alper de daha çok çalısmalilar

Halil gibi bencil bir futbolcu.Takım oyunundan uzak hep ben atayım havasında. Ayrıca defansif yönüde zayıf.Onyekurunun ikinci yedeği olurdu anca.Fatih Terim sağolsun bunları bize geleceğin yıldızı diye kakaladı..
Halil asla bencil bi oyuncu degil tek pozisyon yuzunden cocuga yafta vuruyosunuz resmen tam tersi tam takim oyuncusu.

Ts macindan sonra yaptigi asiste zerre yorum yok ama bi kere pas vermedi bencil oldu

Pozisyon bilgisi çok zayıf, düzeltmesi gereken çok konu var. Çabalarsa iyi bir oyuncu olur yoksa 1-2 sene sonra adını bile duymayız bence.

Bu sene ligdeki gol ve asist sayısı çok düşük. (1 gol 0 asist). Üretkenliğini arttırması gerekiyor.

Ne oldum delisi olmuş. Bu kötü bir şey. Sen Messi değilsin birader. İyi topçu, kumaşı iyi lafım yok ancak takım oyununu öğrenmesi lazım. Yoksa silinip gider. İstikrar yakalamalı. Her maçta belli seviyenin altına düşmemeli.

Umarım hoca gelecek maçlarda yedeğe alır çünkü biraz akıllanmaya ihtiyacı var gibi gözüküyor.

Feghouli Kerem'in yaşlarında Fransa liginin en potansiyelli bir kaç oyuncusundan biriydi ve 100 bin euroya oynuyordu muhtemelen, sonraki kariyeri sayesinde bize o maaşla geldi zira West Ham'da da aynı parayı alıyordu.

Böyle aptalca bir tweet görmedim.

Babel'den sonra da en çok tepki gösterilen oyuncudur herhalde.

Kerem önce dümdüz koşarak adam geçemeyeceğini öğrensin.

Bence Kerem 'in sorunu çok hata yapıyor olması, henüz yeterli olmaması filan değil de çok fazla antipati topladı son 1 ay içinde. Geçen sene Kerem 1 dakika şans bulsun diye bekliyorduk hepimiz şimdi yaptığı top kayıpları, yetersiz olması, tavırları, gol sevinci ne bileyim defansa yardımı olmaması vs. hepsi konuşuluyor her konuda eleştirilen bir Kerem var

Gerçekten Fatih Terim son senelerde hiçbir şeyi başaramadığı gibi Kerem 'i korumayı da başaramıyor sene başından beri Kerem 'i yapıcı bir oyuncu olarak kullanmaya çalışıyor, takımın hücumda ayağına baktığı adam olmasını istiyor ama olmaz yani. Kerem 'i böyle sürekli sahada tutmaya maç başına 10 küsür top kaybıyla, defans yardımı olmadan arkasına PvA 'u koyarak kullanmaya devam ederse Fatih Terim sene sonuna geldiğimizde en çok eleştirdiğimiz adam Kerem olur

Kerem ne kadar suçluysa bence Fatih Terim 'in de o kadar suçu var bu süreçte her ağzını açtığında Kerem çok özel, o bizim değerlimiz. İşte rakibi zorladığı için ekstra işler denediği için o kadar top kaybediyor vs. vs. diye diye sahip çıkmaya çalışıyor ama hatalarını görmezden gelmek çok saçma şu süreçte

Ben maalesef Kerem 'in geleceğini de çok parlak görmüyorum Fatih Terim 'in şu oyun planı içinde...

Sürekli bir şeyler yapacak/yapıyor gibi ama elde bir şey yok. Yani bazı yerlerde görürsünüz ya bir adam vardır çok çalışıyor çok iş yapıyor gibi gözükür ama şöyle sakince bir bakarsın ki aslında hiçbir şey yapmıyor. Kerem'i de buna benzetiyorum. Ancak yine de hızlı bir oyuncu olması sebebiyle kulübeden destek olarak etkili olabilir.

Insallah BAY gerekli katkiyi verir. Top kayiplarinin cekilir yani yok. Isin kotusu alternatifi de Babel.

feg net 2 şampiyonluğun başrolüdür, kerem de birgün o başrolle bizi şampiyon yaparsa kıyaslarız. karaktere girersek feg yatmayı seçerek gösterdi zaten iş ahlakının rezil olduğunu, marcao yanlıştı evet, ama keremin ondan önce ve sonra (pva) takım arkadaşarına tavrına biraz bakalım maç içerisinde, bu çocuk cin olmadan adam çarpamayacağını anlamalı. Hagi tüm takımı kalaylardı ama o Hagiydi.

feg net 2 şampiyonluğun başrolüdür, kerem de birgün o başrolle bizi şampiyon yaparsa kıyaslarız. karaktere girersek feg yatmayı seçerek gösterdi zaten iş ahlakının rezil olduğunu, marcao yanlıştı evet, ama keremin ondan önce ve sonra (pva) takım arkadaşarına tavrına biraz bakalım maç içerisinde, bu çocuk cin olmadan adam çarpamayacağını anlamalı. Hagi tüm takımı kalaylardı ama o Hagiydi.
Feg'in basrol olduguna katilmiyorum. Katkisi var ama sezonun ilk yarilarinda yatan adama basrol diyemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt