- 16 Haziran 2010
- 203.447
- 155.387
- 6.838
Harry Potter gol sevinci de guzeldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıskanmayınHarry Potter hayranlığı harika olmuş ama Harry Potter'dan çok Neville Longbottom'a benziyor.
Ekli dosyayı görüntüle 144791
Harry Potter hayranlığı harika olmuş ama Harry Potter'dan çok Neville Longbottom'a benziyor.
Ekli dosyayı görüntüle 144791
bu herif niye böylegözlerimi kapattığımda hayli benziyor
Seni seviyoruz AslannKarakter olarak benzetmiştim. Gayet de iltifat sundum. Beceriksiz Harry Potter, Ron ve Hermione olmadan bir saat hayatta kalamazken Neville Hogwarts'ın kaderini değiştiren ve ilerde profesör olan bir çocuktu. Kerem de öyle. Gizli kahraman.gözlerimi kapattığımda hayli benziyor
maça konsantreyim güldürme mahmutKarakter olarak benzetmiştim. Gayet de iltifat sundum. Beceriksiz Harry Potter, Ron ve Hermione olmadan bir saat hayatta kalamazken Neville Hogwarts'ın kaderini değiştiren ve ilerde profesör olan bir çocuktu. Kerem de öyle. Gizli kahraman.
voldemortcuyuz her daimKarakter olarak benzetmiştim. Gayet de iltifat sundum. Beceriksiz Harry Potter, Ron ve Hermione olmadan bir saat hayatta kalamazken Neville Hogwarts'ın kaderini değiştiren ve ilerde profesör olan bir çocuktu. Kerem de öyle. Gizli kahraman.
Karakter olarak benzetmiştim. Gayet de iltifat sundum. Beceriksiz Harry Potter, Ron ve Hermione olmadan bir saat hayatta kalamazken Neville Hogwarts'ın kaderini değiştiren ve ilerde profesör olan bir çocuktu. Kerem de öyle. Gizli kahraman.
Yerinde bir uyarı. Dikkatli olacağım.Hocam Harry Potter izlemeyenler vardır. Spoyler vermeyelim
O kadar değil ama Pottercı değilim. Hermione ve Roncu diyebiliriz.voldemortcuyuz her daim