#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayak tarak kemiği kırıldı sandım ama yandan almış darbeyi yine de bağ yırtığı olabilirdi Allah korudu 🧿🧿🧿

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herif yaniyor yahu. Bu derece gelisim gosterip maca etki eden oyuncu cok az.
Göz göre göre yuvadan uçup gidecek. İyi paralar kazaniriz umarim devami gelir

Harry Potter hayranlığı harika olmuş ama Harry Potter'dan çok Neville Longbottom'a benziyor.

images (3).webp

Nedense velisi gibi gurur duyuyorum kerem başarılı oldukça :tbr:Seni seviyoruz Aslann

gözlerimi kapattığımda hayli benziyor
Karakter olarak benzetmiştim. Gayet de iltifat sundum. Beceriksiz Harry Potter, Ron ve Hermione olmadan bir saat hayatta kalamazken Neville Hogwarts'ın kaderini değiştiren ve ilerde profesör olan bir çocuktu. Kerem de öyle. Gizli kahraman.

Karakter olarak benzetmiştim. Gayet de iltifat sundum. Beceriksiz Harry Potter, Ron ve Hermione olmadan bir saat hayatta kalamazken Neville Hogwarts'ın kaderini değiştiren ve ilerde profesör olan bir çocuktu. Kerem de öyle. Gizli kahraman.
maça konsantreyim güldürme mahmut

voldemortcuyuz her daim

Hocam Harry Potter izlemeyenler vardır. Spoyler vermeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt