Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.195
- 12.954
- 2.658
Besleyecek biri lazim 10 no gibi ben öyle algiladim.ne demek istedin reis biraz açar mısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Besleyecek biri lazim 10 no gibi ben öyle algiladim.ne demek istedin reis biraz açar mısın
Sorumlukluk almaya ugrasiyor göze batiyor. Bizim asil eksigimiz saglam bi 10 no kerem yunusu oynatacak biri. Kerem cok iyi sarkabilen oyuncu. Bize geldiginden beri öyle bi pas atabilen olmadi.yunus gibi oynamalı etliye sütlüye karışmayacak
Daha net kullanmak gerekiyor kereme defans yaptırdığımız her maç performansı düşyor.ne demek istedin reis biraz açar mısın
Bravo bu kadar basit. Bu adam futbolu bilmiyor gol atmayi biliyor sadece... Topu alisi tutusu falan acayip rahatsiz edici oyle kotu de degil aslinda teknigi ama bir adim ileri gitmedi geldiginden beri bu konuda. Nerede duracagini, nereye kosacagini, ne zaman ve ne sekilde pas verecegini asla bilmiyor. Takim sporu konseptine yabanci bir goruntu ciziyor sahadaYok abi bu çocuk futbolun fsini bile bilmiyor.
70’den sonra gelen her topa laf olsun diye pas verdi nereye gittiğine bakmadan. Fiziken de istenilen seviyede henüz değil, stabilize olunca top kayıpları azalacaktır ancak takım oyununu baltalıyor Akbaba ve Van Aanholt ile beraber hücum kanserinin ana sebebi.