#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne demek istedin reis biraz açar mısın
Daha net kullanmak gerekiyor kereme defans yaptırdığımız her maç performansı düşyor.
Patlayıcılığı çok yüksek.

Sana senaryo çizeyim ne dediğimi daha iyi anlayacaksın.
Rakip atağa çıkmış bizim ceza sahasında sol çizgide kerem topu aliyor ileride ceset gomis var orta sahaya veriyor ve allah ne verdiyse koşuyor o sırada sola değil sağa yada geriye top oynuyoruz kerem hurra geri koşuyor. Yine aynı senaryo bu sefer çalıa gitmek istiyor 1-2 geçti önünü açtı ancak kerem penaltı noktasına doğru açı alarak girerse golle sonuçlanır rakip ne yapıyor sürekli korner direğine doğru yönelmesini sağlıyor. Sonuç top kaybı. Ofansif baskı yaptığımızda da aynısı oluyor keremi mümkün olduğunca içe doğru çekip orada tek top şut denemesi yaptırman gerekiyor. Hayatı boyunca çalışmaeı gereken yegane şey bu ortaya çek şut çek.

Kereme kızıyoruz yunus daha iyi diyoruz da yunusta da aynı hastalık mevcut tek farkı yunus çizgiye inerse ölümcül tehlike ancak yunus çizgiye indiğinde ya yanlış tercih yapıyor yapıyor ya bencillik yapıyor top etkisizleşiyor.

Kerem---x---yunus üçgenini kurup bu çocukları defansif rolden tamamen soyutlamamız gerekiyor. Bu şekilde performansları kariyer zirvesine çıkar. Bu çocuklar biraz duygusal çocuklar 2 hafta daha mevcut mentaliteyle devam edersek ikisine de ağır eleştiriler yapılıp mental çöküşlerini izleriz elimizdeki gücü iyi kullanmak gerekiyor yoksa bir bakmışsın 4-4-2 kanatta mertens arkada kazım forvette gomis orta sahada da berkan gibi ucube bir sisteme evriliriz.
Bu çocuklardan yine defsnsif katkı olsun istersen bu sefer forvette olacaklar yine ancak defans yaparken çift 10 numara düzenine geçecekler.. Kontradan patlayacaklar. Düzeni doğru oturtursak mevcut kadroyla bile 20 dakikada karabasan gibi çöker maçı çözersin.

Beni de sinir ediyor zaman zaman ama neredeyse her maç gole en yakın olan adamımız Kerem oluyor yine de.

Kendisine daha uygun bir rol verilmesi lazım sanki. Okan hoca çözüm bulmalı. Ve özellikle şu Akbaba'dan ümidi kesmeli artık.

2022-08-15 (6).webp

Nefret ediyorum ya bu adamdan. Ne yapsa da sevmem mumkun degil. Boyle oynayinca insani iyice deli ediyor. Alacagimiz kalite kanat aslen sol kanat olmali buna asla ama asla muhtac olmamaliyiz. Yabanci siniri dert valla. Zam falan yapilip uzatilacak deniyordu sakin haaa

Yok abi bu çocuk futbolun fsini bile bilmiyor.
Bravo bu kadar basit. Bu adam futbolu bilmiyor gol atmayi biliyor sadece... Topu alisi tutusu falan acayip rahatsiz edici oyle kotu de degil aslinda teknigi ama bir adim ileri gitmedi geldiginden beri bu konuda. Nerede duracagini, nereye kosacagini, ne zaman ve ne sekilde pas verecegini asla bilmiyor. Takim sporu konseptine yabanci bir goruntu ciziyor sahada

Top hep bende olsun topla hep ben oynayam.
Topu ayağıma alam, koşam koşam koşam kaleye kadar.
Şutu da ben çekem. Asla ve asla pas vermeyem.
Gol atarsam harry potter sevinci yapam. Atamazsam da sıkıntı yok. Varsın gol kaçsın yeter ki kaleye hep ben vuram.

Kaliteli oyuncumuzdur kendisi , takım oturdukça güzel futboluyla takımımıza katkısı olacaktır.

Kardeş Allah aşkına kendine gel. Rakip defansın kalp hastalığı falan var da vicdan mi yapıyorsun Tsubasa gibi

Geçen hafta bir bu maç iki bizdeki en kötü maçları. Eleştirileri kaldıramıyor gibi eline ayağına dolaştı top. Özgüven problemi yaşıyor.

Bugün kaptırdığı toplarla takımımızın toplam koşu mesafesini tek başına 10 km arttırmıştır. Çıkmadan 5-10 dk önce bir top kaptırdı geri dönmeye zahmet bile etmedi. Bunu hemen yedeğe atmak lazım ve yerine acilen net 1 kanat almak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt