Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
as kadronun bile eksikleri var yedek kulubesini sen dusun.Yerine emrenin girmesi saçmalık ötesiydi ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
as kadronun bile eksikleri var yedek kulubesini sen dusun.Yerine emrenin girmesi saçmalık ötesiydi ama
Bence kerem ya da yunus fark etmez bi pm kanat şart gibi yaas kadronun bile eksikleri var yedek kulubesini sen dusun.
Maçı dk 40 civarı açtım kirve 25 dk falan izledim Keremi direkt notunu verdim. Bu sahadayken PvA bindirmiyordu bile çok top eziyor çünkü dönüşler sıkıntılı oluyor. Emre girince sol beki de oyuna dahil ettik.Al benden de o kadar kirve![]()
11'den kesilmesi lazımoyundan alınması ıyı oldu.Cok egolu biraz körelmesı lazım.
Hızlısından bi sol kanat alınmalı kirve yoksa sezon böyle geçmez Kerem'in çoğu maçta ilk 11 oynadığı takım şampiyon olamaz bence..Maçı dk 40 civarı açtım kirve 25 dk falan izledim Keremi direkt notunu verdim. Bu sahadayken PvA bindirmiyordu bile çok top eziyor çünkü dönüşler sıkıntılı oluyor. Emre girince sol beki de oyuna dahil ettik.
olabilirYeni rus kiz arkadasi Edindi diye biliyorum. Bir alakasi olabilir mi ki