#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene Kerem için çok kritik. Gelen topu Ping Pong gibi anında kaptırmaz, ayağında tutup oyunu ileri yıkacak oyuncu olursa level atlar.

Core çalışıp, topu vücuduyla koruyup pas alış verişi yapabilmeli. Başaramazsa yıldızı söner.

Maçı dk 40 civarı açtım kirve 25 dk falan izledim Keremi direkt notunu verdim. Bu sahadayken PvA bindirmiyordu bile çok top eziyor çünkü dönüşler sıkıntılı oluyor. Emre girince sol beki de oyuna dahil ettik.
Hızlısından bi sol kanat alınmalı kirve yoksa sezon böyle geçmez Kerem'in çoğu maçta ilk 11 oynadığı takım şampiyon olamaz bence..

Ciddi bir teklif almamasına çok şaşmamalı. Oyunu aklıyla oynamıyor, ezberlediği şekilde oynamaya çalışıyor. Artık biliyorlar Kerem'i, kolay önlem alıyorlar. Bekine yardım etmemesi ise sorunu daha da büyütüyor.
Aklını başına almalı. Kendisi ile rekabete girecek, hatta önüne geçecek bir oyuncu lazım.

Keremi sürekli savundum sabır dedim hepinize ama sabırlık birşey kalmadı kendini geliştireceğine şımarıyor ve daha kötüye gidiyor. Para ederken acil satılması lazım türk zorunluluğu olmasa en fazla 15 dk oynar bu haliyle

”Tugay Kerimoğlu, "Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'da oynamak istiyorsa, ikinci, üçüncü, dördüncü hamleyi düşünmesi gerekiyor. O meziyeti var. Akıl oyunda olmadığında, Kerem'in üç haftalık performansını görüyoruz. Zaman zaman basiti düşünmeli, zaman zaman sorumluluk almalı. Şu yaşımda ben de alır veririm" dedi.”

Cok dogru. Kerem gercekten suan rezil durumda, Ilk 11 de olmasi berbat.

Okan hoca şunu kulübede tut biraz burnu sürtünsün. Belki kendini sorgular biraz. Bu kafada giderse Burak yılmaz gibi 35 yaşında ancak avrupaya gidebilir. Oyunu ancak o yaşta öğrenir.

Olmasa doğru dürüst pozisyona giremeyiz

Ekli dosyalar

• 7996F7F0-1485-4843-8FA6-626B2B5CBBF9.webp
    7996F7F0-1485-4843-8FA6-626B2B5CBBF9.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 20
Bencil olmama konusunda gelişme var
Top kontrolü çalışmalı bol bol
Kontrol ederken kendini avantajlı pozisyona geçirecek şekilde
Defans yaparken de karşısındaki adamın hareketlerine göre savrulmamalı, topu takip etmeli
İnisiyatif alma çok güzel ama bazen de PVA’ya alan açmalı

Taraftar Kerem’i yememeli bu adam sol ortasaha değil kanat forvet. Geçen sene bu herif olmasa gol pozisyonuna giremiyorduk. İyi kulanmak lazım. Kolay pozisyona giriyor ve şutlarıda iyi. Sefer gibi gevelemez, basar geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt