#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1681851196782.webp

Performansından bağımsız yere ağır basıyor artık beni en çok mutlu eden bu. Karakter olarak gelişti Kerem. Musleradan sonra birinci kaptan olursa kimse sasirmasin
Saminin yerli oyuncu övdüğü pek görülmemiş şeydir.

Kerem için işler yolunda gidiyor mesajını alabiliriz

Frikikte Oliveira topu bırakmayınca sinirlendi Torreira sakinleştirdi. Aslında Oliveira bırakmalıydı Kerem yakın mesafeden çok daha iyi kullanıyor.
Kerem bugün korneri cok iyi kullandi, ön direge falan kesmedi. Korner dedigin böyle kullanilir. Hoca gereken uyarilari yapsin. Oliveira etkisiz kullanacaksa hic kullanmasin.

Kerem bugün korneri cok iyi kullandi, ön direge falan kesmedi. Korner dedigin böyle kullanilir. Hoca gereken uyarilari yapsin. Oliveira etkisiz kullanacaksa hic kullanmasin.
Kerem kendini her geçen gün daha da geliştiriyor bugün 4. gol öncesi Adekugbe'ye sol ayakla muhteşem bıraktı.

Aynen ben de o pasa mest oldum pasın yönü şiddeti mükemmeldi üstelik ters ayakla atti..
Oyun görüşünü inanılmaz yükseltti defans arkasına attığı toplar ya da koşu yoluna attığı toplar muhteşem gidiyor. Tek eksiği var dar alanda ilk dokunuşları onda da kimi zaman iyi işler yapıyor ama ortalama üstüne çıkarırsa komple bir futbolcu olacak.

Kendisini sürekli geliştiriyor ve her geçen gün daha iyi oynuyor böyle devam eder umarım. Icardi ve Mertens gibi üst klasman oyuncularla oynamak oyun görüşüne çok katkı sağladı artık çok daha iyi ara pasları atmaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt