- 3 Temmuz 2012
- 138.387
- 87.144
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saminin yerli oyuncu övdüğü pek görülmemiş şeydir.Performansından bağımsız yere ağır basıyor artık beni en çok mutlu eden bu. Karakter olarak gelişti Kerem. Musleradan sonra birinci kaptan olursa kimse sasirmasin
Admin hesabından yaz biraz da özledik.Saminin yerli oyuncu övdüğü pek görülmemiş şeydir.
Kerem için işler yolunda gidiyor mesajını alabiliriz
Haklisin dur geçeyimAdmin hesabından yaz biraz da özledik.
Kerem bugün korneri cok iyi kullandi, ön direge falan kesmedi. Korner dedigin böyle kullanilir. Hoca gereken uyarilari yapsin. Oliveira etkisiz kullanacaksa hic kullanmasin.Frikikte Oliveira topu bırakmayınca sinirlendi Torreira sakinleştirdi. Aslında Oliveira bırakmalıydı Kerem yakın mesafeden çok daha iyi kullanıyor.
Kerem kendini her geçen gün daha da geliştiriyor bugün 4. gol öncesi Adekugbe'ye sol ayakla muhteşem bıraktı.Kerem bugün korneri cok iyi kullandi, ön direge falan kesmedi. Korner dedigin böyle kullanilir. Hoca gereken uyarilari yapsin. Oliveira etkisiz kullanacaksa hic kullanmasin.
Kerem kendini her geçen gün daha da geliştiriyor bugün 4. gol öncesi Adekugbe'ye sol ayakla muhteşem bıraktı.
Oyun görüşünü inanılmaz yükseltti defans arkasına attığı toplar ya da koşu yoluna attığı toplar muhteşem gidiyor. Tek eksiği var dar alanda ilk dokunuşları onda da kimi zaman iyi işler yapıyor ama ortalama üstüne çıkarırsa komple bir futbolcu olacak.Aynen ben de o pasa mest oldum pasın yönü şiddeti mükemmeldi üstelik ters ayakla atti..
Bu ovuyorsa bir terslik var demektirSaminin yerli oyuncu övdüğü pek görülmemiş şeydir.
Kerem için işler yolunda gidiyor mesajını alabiliriz
valla o herifide izledım kereme benzetıyorlar diye bi numarası yok kolay calım atıyor sadeKerem > kvaratskhelia
Recep yeter artikvalla o herifide izledım kereme benzetıyorlar diye bi numarası yok kolay calım atıyor sade
100 mılyon fln denılıyor