#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonun yıldızı değil iyilerindendi. İlk devrenin çoğunda baya sönüktü bence. Son ara sonrası ritmini yükseltti formunun zirvesinde bitirdi sezonu. Ancak bu süreçte bile çok saç baş yoldurttu bana. Girdiği pozisyonları gole çevirme oranı çok düşük. Bu sene rahatça 100 golü geçebilirdik, Rashica-Mertens ve Kerem beyler sağ olsunlar o kadar çok pozisyon harcadılar ki ligde gole çevirmede baya alt sıralardayız. Icardi çok ekstra işler yapmasa sezonu 60 gol civarında bitirirdik ve 1. olamazdık. Faturayı da bu oyunculara kesecektik muhtemelen.
icardinin kacırdıgı gollerin hesabını kime soracaktık

Zaman zaman sinir krizleri geçirtse de şampiyonluğun en önemli aktörlerinden biri oldu. Özellikle son haftalardaki performansı nefisti.
Sezona girişiyle bitirişi arasında dağlar kadar fark var. Bu performansının startını da bana göre Kasımpaşa deplasmanında verdi. O maçta attığı golle ve oyununun kıpırdanmaya başlamasıyla resmen beyni boşalmıştı Kerem'in. O maçın öncesi çok büyük bir stresle başlamıştı sezona.

Zaniolo: 349' dakika 5 Gol
Kerem Aktürkoğlu: 2.600' dakika 9 Gol

Sezon içinde topla buluştuğu ortalama nokta git gide orta sahaya yaklaştı, bu süreçte de performansı git gide arttı. Attığı gol sayısı dolayısıyla azaldı ama takıma sağladığı fayda çok daha fazla arttı

Evet hala geliştirebileceği çok şey var ama şu ana kadarki gelişimi de yadsınamaz, gelişimi şimdilik duracak gibi de görünmüyor

Birileri paylaşmıştı Mertens'in kariyerinin gidişatına çok benziyor Kerem'in şimdiye kadarki kariyeri

Sezon içinde topla buluştuğu ortalama nokta git gide orta sahaya yaklaştı, bu süreçte de performansı git gide arttı. Attığı gol sayısı dolayısıyla azaldı ama takıma sağladığı fayda çok daha fazla arttı

Evet hala geliştirebileceği çok şey var ama şu ana kadarki gelişimi de yadsınamaz, gelişimi şimdilik duracak gibi de görünmüyor

Birileri paylaşmıştı Mertens'in kariyerinin gidişatına çok benziyor Kerem'in şimdiye kadarki kariyeri
Kesinlikle oyun kurucu rolü çok değerli. Topu eveleyip gevelemediği için süper lig de verdiği isabetli paslar direk kilit pasa dönüşüyor

SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hangi hali sence iyi? Bu hali mi geçen sene ki hali mi? Kerem için soruyorum.
Bence son dönemdeki asiste yönelik oyun kurucu rolü en iyisi. Ama ben kapasitesini daha yüksek görüyorum. Temelinde golcü bir oyuncu Kerem. Çok fazla fırsat buluyor ama gole çevirme oranı ciddi anlamda düştü. Bunu Okan Buruk'un eforlu oyununa bağlıyorum. Ancak bitiriciliğini biraz daha geliştirirse önümüzdeki sezon 15 gol 20 asist yapma potansiyeli var kendisinde.

kral sonradan acıldı

başta iyi başlasa 20 asisti gecmisti

Karagümrük maçında sacha boey e çevirdiği top asist sayılmadı bunun gibi 2-3 golde pası var ancak sayılmadı bunlar rakibe çarptığı için vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt