#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun anlamindaki evriminde kirilma noktasi torrentti bence. Sokak futbolundan pozisyon oyununa. O dönem kimse memnun da degildi bu durumdan. Eskisi gibi kaleye yakın değil, kaleye uzak bi kerem izledik. Bu durum kendisine inanilmaz bi oyun gorusu kattı bence. Zayif olan oyun gorusunu ust seviyeye cikardi.
Torrent denyosunun doneminde saga cekip sut atmaktan baska bi numarasini gormedik diye hatirliyom. Hatta bu sezon ligin ilk yarisinin ortalarina kadar bu bencilligi devam etti.

Torrent denyosunun doneminde saga cekip sut atmaktan baska bi numarasini gormedik diye hatirliyom. Hatta bu sezon ligin ilk yarisinin ortalarina kadar bu bencilligi devam etti.
Torrent döneminde iç koridorları kullanmayı ve bekle üst üste binmemeyi öğrendi. Aanholt ile güzel işler yaptılar.

Kerem için kulübe gelen Marsilya'dan 16+2.5 (bonus) milyon euro teklif var, Kerem kararı yönetime bıraktı...

Sınır itibariyle, kalmaktan yana tavır takınması itibariyle kalacağını düşünüyorum.

istatistiklere bakınca icardi formda olsa ne kadar asist yaparmıs acaba

Sondaki cümleleri çok anlamlı ve önemli "Bu benim ilk şampiyonluğum. Biliyorum, her zaman çok özel olacak. Yeniden şampiyon olup o hissi yaşama fikri beni şimdiden heyecanlandırıyor. Çünkü hayal ettiğimden bile güzeldi."

Çoğu oyuncu Avrupa'ya gitme hayali olur ama Kerem o yok bir yere aidiyeti çok yüksek bizde kalıp her zaman daha da büyük başarılar kazanmayı isteyen bir Kerem olacak. Çok hızlı olgunlaşıyor muhtemelen Muslera sonrası Kerem-Abdülkerim kaptanlarımız olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt