Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.421
- 6.401
- 768
Avatarındaki adamın sesiyle okudum ben bu yazıyı reis yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatarındaki adamın sesiyle okudum ben bu yazıyı reis yav![]()
?Mesela hangileri örnek verelim.
2 kere yaya bıraktığı ve vuramadığımız toplar mı? Misal fener senede aynı golden 10 tane atıyor çünkü futbolun en basit atak aksiyonu. Oyuncular ileri koşarken yaya bırak vuran gol yapsın.
Şimdi misal çekilen şutlar gol olsaydı müthiş düşünmüş olacaktı değil mi?
Çocuk düşünüyor uyguluyor pası da veriyor. Biraz da gol atsa da icardinin genel bir formsuzluğunu konuşmak lazım.
Sadece kerem değil atak aksiyonlarında bütün oyuncular aynı oyunu oynuyor icardiye at oyunu.
Bir adama bu kadar da yüklenmenin yanlışlığını konuşmanın zamanı gelmedi mi.
Torreira koş eksik kapat, mertens press yap sahada gerekiyorsa bayıl. İcardi tüm yükü çek.
Her sene farkı terane bir oyuncuya bu kadar yük bindirmekten vazgeçilmesi gerekiyor. Kerem yada x kişisi gerekli özgürlüğü tanımalı, farklı bir oyun opsiyonu kurgulamalıyız.
Tüm çözüm kenardan geçiyor.
Maç ici herifin vücut bitkin bazen yapabileceği efsane şeyleri yapamıyor yorgunluktan bunu göremeyecek kadar kör değiliz heralde. Hemen gel maça çıkıyorsun ve oynuyorsun muamelesi çektik herife.
Aferin lan kerem bu taraftar sana ne kadar kötü davransa yine de pes etmiyorsun:
Forumda ve tvit de görüyoruz. Mac icin demedim. Gerci orada da küfür eden cok olmus. Alkislayan alkislatan genelde ua. Onun yerinde olsam yunus gibi kacar giderdim.alkışlandı geçen maç
nasıl davranılıyor sence rtaş.
Forumda ve tvit de görüyoruz. Mac icin demedim. Gerci orada da küfür eden cok olmus. Alkislayan alkislatan genelde ua.
Golu yedirdikten hemen sonra cikinca morali bozuldu saniriminterneti geç ahbert. geçerli olan stat dır. statta çıkarken alkışlandı gerisi hikaye. kendisi soyunma odasına gitti gerçi onu da anlamak güç
Golu yedirdikten hemen sonra cikinca morali bozuldu sanirim