#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes Kerem sezon başlarında saç baş yolduruyor sonradan açılır diyordu.

Çocuk 10 maçta neredeyse maç başı bir defa skora katkıda bulundu şimdiye kadar. Özellikle Kerem konusunda millet çok gaddar ve acımasız.

Bu çocuk şu an en iyi yerli oyuncu konumunda.

seneye mertens'i uğurladığımızda 10 numarayı almalı. pozisyonu zaten alacak, numarayı da taşıyacak kadar performans gösterirse en fazla 1 sene daha tutabiliriz gibi görünüyor.

Çocuk 10 maçta neredeyse maç başı bir defa skora katkıda bulundu şimdiye kadar. Özellikle Kerem konusunda millet çok gaddar ve acımasız.

4 maç 3 gol 3 asist muhtemelen 10 maçta arkasından aglanan rashicanin sezonluk istatistiklerine ulaşır

Angel kesilmeyecek dolayisiyla kanat arkadasiyla daha iyi bir uyum yakalarsa seviniriz.

vala öyle adamı gecen sene en büyük elestirenlerdendim forumda, hakkını teslim etmek gerekiyor şlağ şlap vurdu suratıma oynadığı oyunla. skora katkısı, bencilliğinin bitmesi, skor ne olursa olsun mücadelesini kesmemesi hoş detaylar. en iyi yerli kanat oyuncusu suan memlekette. gecen sene dahil.

Geçen sene de rakip sahada en çok pas arası yapan topçulardan birisiydi, ilk üçteydi yamulmuyorsam ama totalde defansif olarak çok daha iyisini yapabilir.

Tabii ikili mücadeleye girip kazansın, çalım yemesin gibi bir beklentim yok ama iyi konumlanıp doğru pozisyon alırsa daha az eforla daha iyi savunma yapabilir.

Avrupa maçlarında her türlü desteğe gelecektir Angelino'ya orada başka şansı yok. Ek olarak ikinci bölgede alıp dönmeye çalışma, riskli pas vs işlerine girmemesi lazım. Hücuma yerleştiğimizde deneyip kaybedebilir onu kapatabiliriz ama diğer türlüsünde 1-2 top kaybında kalede golü görürüz.

2 tane yıldız geldi diye, 2 buçuk sezondur istikrarlı şekilde gol katkısı veren, oyun olarak da sürekli kendini geliştiren, üstelik yerli olan futbolcumuz, kadrolar kurulurken ilk kesik yiyen oluyor ne hikmetse.

Angel kesilmeyecek dolayisiyla kanat arkadasiyla daha iyi bir uyum yakalarsa seviniriz.
dün aslında biri elle tutulur soruyu sordu - 4 lü geri ile oynamak farklı mı geliyor ve kerem ile uyumun hakkında ne düşünüyorsun gibi bir şey sordular.

adamda en iyi performansımı 4 lü defans ile verdiğimi düşünüyorum geçmişte ama 3 senedir 3 lü defans oyununa alıştığımdan hala tam oturmadı ,adapte olmam gerekiyor. diye çok güzel yanıt verdi.

2 tane yıldız geldi diye, 2 buçuk sezondur istikrarlı şekilde gol katkısı veren, oyun olarak da sürekli kendini geliştiren, üstelik yerli olan futbolcumuz, kadrolar kurulurken ilk kesik yiyen oluyor ne hikmetse.
Molde maçlarında hayalet gibiydi. Kaptırdığı topla gol de yedirdi ondan dolayı muhtemelen.

Molde maçlarında hayalet gibiydi. Kaptırdığı topla gol de yedirdi ondan dolayı muhtemelen.

2 Molde maçında da birkaç bireysel performans dışında paspas olduk zaten. O maçlar için Kerem'e yüklenmek hakkaniyetli olmaz diye düşünüyorum. Genel bir değerlendirme yapınca, anında üstü çizilecek bir isim değil bence.

hem o hemde taraftarın biraz yabancı oyuncu gelince zaafiyeti oluşuyor hemen . kesik olacaksa bizim kim var diye ismi çıkıyor. Tete şu ana kadar kendini ne olarak kanıtladı ki mesela o oynasın diye kerem kesik yesin. henüz elle tutulur bir şeyi yok bende Tete'nin .

Zaha için dense , ilk 11 değil bence(bu maç için) ama mertens yorulunca (oyunun haline ve skorada bağlı tabi) kerem ortaya kayıp Zaha kantta olabilir. 65 gibi falan - ya da harbi gerekli görürse devrede.

o kaptırdığı topta çok fenaydı ama bana göre kesik için yeterli neden değil.

Artık tipinden mi hareketlerinden mi bilmiyorum ama net olarak taraftarın bir kısmında antipati oluşmuş durumda oyuncuya karşı. Performanstan ötürü olduğuna inanmıyorum, diğer oyunculara verilen tepkilere bakarak. Molde maçında kötüydü evet ama bütün takım rezildi mesela Mertens de aynı derecede kötüydü ama oyundan çıkarken alkışlandı ve tezahürat yapıldı. Gerçi Marcao'nun Kerem'e vurmasını ciddi ciddi haklı bulan bir kitle var bunlar artık takmış oyuncuya, yapacak bir şey yok.

Kerem el kol yapma, şöyle tepki verme vs şeklinde eleştiriliyor taraftar tarafından ama takım içinde en çok sevilen adamlardan birisi. Demek ki o hareketleri arkadaşlarına batmıyor, rahatsız etmiyor. Niye bu kadar hırslı seviniyor, çok itici vs diyen tiplerden ötürü adam gol sevincine bile çalışıp çıkıyor sahaya yaw.

Ben bıktım artık. Şu maçın içine ettikten sonra ligde iki tane atsan banane

Pozisyona girip gol kaçırarak maçın içine edilmez kanka hiç pozisyona giremeyip üstüne üstelik bütün topları rakibe vererek edilir maçları gözümüzle izleyelim mümkünse ve seni şu linke alalım.

Pozisyona girip gol kaçırarak maçın içine edilmez kanka hiç pozisyona giremeyip üstüne üstelik bütün topları rakibe vererek edilir maçları gözümüzle izleyelim mümkünse ve seni şu linke alalım.

Takım o kadar eforlu baskılı oynarken kalenin dibinden 3 tane kaçırırsan bal gibi de maçın içine etmiş olursun bütün direncin düşer rakip de bir kere gelip golü atar sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt