#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım o kadar eforlu baskılı oynarken kalenin dibinden 3 tane kaçırırsan bal gibi de maçın içine etmiş olursun bütün direncin düşer rakip de bir kere gelip golü atar sana.
Kerem santrafor da bizim mi haberimiz yok? Gol atması gereken icardin ne yaptı karşı karşıya pozisyonlarda acaba?

Şu futbola da Kerem' e de yazık olur maçı kaybedersek. Şu an 2 gol 1 asist yazıyor olabilirdi hanesinde. Şanssızlık...

Artık tipinden mi hareketlerinden mi bilmiyorum ama net olarak taraftarın bir kısmında antipati oluşmuş durumda oyuncuya karşı. Performanstan ötürü olduğuna inanmıyorum, diğer oyunculara verilen tepkilere bakarak. Molde maçında kötüydü evet ama bütün takım rezildi mesela Mertens de aynı derecede kötüydü ama oyundan çıkarken alkışlandı ve tezahürat yapıldı. Gerçi Marcao'nun Kerem'e vurmasını ciddi ciddi haklı bulan bir kitle var bunlar artık takmış oyuncuya, yapacak bir şey yok.

Kerem el kol yapma, şöyle tepki verme vs şeklinde eleştiriliyor taraftar tarafından ama takım içinde en çok sevilen adamlardan birisi. Demek ki o hareketleri arkadaşlarına batmıyor, rahatsız etmiyor. Niye bu kadar hırslı seviniyor, çok itici vs diyen tiplerden ötürü adam gol sevincine bile çalışıp çıkıyor sahaya yaw.
Maç başı asgari 20 top kaybı yaptığı içşn olabilir bütün takımı düşürüyor oyundan. Top kaybı olayı düzelmeden zor bu iş.

Yemeye luzum yok. Kacirir da atar da. Bende sinirlendim ama olur bazen. Insallah az sonra cikip atar golunu veya asist yapar.

golleri atsa iş bitmişti

icardide atsa bitmişti

cok sövülecektir sonraki maca kadar

IMG_4926.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt