#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu çocuğu niye yuhalıyorsunuz olm.

buna zemin hazırlayanı yuhalayın, keremin bi suçu yok

Yabancı sınırı hem onu hem bizi mahvedecek

Bence o kadar harcamasına rağmen ilk yarı iyiydi bu arada

İkinci yarıda o nefret ettiğimiz versiyonuna bağladı

Eğer gününde değilsen basit oynamayı öğrenmen lazım. Güçlü bir psikolojiye sahipsin belli çok takmıyorsun baskıyı falan ama ihale sana kalıyor. Kötüydün bugün.

kerem abartıyor

gol vuruslarınıda abartmaya basladı

düz vurup gol olacagı yerde jeneriklik atmaya calısıyor
Bu maç ayrı bi panik vardı.Heyecandan kaynaklı sanırım abartı vuruşları
İcardide bile aynı heyecan vardı.Tekte vurup gol atan adam topu dürttü gecikip vurdu kaleci çıkarttı.Diğer pozisyonda sürüp götürecekken adam bu sefer de erkenden vurmaya kalktı vuramadan düştü.
Bir gol tüm takımı golcüleri rahatlatıp farka götürürdü.Gol gelmedikçe hepsinin eli ayağına dolaştı

Bize bir Anadolu deplasmanı galibiyeti bir de Avrupa iç saha galibiyeti borcun var oğlum.

Bu maç ayrı bi panik vardı.Heyecandan kaynaklı sanırım abartı vuruşları
İcardide bile aynı heyecan vardı.Tekte vurup gol atan adam topu dürttü gecikip vurdu kaleci çıkarttı.Diğer pozisyonda sürüp götürecekken adam bu sefer de erkenden vurmaya kalktı vuramadan düştü.
Bir gol tüm takılı golcüleri rahatlatır.Farka götürürdü.Gol gelmedikçe hepsinin eli ayağına dolaştı
bizim taraftar bize zarar veriyor

bu takım deplasmanda daha iyi oynayacaktır

dakikayı hatırlamıyorum ama bir pozisyonda sağında icardi uygun pozisyondayken vermedi

aslında hep icardi'yi arardı ama en uygun anda atmadı.

dakikayı hatırlamıyorum ama bir pozisyonda sağında icardi uygun pozisyondayken vermedi

aslında hep icardi'yi arardı ama en uygun anda atmadı.

24 sene bu maçı beklemiş işte. İcardi’ye bile pas vermeyecek kadar hırslanmıştı. Ama aşırı hırs ters tepti. Heyecandan gece bile uyumamıştır.

Elinden geleni yapıyor ve ligin en iyi Türk oyuncusu. Ağır eleştirmek saçma adamın kapasitesi bu.

45’te çıksaydı, herkes “olabilir her maç iyi oynayacak diye bir şey yok” der geçerdi. Ama kötü oynadığını kabul edip zorlamaması lazım. Kötü oynadıkça daha fantastik şeyler deniyor, bu sefer taraftarın daha da tepkisini çekiyor. Okan ile Kerem şunu kabul etmeli, Kerem kötüyken zorlanmamalı. Bu kazandırmaz, kaybettirir

Topu tutamıyor ve basit oynayamıyor. Bunları yapsa zaten eleştiri olmaz fazla. Aldığı her topta finale gitmek istiyor hemen, böyle olmaz. Her top kaybı geriye koşu demek, takımın dengesi de şaşıyor.

Abi taraftar çok ayıp ediyor bu çocuğa

Kendisine sorsan kendisi de zaten kötü olduğunu kabul eder

Ne diye homurdanmalar falan oluyor. Daha demoralize etmekten başka neye yarıyorsunuz olum

Bu adam bize her zaman lazım

Kendisi de artık atağı erken bitirme sevdasını biraz törpülemesi lazım, biraz daha top tutmalı oyunu ele almamızı sağlamalı, sahayı geniş görmeyi öprenmeli

Zaten bu saydıklarımı yaparsa a class bi hücumcu olacak

Valla o kadar kızdım ki başıma ağrılar girdi. Neyse bu adam bize hep lazım. Yalnız ilk 30 dakika kariyer adına bambaşka bir hikaye başlatabilirdi. Olmadı. Ona daha çok üzüldüm.

Topa bomba muamelesi yapıyor resmen. Topu kontrol edemedi diye %100 gol pozisyonunu yedi.first touch ve kısa pas sıfır adamda

Oyuncuyu kaybetme sürecine girdik ne yazik ki

Yazik oldu bana göre ayip edildi

Kötüydü evet ama Kerem bu takimin en skorer oyuncularindan biri

Kerem’e ihtiyacimiz var

Taraftar böyle yaptigi sürece oyuncu sorumluluk almaktan kacar

Biraz dikkatli olalim bu konu da cünkü Kerem bu kulup icin önemli bir deger

zahanın girişiyle kulübeye demir atacağanı ummaktayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt