#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun ilk 30 dakikada 2 gol atsaydı bile bir sonraki maçta yapacağı bir iki top kaybından sonra yine homurdanmalar başlardı. Kerem ne yaparsa yapsın taraftara yaranamıyor.
Hocam yapacağı şey çok basit. Basit oynamak. Zor olan kısmı yapıyor kolayı yapamıyor. Güç bela presle top kazanıyor takım, Kerem'in ayağına geliyor top ya kontrol edemiyor yada kaybediyor. Sonra herşeye baştan başla.

İyi özellikleri çok iyi seviyede, özellikle bu maçta başaramasa da son vuruşları bir kanat oyuncusu için çok üst düzey ama bu kadar top kaptırması 3. bölgede çoğalmamızı engelliyor. Her maç kendini kanıtlamak zorunda hissediyor. Hiç gerek yok bunlara.

Ben olsam Kerem'i ikinci forvet oynatırım. Hem golü iyi kokluyor, hem son vuruşları iyi, hemde defansı karıştırıp İcardi'ye daha fazla alan açar.

Islık kerem'e mi bilmiyorum ama kime olursa olsun. Olmaması gerekir. Tribün liderleri oyunculara destek için çabalaması lazım. Kendi oyuncularımızı yuhlamak, isliklamak takımın modunu düşürür. Sadece isliklanan oyuncu değil, bütün takım bundan etkilenir.

Kerem skor yaptığı maçlarda daha kötü futbol oynadığı zamanlar oldu ama kimse ıslıklamadı çünkü herkes yaptığı skora katkıya bakıyor. Oysaki Kerem hep bu yani, çevre kontrolü zayıf, ilk kontrolü zayıf, oyun bilgisi üst düzey değil. Skor yapmadığı zaman çok göze batıyor. Dün akşam da bu şekilde göze battı.

Bu ıslık meselesi aşırı saçma. Bazı oyuncular var ki Kerem örneğinde olduğu gibi 2 pas yanlış atsın çıkarken hemen ıslık. Aynı hataları Ziyech, Mertens gibi topçular yapsa çıt yok stadda.

Sırf Türk olduğu için bu kadar tepki olduğunu düşünüyorum. Akşam Ziyech Kerem'den daha etkisiz di ki kabul ediyorum daha hazır değil Ziyech. Aynı şekilde sonradan giren Ndombele olsun, Barış olsun onlarda etkisizdi. Bence bizim taraftar Kerem'e taktı bu konuda. Yanlışları var mı var Kerem'in. çok oynuyor topla, sürekli her pozisyonda bir İcardi arayışı ama bu demek değil ki bu kadar tepki görsün.

Bu ıslık meselesi aşırı saçma. Bazı oyuncular var ki Kerem örneğinde olduğu gibi 2 pas yanlış atsın çıkarken hemen ıslık. Aynı hataları Ziyech, Mertens gibi topçular yapsa çıt yok stadda.

Sırf Türk olduğu için bu kadar tepki olduğunu düşünüyorum. Akşam Ziyech Kerem'den daha etkisiz di ki kabul ediyorum daha hazır değil Ziyech. Aynı şekilde sonradan giren Ndombele olsun, Barış olsun onlarda etkisizdi. Bence bizim taraftar Kerem'e taktı bu konuda. Yanlışları var mı var Kerem'in. çok oynuyor topla, sürekli her pozisyonda bir İcardi arayışı ama bu demek değil ki bu kadar tepki görsün.
Ziyech Mertens gibi oyuncuların tribündeki adamın bile görüp tahammül edemeyeceği seviyede ilk dokunuş ve top kontrol sorunu yok, dolayısıyla Kerem’in bu durumu ligde tolere edilebilse bile ŞL’de edilemiyor.
Bence Kerem ligde oynasın, Zaha da birşeyleri kanıtlarsa ŞL‘de 11 çıksın Kerem kenardan gelsin. Kerem’in yapabilecekleri de yapamayacakları da artık net gibi görünüyor, zorlamamak lazım..

Çıktığımız maçın şampiyonlar ligi maçı olduğunu kavramış olsaydı bu maçı rahat kazanmıştık. Şampiyonlar liginde oyuncular takımları değil takımlar oyuncuları parlatır. Şampiyonlar liginde tek başına parlayacak kapasite messi ronaldo gibi nadir topçularda mevcut. Bu basit şeyi kafasına sokması lazım bazı oyuncuların başta kerem aktürkoğlu. yoksa şampiyonlar liginde berbat oynasan bile ıslıklanmazsın.

Islıklanma nedeni maçı beyninde kavrayamamış olması. kafası ligde attığı gollerde kalmış

Kerem çok top kaptırıyor basit oynamıyor ama bu çocuğun özelliği o zaten. Sürekli risk almayı seviyor bu sayede takımın en çok pozisyona giren ve pozisyon üreten oyuncusu. Gereksiz eleştiriliyor. Kerem bize her zaman lazım.

Üstüne alınan olacaktır belki ama umrumda değil. Bizim taraftarlar taraftarlık nedir bilmiyor. Türkiye'de taraftarlık kavramı ve anlayışı bombok affedersiniz.

Maç esnasında oyuncu ıslıklamak nedir yahu, bir de ilk CL maçında. Kafayı mı yediniz. Bu oyuncu daha 4 gün önce 2 gol 1 asist ile oynayıp sana tek başına maç aldırdı.

Taraftarlar biraz da kendilerini sorgulamalı. 0-2'den sonra statta herkes sus pus oldu Boey'nin golüne kadar. Sonra en iyi taraftar biziz derler her yerde, kesinlikle öyle bir şey yok. Böyle taraftar olmaz olsun.

Aynen böyle devam edin. Oyuncuya bu kadar basit tepki gösterince, oyuncu ertesi maç Messi kesilecek tabi ki.
Keremin gol kacirip macin bu duruma gelme nedeni de kendileri. Bi oyuncunun bukadar üzerine gidersen piskolojisini bozarsan olacagi bu. Sana en kolay pozisyonda golü atipta gol sevincini hangi sekil yaparim düsenecek yere golü kacirirsam tepki ne olur yine diye düsünüyor.

Ziyech Mertens gibi oyuncuların tribündeki adamın bile görüp tahammül edemeyeceği seviyede ilk dokunuş ve top kontrol sorunu yok, dolayısıyla Kerem’in bu durumu ligde tolere edilebilse bile ŞL’de edilemiyor.
Bence Kerem ligde oynasın, Zaha da birşeyleri kanıtlarsa ŞL‘de 11 çıksın Kerem kenardan gelsin. Kerem’in yapabilecekleri de yapamayacakları da artık net gibi görünüyor, zorlamamak lazım..
Keremin olup olamayacağı bu. Kerem'i aldığı altyapı Ziyech ile Mertens le kıyaslanacak gibi değil zaten. Kaybetmemek lazım bu değeri.

Skor becerisi olan bir oyuncu ama oyun içinde çok kayboluyor ya. Hele kontrol, pas, oyun bilgisi vs. vasat görünüyor. Ayağı yere sağlam basmıyor gibi geliyor, geçen seneki Başakşehir maçından beri düşüşte bence

Barış gibi bu da karşısında biraz aklı başında rakip olunca duvara tosluyor. Çok sıkıldım artık bu durumdan.

Stadın tamamı ıslıklamadı. Küçük gruplar bir kalkışma peşinde bir süredir bu da tüm tribünlere mal edilemez.

Kerem elimizdeki en iyi yerli oyuncu. Çabuk tepki almasının nedeni vücut dili. Mimikleri, el-kol hareketleri memnuniyetsizlik ve bıkkınlık işaretleri veriyor. Şampiyonlar ligi deplasmanlarında çok daha iyi oynayacaktır.

Keşke dışarı vurduğu toptada icardiyi gorseydi. İcardinin yanında 2 kişi olsa atardı reis bombosken atmadi

Gol atamamasından ziyade şu var mesela 43. Dakikadaydı sanırım iki kişinin arasına girip top kaptırdı demirbay son anda araya girmese çok eksik yakalanıyorduk yaptığı top kayıpları takımı geri koşturuyor fazlasıyla oyun kurma falan sıfır bu cocukta aslada gelişmez top kontrol desen yok. İddaa ediyorum burda beğenenlerin coğu yabancı sınırı kalksın bir daha 11 e yazmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem biraz taraftar gözünde mimli bir isim. Asabi olduğu için yerine göre antipatik davranışları var. Kötü olduğu maçta zamanında oyundan alınmasını bilmeli teknik adam. Islıklanması tabii ki çok yanlış ama zamanında çıkarsan bunlar yaşanmaz işte.

Bütün maçtaki performansı maç başında ayağına gelen ilk topa bağlı. İlk hareketi olumlu olursa bütün maç iyi işler yapıyor. İlk hareketi kötü olursa bütün maç batırıyor. Çok ilginç bir karakter.

Yahu bu tarz iki ucu keskin oyuncular yorumları kapatmalı
bu yorumları yapanların Galatasaraylı olduğu ne malum mesela.

Önce bu twitter hesapları direkt yasaklanmalı. Neyse ki önceden falsosunu görüp basmışım engeli. İşleri güçleri kaos çıkarıp etkileşim kasmak.

Opera Anlık Görüntü_2023-09-21_140415_twitter.com.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt