Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncu isliklamak dünyanın en gerizekalı işidir
optimist hem de pesimist birazoptimist olduğuna dair çeşitli duyumlar aldım bumutum
gerçeklik payı nedir
Futbol anlamında en istikrarsız topçu kendisi bence. Bir insan bir maç ballon dora aday bir maç amatör topçu gibi nasıl gözükebilir türünün tek örneği.3 yıldır takımdaki en istikrarlı topçu nelssonla birlikte
Ne sakatlanır ne gereksiz kart görür
son maçta ziyech daha kötüydü keremden, kerem öyle çok aşırı kötü falan değildiFutbol anlamında en istikrarsız topçu kendisi bence. Bir insan bir maç ballon dora aday bir maç amatör topçu gibi nasıl gözükebilir türünün tek örneği.
Son maç için değil genel bir yorum yaptım. Ha son maçla ilgili düşüncemi merak ediyorsan keremi puan kaybının baş aktörlerinden görüyorum. O kadar net pozisyon harcarsan takımın tüm enerjisi de direnci de düşer. Diyeceksin ki icardi de kaçırdı, evet icardi de kaçırdı ama icardinin performansı kendisine laf söylenemeyecek kadar istikrarlı, kereminki değil.son maçta ziyech daha kötüydü keremden, kerem öyle çok aşırı kötü falan değildi
kereme sallamak kolay tabi
keremi en çok eleştirenlerden biriyim, hatta 1.5 senedir falan bu konuya yazamıyordum geçen gün Uğur sağolsun açtı.Son maç için değil genel bir yorum yaptım. Ha son maçla ilgili düşüncemi merak ediyorsan keremi puan kaybının baş aktörlerinden görüyorum. O kadar net pozisyon harcarsan takımın tüm enerjisi de direnci de düşer. Diyeceksin ki icardi de kaçırdı, evet icardi de kaçırdı ama icardinin performansı kendisine laf söylenemeyecek kadar istikrarlı, kereminki değil.
Olabilir belki de abartıyorumdur ama benim açından bu kadar yazı tura gibi bir oyuncuyu izlemek çok yoruyor. Tam toparladı diyorsun iki maçtır şov yapıyor diyorsun sonra en önemli maçta patlayınca hayal kırıklığının boyutu artıyor. Biraz daha standardı olsa bu kadar eleştiri alacağını düşünmüyorum tamamen yazı tura. İlk yarıdan hattrick mi yapacak 25 top kaybı mı yapacak diye bekliyoruz her maç.keremi en çok eleştirenlerden biriyim, hatta 1.5 senedir falan bu konuya yazamıyordum geçen gün Uğur sağolsun açtı.
İnanılmaz abartıyosunuz, çocuk 1 tane gol kaçırdı net denebilecek, icardininki çok daha netti. puan kaybının baş aktörlerinden biri falan da asla değil. salın biraz çocuğu.
10 maç üst üste hattrick yapsa 11. maçta sönük kalsa soluğu burada alırsınız
Alkışlanınca nasıl gururunuz kabarıyor bazılarınızın götü bile kalkıyorsa, maçlarda olayın heyecanı ile gelen tepkileri de göğüslemeyi öğrenin artık.
Bu Türk oyuncuların bu duygusallığı bir türlü bitmiyor.
kimseye faydası olmayan bir eylem. bastan sona mallık kokan hareketler. taraftarlık anlamını bilmeyen adamların eline düşmesi şu stadların çok kötü.Oyuncu isliklamak dünyanın en gerizekalı işidir
Her türlüsü zarar sadece ıslıklamadan öte topu ayağına aldığı an auuuwww, auuuu gibi değişik sesler çıkarıyorlar oyuncu rahat hissetse belkide 1-2-3 kez deneyecek başarısız olacak ama 4'ncü de gol ya da asist yapacak ona da imkan tanımıyorlar. 1-2-3 kez hata yapınca garip sesler gelince artık denememeye başlıyor daha garanti oynuyor bu seferde o efektif futbolundan faydalanamıyoruz.yabancısı yerlisi mi var arkadas bunun. kötü oynuyorsa hoca tarafından kesilir ama öyle bi durum yokken sırf 2 pozisyondan yararlanamadı diye oyuncu mu ıslıklanır. ben söyeyeyim neden ıslıklandığını, götü kalktı taraftarın sahada zahayı görmek istiyor, her yol mübah yolunda da ilerliyor bunun gerceklesmesi için. adam skor olarak en fazla katkı sağlayan adam bir de. embesil oyuncu istemediğimiz kadar embesil taraftar da istemiyorum.
sevincleri de üzüntüleri de doruk noktada yasıyor taraftar. götü doğrultamamamızın bir sebebi de bu aslında. fırsat verilmiyor. herkes gergin. iyi oyun alıskanlıklarla, zamanla doğar, bunlar koy sahaya oynasın gözüyle bakıyor futbola. bildiklerini de düşünmüyorum izledikleri şeyin detaylarını. konsoldan büyüyen nesil, konsol oyunuymus gibi davranıyor sahadakilere.Her türlüsü zarar sadece ıslıklamadan öte topu ayağına aldığı an auuuwww, auuuu gibi değişik sesler çıkarıyorlar oyuncu rahat hissetse belkide 1-2-3 kez deneyecek başarısız olacak ama 4'ncü de gol ya da asist yapacak ona da imkan tanımıyorlar. 1-2-3 kez hata yapınca garip sesler gelince artık denememeye başlıyor daha garanti oynuyor bu seferde o efektif futbolundan faydalanamıyoruz.
eminim zaha oynasın diye kerem sakatlansın isteyen vardır.yabancısı yerlisi mi var arkadas bunun. kötü oynuyorsa hoca tarafından kesilir ama öyle bi durum yokken sırf 2 pozisyondan yararlanamadı diye oyuncu mu ıslıklanır. ben söyeyeyim neden ıslıklandığını, götü kalktı taraftarın sahada zahayı görmek istiyor, her yol mübah yolunda da ilerliyor bunun gerceklesmesi için. adam skor olarak en fazla katkı sağlayan adam bir de. embesil oyuncu istemediğimiz kadar embesil taraftar da istemiyorum.