Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.697
- 106.428
- 4.738
Neyin özrünü diliyecekmisizKendisinden özür dileyecekler çıkar mı?
Sanmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyin özrünü diliyecekmisizKendisinden özür dileyecekler çıkar mı?
Sanmam.
Bütün sene onun negatif enerjisini ve suratsızlığını mı çekecez? Kaptansa bu takımda oynayanın a.k falan da diyemez, yok duşa doğru yapmış bilmem ne, Marcao’yla kavga eden Barış’la konuşmayan da bu. Her sene aynı olaylar, sen ölene kadar oynasın istiyor olabilirsin ama gitmesi gerektiği kesin…Sen gönderirsen giyer.. kimse de birşey demez merak etme... bu çocuk oynadığı her maçta iyi de oynasa kötü de oynasa aidiyetle oynadı... bir grup tayfanın pisliğine rağmen... ve yine o tayfanın pisliği nedeniyle gider bir gün fener forması giyerse bundan ne ben ne kerem gocunur ve gocunsun... Gocunacak kişi sizsiniz...
Kardeş sizi hizardan bir örnek mi cikariyorlar ? Biraz önce birine yazdım şimdi kopyalayıp sana soruyorum:Bütün sene onun negatif enerjisini ve suratsızlığını mı çekecez? Kaptansa bu takımda oynayanın a.k falan da diyemez, yok duşa doğru yapmış bilmem ne, Marcao’yla kavga eden Barış’la konuşmayan da bu. Her sene aynı olaylar, sen ölene kadar oynasın istiyorsun olabilir de, gitmesi gerektiği kesin…
Kardeş sizi hizardan bir örnek mi cikariyorlar ? Biraz önce birine yazdım şimdi kopyalayıp sana soruyorum:
kim doğruladı da "Allah bir!" der gibi inanıp söylüyorsun kufrettigini? Okan hoca doğrulamadı saygısızlık yaptığını, Muslera doğrulamadı... Kerem kendi açıklamasında söylemiyor. Sen kime inanıp söylüyorsun bunu? Haluk Yürekli'ye mi? Bugün kendi açıklama yaptı ben küfretti demedim diye...
Dün o HY ve GD aynı geçen haftalarda başka bir habercide olduğu gibi birilerinin değirmenine su taşıdı, Kerem'i attı otobüsün altına... Senin gibiler atladınız üstüne... ertesi gün kaç haftadır olduğunu duyuğumuz Spartak haberi girildi... Alet oluyorsunuz bir oyuna bari haklıyız diye rol kesmeyin...
Cocugu rahat bırakırsanız performans verecek. Hoş birakmasaniz da veriyor. Geçen sene 25 30 gol katkısı var. Ölene kadar oynasın diye bir derdim yok. Size kurban ettirmemek bu çocuğu. Derdim o.
Okan hoca doğrulamadı/yalanladı diyemezsin tekrar izle açıklamasını.. Kerem de yalanlamamış. Doğru olduğu net sen kendini kandırmaya devam edebilirsin. O üslubunu da değiştir forumda yorum yapıyosun altı üstü kimi kime kurban ettirmeyeceksin sen kimsin birader..Kardeş sizi hizardan bir örnek mi cikariyorlar ? Biraz önce birine yazdım şimdi kopyalayıp sana soruyorum:
kim doğruladı da "Allah bir!" der gibi inanıp söylüyorsun kufrettigini? Okan hoca doğrulamadı saygısızlık yaptığını, Muslera doğrulamadı... Kerem kendi açıklamasında söylemiyor. Sen kime inanıp söylüyorsun bunu? Haluk Yürekli'ye mi? Bugün kendi açıklama yaptı ben küfretti demedim diye...
Dün o HY ve GD aynı geçen haftalarda başka bir habercide olduğu gibi birilerinin değirmenine su taşıdı, Kerem'i attı otobüsün altına... Senin gibiler atladınız üstüne... ertesi gün kaç haftadır olduğunu duyuğumuz Spartak haberi girildi... Alet oluyorsunuz bir oyuna bari haklıyız diye rol kesmeyin...
Cocugu rahat bırakırsanız performans verecek. Hoş birakmasaniz da veriyor. Geçen sene 25 30 gol katkısı var. Ölene kadar oynasın diye bir derdim yok. Size kurban ettirmemek bu çocuğu. Derdim o.
@Mehmet Ses
@Cenk Özdemir
"Bu takim sizin gibiler gibi vasat oyunculari Galatasaray'a laik gorenlere ragmen yine sampiyon olacak"
- Galatasaray son iki senedir Kerem ve Kerem gibi iyi performans gösteren Galatasaray'a LAYIK ("laik" yazılmaz) oyuncularla şampiyon oluyor. O konuda sizin bana gösterip kanıtlayacak bir şeyiniz yok ama...
Cuma günü ya da kalırsa sonraki gunlerde Kerem maça çıkınca görürüz
- kimin ne söyleyip söyleyemeyeceğini; ne söyleyip ne söylemediğini;
- Okan hocanın neyi tekzip neyi teyit ettiğini...
- HY'nin ya da sizin bu konuda ne kadar söz hakkınız olduğunu...
- bari olayı yaşayan Okan hocanın kararına saygı duyup ondan özür dileyip dilemeyeceğinizi...
Kerem giderse de onun yerine her oyuncunun, burası atlanıyor ama takıma göre çerez parasına, 25+ katkıyla oynayıp oynayamayacağını görürüz.
Üslubum kimseyi bağlamaz. hakaret edersem şikayet edersin; ban yerim. Ben forumda yazıyorum da senin yazdığın yer BM meclisi değil. Kerem'e karşı tutunduğun tavır benim sana olan tavrımdan evla değil.