#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupada baska takim mi yoktu katdesim, rus takimlari avrupa kupalarinda oynuyormu?

Forumda Kerem gitsin mi kalsın mı diye bir anket yapılsa sonuç me çıkar merak ediyorum. Bakıyorum ben dahil bir kesim kalsın diyor bir kesimde gitsin diyor

Dursun güzel mamalıyor bunları

bu adamlar geçen sene de en mahrem sırlara sahipti

allah var ben o zaman erden timur yalakalıklarından dolayı acaba ondan mı alıyorlar diye düşünüyordum

ama belli ki bu sene de devam ediyor ve erden timur dışında biriyle temasları var

adamlar yüksek perdeden ali koç karşıtlığıyla ve bjkli gökhanın bile en fanatik galatasaraylı gibi davranmasıyla büyük prim yapıp etkileşim alma işleri başarılı oldu şimdi de hangi operasyonu isteseler onu yapıyorlar

bu tür adamların kulağa hoş gelen üst perde söylemleri her zaman tersini işaret eder

ben hep örnek oalrak süleyman soyluyu veririm

liberal bir heriflikten bugünün en milliyetçi muhafazakar söylemini kullanan adam tabiki bir başka pisliğin üstünü örtmeye çalışıyordu

aynısı yıllarca galatasaraya garip imalarda bulunan gökhan için de geçerli

Mental olarak dağılmış vaziyette. Bu oranda duygusallık her topçunun sonunu getiriyor.
İşinize bakın kardeşim. Çıkıp top oynayacaksınız lan. Her hıyarım var diyene elinde tuzlukla koşup sahada ya da sosyal medyada cevap verme çabasıyla debelenip duruyor.

Kerem’de tam muhafazakar mağdurluğunu görüyorum.

Niye oyundan alınıyorum, niye ben yedek kalıyorum, niye eleştiriliyorum, niye ben niye ben diye liste uzar gider böyle.

Bu mental yapısı yüzünden 2 senedir hiçbir eksik tarafı düzelmedi. Düzelmez de zaten.

Kerem’in kendisi için yapılan hiçbir eleştiriye “acaba doğru olabilir mi” diye bakmadığını ve sürekli başkalarını suçlu gördüğünü düşünüyorum. Bu yüzden mutsuz zaten. İçten içe takımdan birilerini suçlamak ve onları eleştirin beni değil demek istiyor ama diyemiyor.

Son düzenleme:
@Mehmet Ses

"Buarada ben inatla "layık" yerine "laik" yazacağım ve sen hiç birşey yapamayacaksın."

her yanlışında ısrar eden bir insan olduğunu farkediyorum zaten... tartışmanın lüzumu yok.

Konumuz Turkce degil, internet ortaminda asil konunun disina cikarak yazim hatalarina dikkat ceken tiplerle zaten tartismaya gerek yok.

En başta Haluk ve Gökhan denen dingil den özür bekliyorum.
sen daha ne özrü bekliyorsun? salvolar yeni başlıyor... gönderene kadar yönetim iltisaklı gazetecilerden şundan başka bir şey bekleme:

GUcTvZyWMAAKSCY.webp

Kerem’de tam muhafazakar mağdurluğunu görüyorum.

Niye oyundan alınıyorum, niye ben yedek kalıyorum, niye eleştiriliyorum, niye ben niye ben diye liste uzar gider böyle.

Bu mental yapısı yüzünden 2 senedir hiçbir eksik tarafı düzelmedi. Düzelmez de zaten.

Kerem’in kendisi için yapılan hiçbir eleştiriye “acaba doğru olabilir mi” diye bakmadığını ve sürekli başkalarını suçlu gördüğünü düşünüyorum. Bu yüzden mutsuz zaten. İçten içe takımdan birilerini suçlamak ve onları eleştirin beni değil demek istiyor ama diyemiyor.
Başakşehir' de dışlandı, alt liglerde oynamak zorunda kaldı, mağdur,

Marcao tarafından maç sırasında tartaklandı, mağdur. Marcao bir daha GS forması giymesin diyenlerdenim; ancak olayın patlak vermesinde Kerem de hatalıydı; detaylı konuştuk zamanında,

Mevkisine Zaha transfer edildi, forvet arkası oynatıldı, mağdur,

FA oynamayı beceremeyince tekrar kanat oynatıldı, mağdur,

Kanatta oynadığı halde çizgiye hiç basmadığı, çok iyi yaptığı boş alana hareketlenme işini bıraktığı, sürekli merkeze gelip topu istediği, aldığında da da fütursuzca sihirbazlık denemeleri yaparak takım oyununu iğdiş ettiği için taraftardan tepki gördü, mağdur,

Formsuzken hoca tarafından sürekli oynatıldı mağdur, oyundan çıkarıldı mağdur, takımdan kesildi mağdur, tekrar oynatıldı mağdur,

Takımdan gitmek istedi mağdur, tatmin edici bir teklif gelmedi mağdur, tekrar gitmek istedi, mağdur,

Oyundan alınmasına haddini aşan tepki gösterdi, basın (kanaatimce de abartılı şekilde) haber yaptı, mağdur...

Sevgili Kerem, birileri tarafından mağdur edilmek için yaratılmış adeta!..

Spartak nasil emenikeyi hülle yapip fenere geri verdiyse, kerem ve köhnü de fenere aynı paraya geri verecek.

Allahsiz, serefsiz bir kuluptur cunkuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt