Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En başta Haluk ve Gökhan denen dingil den özür bekliyorum.Neyin özrünü diliyecekmisiz
Onlar verilen görevi başarıyla yaptı hocu niye özür dileyecekler ki?En başta Haluk ve Gökhan denen dingil den özür bekliyorum.
Dursun güzel mamalıyor bunlarıOnlar verilen görevi başarıyla yaptı hocu niye özür dileyecekler ki?
En başta Haluk ve Gökhan denen dingil den özür bekliyorum.
Dursun güzel mamalıyor bunları
@Mehmet Ses
"Buarada ben inatla "layık" yerine "laik" yazacağım ve sen hiç birşey yapamayacaksın."
her yanlışında ısrar eden bir insan olduğunu farkediyorum zaten... tartışmanın lüzumu yok.
sen daha ne özrü bekliyorsun? salvolar yeni başlıyor... gönderene kadar yönetim iltisaklı gazetecilerden şundan başka bir şey bekleme:En başta Haluk ve Gökhan denen dingil den özür bekliyorum.
....... bunlari tivitirda yazamıyor. Orada tribüne oynayıp gazeteye yazıyor.sen daha ne özrü bekliyorsun? salvolar yeni başlıyor... gönderene kadar yönetim iltisaklı gazetecilerden şundan başka bir şey bekleme:
Ekli dosyayı görüntüle 256072
Başakşehir' de dışlandı, alt liglerde oynamak zorunda kaldı, mağdur,Kerem’de tam muhafazakar mağdurluğunu görüyorum.
Niye oyundan alınıyorum, niye ben yedek kalıyorum, niye eleştiriliyorum, niye ben niye ben diye liste uzar gider böyle.
Bu mental yapısı yüzünden 2 senedir hiçbir eksik tarafı düzelmedi. Düzelmez de zaten.
Kerem’in kendisi için yapılan hiçbir eleştiriye “acaba doğru olabilir mi” diye bakmadığını ve sürekli başkalarını suçlu gördüğünü düşünüyorum. Bu yüzden mutsuz zaten. İçten içe takımdan birilerini suçlamak ve onları eleştirin beni değil demek istiyor ama diyemiyor.
Niye ucuza satalım siz karizmatik sandığınız kelimeler yazacaksınız diyeYa sen ne gıcık, ne kavgacı, ne geçimsiz adamsın ya! 3'e 5'e bakmadan satılsın
sen adamsın
Bu taraftara bu metal iyi.Mentalim güçlü dese de mentali iyi durumda değil duygusal bir adam ve sonunda tükendi
kemalimin dedikleriyle karizmatikliğin ne alakası var usta hayırdırNiye ucuza satalım siz karizmatik sandığınız kelimeler yazacaksınız diye