#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen gönderirsen giyer.. kimse de birşey demez merak etme... bu çocuk oynadığı her maçta iyi de oynasa kötü de oynasa aidiyetle oynadı... bir grup tayfanın pisliğine rağmen... ve yine o tayfanın pisliği nedeniyle gider bir gün fener forması giyerse bundan ne ben ne kerem gocunur ve gocunsun... Gocunacak kişi sizsiniz...
Bütün sene onun negatif enerjisini ve suratsızlığını mı çekecez? Kaptansa bu takımda oynayanın a.k falan da diyemez, yok duşa doğru yapmış bilmem ne, Marcao’yla kavga eden Barış’la konuşmayan da bu. Her sene aynı olaylar, sen ölene kadar oynasın istiyor olabilirsin ama gitmesi gerektiği kesin…

Bir pislik falan da yok, eleştiren vizyonsuz olmadığı için eleştiriyordur - bu kadar istatistik yapan adamın Avrupa’dan bir tane teklifi yok, insanlar aptal değil çünkü 3 maç izleyen almıyor, hoca da ne kadar uğraşsa da kesmek zorunda kaldı, bir noktadan sonra işler çıkmaza girer ne kadar uğraşsan da düzeltemezsin. Kerem de o nokta da, bundan sonra devam ederse hep daha kötüye gider.

Bütün sene onun negatif enerjisini ve suratsızlığını mı çekecez? Kaptansa bu takımda oynayanın a.k falan da diyemez, yok duşa doğru yapmış bilmem ne, Marcao’yla kavga eden Barış’la konuşmayan da bu. Her sene aynı olaylar, sen ölene kadar oynasın istiyorsun olabilir de, gitmesi gerektiği kesin…
Kardeş sizi hizardan bir örnek mi cikariyorlar ? Biraz önce birine yazdım şimdi kopyalayıp sana soruyorum:

kim doğruladı da "Allah bir!" der gibi inanıp söylüyorsun kufrettigini? Okan hoca doğrulamadı saygısızlık yaptığını, Muslera doğrulamadı... Kerem kendi açıklamasında söylemiyor. Sen kime inanıp söylüyorsun bunu? Haluk Yürekli'ye mi? Bugün kendi açıklama yaptı ben küfretti demedim diye...

Dün o HY ve GD aynı geçen haftalarda başka bir habercide olduğu gibi birilerinin değirmenine su taşıdı, Kerem'i attı otobüsün altına... Senin gibiler atladınız üstüne... ertesi gün kaç haftadır olduğunu duyuğumuz Spartak haberi girildi... Alet oluyorsunuz bir oyuna bari haklıyız diye rol kesmeyin...

Cocugu rahat bırakırsanız performans verecek. Hoş birakmasaniz da veriyor. Geçen sene 25 30 gol katkısı var. Ölene kadar oynasın diye bir derdim yok. Size kurban ettirmemek bu çocuğu. Derdim o.

Kardeş sizi hizardan bir örnek mi cikariyorlar ? Biraz önce birine yazdım şimdi kopyalayıp sana soruyorum:

kim doğruladı da "Allah bir!" der gibi inanıp söylüyorsun kufrettigini? Okan hoca doğrulamadı saygısızlık yaptığını, Muslera doğrulamadı... Kerem kendi açıklamasında söylemiyor. Sen kime inanıp söylüyorsun bunu? Haluk Yürekli'ye mi? Bugün kendi açıklama yaptı ben küfretti demedim diye...

Dün o HY ve GD aynı geçen haftalarda başka bir habercide olduğu gibi birilerinin değirmenine su taşıdı, Kerem'i attı otobüsün altına... Senin gibiler atladınız üstüne... ertesi gün kaç haftadır olduğunu duyuğumuz Spartak haberi girildi... Alet oluyorsunuz bir oyuna bari haklıyız diye rol kesmeyin...

Cocugu rahat bırakırsanız performans verecek. Hoş birakmasaniz da veriyor. Geçen sene 25 30 gol katkısı var. Ölene kadar oynasın diye bir derdim yok. Size kurban ettirmemek bu çocuğu. Derdim o.

Biraz once yazdigini soyledigin kisi benim, gerci cevabini verdim ama buradan da yazayim. Belliki Kerem senin gozunu kor etmis, sadece yapmis oldugu golleri gorup takima verdigi zararlarin hic bitanesini gormuyorsun. Bu takim Kerem'e ragmen sampiyon olmustur. Kerem'in yerine baska bir kanat oyuncusu koy en az Kerem kadar oynar.

Al bak Haluk Yurekli'nin haberi. Kerem bunu yalanlamadi. Sadece ustune bir ton aciklama yaparak olayin dogrulugunu onaylamis oldu. Devam edin abicim boyle. Bu takim sizin gibiler gibi vasat oyunculari Galatasaray'a laik gorenlere ragmen yine sampiyon olacak.

Son düzenleme:

Okan hoca doğrulamadı/yalanladı diyemezsin tekrar izle açıklamasını.. Kerem de yalanlamamış. Doğru olduğu net sen kendini kandırmaya devam edebilirsin. O üslubunu da değiştir forumda yorum yapıyosun altı üstü kimi kime kurban ettirmeyeceksin sen kimsin birader..

HY ben GS formasına küfür etti demedim dedi, bu takımda oynayanın .. demiş. İkisi farklı şeyler işine geldiği gibi yorumlamışsın.

@Mehmet Ses
@Cenk Özdemir

"Bu takim sizin gibiler gibi vasat oyunculari Galatasaray'a laik gorenlere ragmen yine sampiyon olacak"

- Galatasaray son iki senedir Kerem ve Kerem gibi iyi performans gösteren Galatasaray'a LAYIK ("laik" yazılmaz) oyuncularla şampiyon oluyor. O konuda sizin Kerem'in kalitesini belirleyecek ya da bana gösterip kanıtlayacak bir şeyiniz yok ama...

Cuma günü ya da kalırsa sonraki gunlerde Kerem maça çıkınca görürüz
- kimin ne söyleyip söyleyemeyeceğini; ne söyleyip ne söylemediğini;
- Okan hocanın neyi tekzip neyi teyit ettiğini...
- HY'nin ya da sizin bu konuda ne kadar söz hakkınız olduğunu...
- bari olayı yaşayan Okan hocanın kararına saygı duyup ondan özür dileyip dilemeyeceğinizi...

Kerem giderse de onun yerine her oyuncunun, burası atlanıyor ama takıma göre çerez parasına, 25+ katkıyla oynayıp oynayamayacağını görürüz.

Üslubum kimseyi bağlamaz. hakaret edersem şikayet edersin; ban yerim. Ben forumda yazıyorum da senin yazdığın yer BM meclisi değil. Kerem'e karşı tutunduğun tavır benim sana olan tavrımdan evla değil.

Son düzenleme:
@Mehmet Ses
@Cenk Özdemir

"Bu takim sizin gibiler gibi vasat oyunculari Galatasaray'a laik gorenlere ragmen yine sampiyon olacak"

- Galatasaray son iki senedir Kerem ve Kerem gibi iyi performans gösteren Galatasaray'a LAYIK ("laik" yazılmaz) oyuncularla şampiyon oluyor. O konuda sizin bana gösterip kanıtlayacak bir şeyiniz yok ama...

Cuma günü ya da kalırsa sonraki gunlerde Kerem maça çıkınca görürüz
- kimin ne söyleyip söyleyemeyeceğini; ne söyleyip ne söylemediğini;
- Okan hocanın neyi tekzip neyi teyit ettiğini...
- HY'nin ya da sizin bu konuda ne kadar söz hakkınız olduğunu...
- bari olayı yaşayan Okan hocanın kararına saygı duyup ondan özür dileyip dilemeyeceğinizi...

Kerem giderse de onun yerine her oyuncunun, burası atlanıyor ama takıma göre çerez parasına, 25+ katkıyla oynayıp oynayamayacağını görürüz.

Üslubum kimseyi bağlamaz. hakaret edersem şikayet edersin; ban yerim. Ben forumda yazıyorum da senin yazdığın yer BM meclisi değil. Kerem'e karşı tutunduğun tavır benim sana olan tavrımdan evla değil.

Galatasaray Kerem'e rağmen şampiyon oluyor. O kadar top kaybını kalitesiz bir kadro kaldıramaz. En iyi oyuncun Kerem iken 13. oldun. Fark yaratan Kerem değil, diğer futbolcu grubu. Buarada ben inatla "layık" yerine "laik" yazacağım ve sen hiç birşey yapamayacaksın. Kerem Galatasaray'a laik bir futbolcu değil ve sen bunu değiştiremeyeyeceksin. Bunu Kerem de degiştiremeyecek çünkü kapasitesi bu.

Evet cuma günü maça çıkıp yine 15 top kaybı ortalaması ile oynayacak. Yada el kol hareketleri ile herkesin modunu düşürecek. Takımı sürekli geri koşturacak. Kerem oynamaya başladığından beri sol bek bulamıyoruz, otur bir düşün nedenini.

Ya bırakın bi gitsin de görelim. Ligin son haftalarında Kerem yedeğe geçtikten sonra gelen gidene 3-4 attı bu takım. Siz nasıl bir vasata alışmışsınız ki bu kadar çok top kaybeden, bu kadar berbat bitiriciliği olan, bukadar kapris yapıp takımın modunu düşüren ve küsen birine tapar hâle geldiniz! YAZIK!

Haluk Yürekli'nin yaptığı habere inanıp inanmayacağıma sen karar veremezsin. Senin keyfine göre haber kaynaklarını değerlendirecek değiliz.

Uslubuna da dikkat edeceksin, etmek zorundasın. Bu forum senin babanın çiftliği değil! Merak etme, gerekirse şikayet de ederiz. Senin gibi vasat sevicilere karşı daima gereken cevabı da vereceğiz.

@Mehmet Ses

"Buarada ben inatla "layık" yerine "laik" yazacağım ve sen hiç birşey yapamayacaksın."

her yanlışında ısrar eden bir insan olduğunu farkediyorum zaten... tartışmanın lüzumu yok.

Bu taraftar 37 yaşındaki 150 milyon tl alan kanatlara tapar tapar. Messi 22 yaşında bu takıma gelseydi bak yemin ederim kur'an çarpsın ziyech ve zaha oynasın diye sahada ıslıklanırdı. Çarmıha gerilirdi. Keremle messiyi mi kıyaslıyon diyen at ağızlı arkadaşlar olacaktır. Alakasi yok bahsetmek istediğimi herkes anladı. Taraftar profilimiz leş.

adam çok iyi dayandı

fiyat performans olarak tarihin neyi işlerinden biri

getirin ordan 35lik 10 milyonluk bir adam galatasaray taraftarı gökhan dinç imamlığında tapınma ayini yapacak

ha yanına da yusuf yazıcı gibi senede 2 asist 4 golle 3 milyon euro alacak yerli de koyun malum kural var

Kendi ayrılmak istemiş zorla adamı tutacak halimiz yok iyi de bir para kazandıracak bize yolu açık olsun.

Kişisel olarak Kereme kin güdenler var adamın taraftarla arası açıldı. Kendi vücut dilide buna neden olmuş olabilir tabi. Sonuçta adam gitti gidecek.
Ama ben olaya takıma fayda açısından bakıyorum. 7 milyon masşı olan Zaha ve 1 milyon maaşı olan Kerem i kıyaslarsak zahadan çok faydası olmuş daha çok gol asist yapmış. Hatta tüm kanat oyuncularından fazla gol asist yapmış takımın en çok gol atan 2.oyuncusu. Kerem aslında tam bir F/P oyuncusu oldu bu kadro için. Bu kadar gol asist yapmak kolaysa niye diğerleri yapamıyor, Yunus mesela Adanada atan adam burda eli ayağı dolanıyor. Öyle kolay değil o iş. Yani kadro açısından önemli bir kayıp olacak. Kendisi için de hayırlı olsun yolu açık olsun. Skora bu kadar etki eden bir oyuncu ve özellikle yerli oyuncuyuda bulmak kolay olmayacak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize para kazandir ve git keremcim. Senin için en iyisi olacak

Büyük katkılar verdi, sıfır maliyete geldi nerdeyse ve çok iyi bir paraya gidecek. Kariyerinde başarılar diliyorum.

Korkunç kötü bir enerjisi var, böyle insanlar agzıyla kuşta tutsa yaranamazlar, kerem'e karşı bazı günler sanki ben akşama kadar köpek gibi çalışıyormuşumda maaşımı kereme yediriyorlarmış gibi hissediyordum. Elemanın yaradılışına negatif frekans eklenmiş resmen. Ama yine de kalmasını canı gönülden isterim Zaha ile falan yürümez bu işler bu çocuk öyle ya da böyle istatistik yükümüzü çekiyordu

Ben Kerem'i çok eleştirenlerdenim ama severim. Elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığını düşünüyorum. En büyük eleştirim, bence kendi oynadığı maçları açıp tekrarını izlemediği. Bu kadar basit oynayıp topu değerlendirmek varken, defalarca markaj altında 3 kişi arasındaki adama KDB gibi pas atmaya çalışması beni delirtiyor.

Kerem in kime, neye kızıp ta hareket çektiği belli değil. Olay ortaya çıktı8ğına göre kendisi bir açıkılama yapmalı. Ayrıca olmayacaksa zorlamanın anlamı yok. Gitsin kurtulsun. Bizde işimize bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt