#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takım geneli ile kerem naparsa yapsın o top girmediği sürece olmaz.

dünkü oyunu düzenli oynayıp sonuç alamadığın, oyuncuların bitiriciliğinin kötü durumu devam ederse ne oyuncular pr yapar ne de biz başarılı oluruz.

futbol canın sağolsunları 1-2 kere kaldırır o yüzden avrupa’da bir yerlere gelmek istiyorsa kopenhag ve bayern maçında kaçırdıklarını atmalı.

o iki maçı keremle alabilirdik, kendisi de ciddi pr yapabilirdi.

Kerem - Musiala, Kazimcan - Davis, Tete- Coman. Dünkü macin 3-1 bize degil de, onlara yazmasi.

Kerem - Musiala, Kazimcan - Davis, Tete- Coman. Dünkü macin 3-1 bize degil de, onlara yazmasi.
Musiala kötüydü bence sağlam kitledik ama Coman farklı bir seviye. Ben o adamın üstünlük kuramadığı oyuncu görmedim tam makine.

Davies de çok iyi ama onu Bernardo Silva falan tokatlıyor en azından.

Yine de öne geçtiğimiz senaryoyu görememek üzücü oldu dün, 270 dkda toplasan 10 dk falan önde oynadık.

F9X146sXwAEfe57.webp

:crushed:

Bundesliga kendisi için doğru tercih olacaktır, premier lig sertliği keremi epey yorabilir, ben sene sonunda kesin gideceğini düşünüyorum.

Özellikle çok kötü oynadığı maçlarda ısrarla neredeyse 90 dakika oyunda kalıyor. Yazıklar olsun. Şunu oyundan çıkarıp orta sahayı üçlemeyi niye düşünmüyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt